- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.141
Çok teşekkürlerGörsel atsanız olur mu?
Gül e güle kullanın işçiliği az olanlardan mi aldınız?
Hoşgeldiniz..Kızlar beni de yazin benim hedefim 60 ceyrek inşALLAH seneye agustos a kadar borc ödeycem
Hoşgeldiniz..
Aylik birikimlerimizi yapıyoruz, mayis ayi birikimlerinizi yazabilirim :)
[/ bu ay ki 7 grm bilezik aldim
Ahahah
Hosgeldinnn buraya da yaz sen. Takip etmeye çalışyorum diğer topigide..Ahahahmerhabalar ,tam da sizin grupta yazılanları okuyordum , sizi takip etmek çok keyifli, bir kaç kez yazmaya niyetlendim ama tüm ekonomi topiklerinde yazdigimi farkettim Hepinizin evleri hayırlı olsun, sağlıklı huzurlu günlerde oturun Darısı isteyen herkesin başına diyelim
Hoş buldummmHosgeldinnn buraya da yaz sen. Takip etmeye çalışyorum diğer topigide..
Abartıncaiyiniyetli gecmis olsun aman dikkat et kötüdür boğaz ağrısı vs..
Bu arada ek dersler erken yatma ihtimali varmis bilgin olsun bayramdan dolayı.
Vallahi çok iyi olur ben birikimi abartınca sikistim
Benim dünden yemek varEve geldim hemen dünden kalan yemekelre pilav ekledim. Salata camilla tamamlarım menüyü.
Gelirken market ihtiyaçları aldim 45 tl uçtu...
Bizim topigimize katilmani da çok isteriz:)Ahahahmerhabalar ,tam da sizin grupta yazılanları okuyordum , sizi takip etmek çok keyifli, bir kaç kez yazmaya niyetlendim ama tüm ekonomi topiklerinde yazdigimi farkettim Hepinizin evleri hayırlı olsun, sağlıklı huzurlu günlerde oturun Darısı isteyen herkesin başına diyelim
Lutfen eski yeni olarak düşünme, seni de hepimiz kucaklarizHoş buldummmDiğer topiğe çok yazmıyorsunuz zaten ,burada yaziyorsunuz genelde , ben birikim olaylarına yeni başladığim için çok bir şey biriktiremiyorum ,topik üyeleri ne kadar eskiyse birikimleri okadar yüksek sanki. O yüzden yazmadim hedeflerim sizinkilere göre baya altta
Biri saçlarımı mı çekiyor
Ayy yakalandım
Çok teşekkür ederim ,sohbetiniz çok sıcak zaten takip ediyordum sizleri . 28 yaşındayım 5yillik memurum, evliyim eşim akademisyen,çocuğumuz yok . 5 yıldır yedim içtim gezdim,bunlardan pişman değilim aslında ama 3-5 kuruş kenara atabilirdim, eşim mandıra filozofu şeklinde birikime karşı, ev almaya karşı, baktım benden daha çok harcamayı seven bir adamla evliyim 2019 başında bir silkelenip kendime geldim ,şimdi kart borçlarımdan kurtulup biraz birikim yapma derdindeyim
Bizim topigimize katilmani da çok isteriz:)
Kendinden bahsedebilir misin tanışalım
Lutfen eski yeni olarak düşünme, seni de hepimiz kucaklarizben mesela tüm birikimlerimi sifirladim neredeyse şimdi sıfırdan başlıyorum, hazirandan itibaren:)
Ayy yakalandım
Bekliyordum beni ne zaman yakalıcaklar diye
Size katılmak isterim de öyle her ay düzenli birikim yapamam diye yanaşmıyorum
Bir kumbara yaptım şimdilik elime ne gelirse atıyorum
Bir de düğün takılarımız var bankada o kadar
Biliyorum aslında her şeyi okudum
Bizde katilmani isteriz
Sadece para birikimi değil herşey var :)
Burada da birlikteyiz o zamanBiliyorum aslında her şeyi okudum
Ben de katıldım gitti o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?