- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.741
Iyi yapmissin cnm ata alarak. Düşüşte bu ara ihtiyaç yokse bir şey alınabilir. Sanirim.ben bir şey almayacağım odemeleri hesaplamadık henuz
annesi öldü galiba yaa en bosta o suankaramelli_turta dizide kim öldü acaba kızlar
karamelli_turta dizide kim öldü acaba kızlar
Bence de annesi olabilir kızlarannesi öldü galiba yaa en bosta o suanheralde baharı öldürmezler dıye dusunuyorum basrol
Güle güle kullanın çok güzel
ooo gule gule kullan sekerimm peşi gür olsun
sekerim00 harika cok guzel güle güle kullan
Güzel günlerde kullan cnm
Hemen ben de aynı taktiği yapıcam :))
Hayırlı olsun :)Kizlarrrrrrrrr
yeni sezon için hangisiyle parada anlaşamazlarsa o öldü :))))Bence de annesi olabilir kızlar
Çocuk yuvasına gitme dusuncemizden bahsetmiştim geçen hafta o iş olmadı. Artık sistem değiştiği için öyle kafamıza göre ziyaret yokmuş
Hem çok kızdım hem de üzüldüm.
Aynı binada oturdugumuz teyze iki tane torununa bakıyor.
Çocukların babaları kalp krizi geçirip vefat etmiş.
Kızı çalışıp evi geçindiriyor teyzede çocuklara bakıyor. Başka kimseleri yok.
Bugün çıkmışken o çocuklara bayramlık birseyler bakalım dedim eşime.
Kıza kırmızı fiyonklu rugan ayakkabı aldım. Benim çocukken en sevdiğim şeydi.
Allah'ım nasıl mutlu oldu, o boncuk gözlerinden sicim gibi yaşlar süzülüp ayakkabılara bakışı, bana sarilisi nasıl içimi parçaladı anlatamam.
K kahvemsi mutluluk harikasın cocuk sevindirmek hele boyle hayatta bir kanadı kopmuş olanlara nefes olabilmek müthiş bir sey...
Ben şehit cocugu okuttum cok şükür meslek sahibi su an...
Sık sık yapmak gerekli bizler icin 10 tl istek olan şeyi almakken 10 tl bir kişinin yaşam mücadelesi..
gunaydın kızlar
dün ck mutlu oldugum bi olay yasadım sızınle paylasmak ıstedım.annemlerin evinin orda bi komsu var merdiven yıkıyordu yıllar once ordan tanıyoruz yolda falan goruyoruz arada.kızı var zihinsel durumu yetersiz. dun aksam ıftara 45dk falan var eve gırıyoruz o da kapıya ınmıs anneme dediki sizde top varmı cocuklar oynuyor bana vermıyor,annemde ay yok kızım ya tuh falan dedı (25yasında falan var aslında da dedıgım gıbı zıhınsel durumdan ötürü)
sen bekle ben gıdıp bulmaya calısım dedım esım bi tarafa gitti ben bı tarafa bıde ara ara 20dk snra buldum bıde hızlı yuruyım dedım annesı eve cagırmadan verım dıye, bebek oldugu için kan ter ıcınde kaldm ama degdı o kadar mutlu olduki baktım etrafa bana bakınıyo gıtmemıs cocuklara gosterdı abla aldı bana dıyecanım benım ya ben de ck mutlu oldm Allahım hepımıze yavrularımıza beden saglıgı akıl saglıgı versın
Merhaba kızlar
İyi ki bir misafir ağırlayayım dedim.
Ortalık karışmış yine :)
Dün iftara misafirim vardı. 8 kişiydik
Yedik içtik çok güzel geçti. 200 TL harcadım
Bu hafta harcamalara dikkat etmem gerekiyor
Allah hayrını kabul etsin cnm.
Belki saçma gelecek ama mesajını ağlayarak okudum.
Fakat senin adına o kadar mutlu oldumki anlatamam
Ben küçükken bizde çok zor zamanlar atlatmıştık
Hiç unutmam küçükken arkadaşlarım hep bayramlık almıştı.
Ama biz annemin parası olmadığı için o bayram bir şey alamamıştık bana
Anneme bir şey söylememiştim
Ama içten içe o kadar üzülüyordumki...
Annemde anladı mı ya da başka bir şeyden dolayımı bilmiyorum beni akşam dolaşmaya çıkardı.
herkes çarşıda deli gibi alışveriş yapıyordu. Ben daha çok üzülmüştüm çocuk aklı işte
O akşam bir tanıdık bize yolda fitresini verdi.
Annemde o parayla o akşam bana bayramlık aldı.
Şuan 27 yaşındayım ama o gece orada o kadar mutlu oldum ki. Bu zamana kadar yaşadığım hiç bir duyguyu onun yerine koyamıyorum
Daha önce kimseye anlatmamıştım bunu
Ama sen paylaşınca yazmak istedim nedense
Anneme sordum o kişi kimdi diye annem kim olduğunu hatırlamıyor
Ama ben hala her gece dualarımda ona hep yer veririm
Şuan seninde benim gözümde o kişiden hiçbir farkın yok
Yıllardırda her bayram öncesi bu şekilde ihtiyacı olduğunu bildiğim bir çocuğu giydirmeye çalışırım.
Umarım onlarada benim yaşadığım mutluluğun onda birini bari hissettirebiliyorumdur
teşekkür ederim :))Hayırlı olsun :)
bide sınıf öğretmeniymiş neden öyle verdiki çok saçma yavrum sessizse nolmuş yaniGünaydın kızlar.
Oğlumun ing hocasina gıcık oldum.
Sınav notları 85 85,kanaat notunu 60 60 vermiş.
Bu nasıl bir saçmalık?
Gerekçesi Için sessiz bir çocuk olduğunu söylüyor oysa çocuk kursa vs gitti çabası da var.
Ben anlamıyorum bazı öğretmenleri bu bahsettiğim hatta bir de oglumun sınıf öğretmeni.
akşam foto attım, bu ne yazmışçok sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun :)
dene dene bende işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?