- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.121
canım senle aynı bizim babalar farkk yokk :)gunaydın tatlım
valla dun sana ılk sunu dıcektım baban geri ödemede sıkıntı yaparmı sonra dedım aman uykucu herkesın babası senınki mibabanın hangı durumda daha tedirgın olup duzenli olucaksa onu soyle bence ıs yerınden aldıgını duyuncamı daha relax davranır bankadan mı? hacıze sebep olan adamda bu zmana kadar odememısse gecıktırır gıbı gelıyo canım sen kafanda bı acıl durum planı olustur bence
öyle dicem galiba bu gidişleBankadan çektim de en iyisi. Işyeri olunca gcistirmesin
En iyisini sen bilirsin cnm bilemedim
Gerçekten fiyatlar çok uçtu. Restaurantlar şuan sadece menü olarak çalışıyor.Bence çok iyi yapmışsınız
Ramazan ayi diye bu uçuk fiyatlara kızıyorum resmen israf... Ben de şahsen kıyıp veremem o kadar para... yaz piknik havasında daha guzel ölmüştür afiyet olsun
Bende artık para gününe girmiyorum. Gireceksem elime toplu bir para geçecek ve ilk alan kişi olmalıyım. Onuda hemen altına yatırmalıyımeşim bi ara 2500 den giriyodu da aklıma geldi belki fikir olur diye sunmak istedim kusura bakma cnm
Parayı versen ama hiç bir şey demesen. İş yerini falan karıştırmasan. Sorarsada 4 ay sonra ödemek üzere birinden borç aldım desencanım senle aynı bizim babalar farkk yokk :)
haciz olayı kefil olmuş ondan
ama normal faturaları kirayı bile düzenli ödemez babam
iş yerinden aldığımı duyunca rahat davranır bunu biliyorum ama 3-4 ay içinde ödememiz gerekiyor dersemde ödeyebilir
öyle dicem galiba bu gidişle
ama işte işin içinde yalan olunca insanın içi rahat etmiyor
yok bu durumda onu baya bi rahatlatırParayı versen ama hiç bir şey demesen. İş yerini falan karıştırmasan. Sorarsada 4 ay sonra ödemek üzere birinden borç aldım desen
ıs yeri 3ay snra tamamını vermek sartıyla verdı de yoksa maastan toplu toplu kesıcekler de bence maasımdan butun alırlarsa ne yıcez de ona gore falan deyok bu durumda onu baya bi rahatlatır
geç verir yani verirsede
Sağol tatlum bademciklerin şişmiş çok kötü hasta oldum haftaya babamlara giderken de rapor alacağım için bu hafta sürüne sürüne gidiyorum okula. Babam hala aynı canım.iyiniyetli nasilsin baban nasil cnm
gecmıs olsn canım yaa bu sıcakta hasta olmak cok fena, babana da acıl sıfalar dılıyorumSağol tatlum bademciklerin şişmiş çok kötü hasta oldum haftaya babamlara giderken de rapor alacağım için bu hafta sürüne sürüne gidiyorum okula. Babam hala aynı canım.
ah canımmıs yeri 3ay snra tamamını vermek sartıyla verdı de yoksa maastan toplu toplu kesıcekler de bence maasımdan butun alırlarsa ne yıcez de ona gore falan de
yaa valla burdakı kızlardan da duyuyorum babaları harclık verıyolar bıse alıyolar bızımkıler tam tersiAllahım beterınden korusun sıkayet etmıyorum caı sagolsun bı sıkıntısı olmasında ne gerekırse yaparız
Aynen yaa annem tavsiye etti de inşallah daha almamıştır :) son kararım külçe24ayar dedıgımız kulce altın oluyor ben ondan alıyorum hep ıstedıgın kadar gram alabılıyorsun
Sağol canım. Buralar hala bahar hava değişken yağmurlu puslu... inşallah canım inşallahgecmıs olsn canım yaa bu sıcakta hasta olmak cok fena, babana da acıl sıfalar dılıyorum
Görsel atsanız olur mu?Anneme yetişemedim
Arayamazsam bilezik demiştim
Hayırlısı olsın
karamelli_turta benim birikimimi değiştirip sadece 20 gram bilezik yazar mısın sana zahmet teşekkürler
Acaip pahalı ya
Çok çok fırlamış çok
BENİM 2 ÇEYREK+2.200Mayis birikim listemiz;
1. @Kostebekpasta =3 çeyrek
2. @busra89ist =1 çeyrek +1 gram altın
3. @tatlu =11 gram altın
4. @pisi26237=6 gram altın
5.iyiniyetli =650$
6.kronikuykucu =1 gram altın
7. @p_ritha =3 gram altın
8. @-Pandora- =3.500 tl
9.Cascade_ =2 000 tl +100 $
benım babamın eli asırı acık canım o yonden sorunumuz yok keske bıraz kapalı olsaydısekerim00
kronikuykucu
Benim kendi annem babam eli açıktır da bizde de Kp pinti.
Sözde biz düğün yaptık çocuk evlendirdik der hiçbir şey yapmadı almadı.
Yeni evimizi alırken hatta desteği birak köstek oldu desem yeri.
Hiç sevmem kendisini, o da beni
Sadece saygimi bozmam hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?