- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.941
Karamelli günaydın, ben de genelde 3-6 arası alıyorum. Hastane çıkışını yenidoğan alacağım. 3-6 bile olmadıysa kaç kilo doğdu senin oğluş?Benim büyük oğlum çok kilolu değildi ama küçük yavrum iri dogdu ve 3/6 ayliklar hiç olmadı ona.
Ben de kahvemsiye katılıyorum, çıtalı aynaların temizliği zor ve göz yoruyor. Bence 5 kapaklı sade yaptır, istediğin 1 kapağın üzerine düz boy aynası yaptır. Kendinden desenli ayna çok hoş ama ev avangart ise güzel durur. Evin sporsa düz ayna daha iyi, modası da geçmezBide size simdi buldugum 4 ve 5 kapakli modelleri atayim
Sondan 2 3 tanesi yatak odasi dolabi ama portmantoya uyarlanabilir :))
Kötü olmuş canım, aman hayırlısı böyleymiş, fazlasını buzluğa atsaydın, ellerine sağlık:))karamelli_turta misafirlerim gelmedi ikramliklar kaldı, gel bekliyorum hadi.
Misafirimin annesi gelmiş kalacakmis gelmedi, bir de hazırlık yaptin mi diye soruyor.
Karşı komsumuzu aradı eşim onlarda evde yokmuş.
Dedim en son usttekini çağırayım onlardan da hiç ses gelmeyince aramaktan vazgeçtim.
Bugün misafir ağırlama günüm değilmiş.
Oturduk eşimle bir güzel yedik :)))
Atık gelen kimseye ikramlik yok walla,
Çay ve petibor yeter.
Butün gün toz duman olmuş evde o kadar uğraştım, 5 çeşit yaptım,
temizlikle ayrı uğraştım
Yetistircez diye kan ter içinde kaldık, neyse yarına bir şey kalmadı en azindan olumlu bakayım :)))
Günaydın pandoracim.Karamelli günaydın, ben de genelde 3-6 arası alıyorum. Hastane çıkışını yenidoğan alacağım. 3-6 bile olmadıysa kaç kilo doğdu senin oğluş?
Maşallah küçük paşaya :) o zaman ben doğum yaklaşınca alayım kıyafetlerini. Görünce duramıyorum 1-2 bir şey aldım. Ana ihtiyaçları alayım şimdilik.Günaydın pandoracim.
Küçük oğlum 10 gün erken doğdu 3,850
Ona 0 3 ay yenidoğan icin 3 takim almıştım sadece birkaç kullanmada küçük geldiler , diğerleri 3 6 idi. Kilo alimi da iyiydi 6 aylikken 12/18 ay bebe kıyafetleri giydiriyordum
Sağol canım.Maşallah küçük paşaya :) o zaman ben doğum yaklaşınca alayım kıyafetlerini. Görünce duramıyorum 1-2 bir şey aldım. Ana ihtiyaçları alayım şimdilik.
Ben daha birşey koymadım, erken değil miKizlar dondurucuya yeni seyler koymaya başladınız mi
Sanırım bezelye bitmek uzere
gunaydın canımKuzuu
Hazirmisin annelige nasilsin iyimisin
Ben gecen gun zarayi talan ettim yaa
Ama bence cok abartmadim
Yenidogan mi alsak 0 3mu ona cok kafamiz takiliyor
Evet bezelyenin zamanı çabuk bitiyor. Ben bezelye ve bir kaç enginar koydum şimdilik. Buzluktan sebze olarak en çok bezelye seviyoruz. Domates zamanı gelince de annemle bol bol konserve yapacağım. Doğum kışa geldiği için buzluğu köfte, içli köfte, mantı, sarma, lahmacun, hamur işi gibi direkt pişirip ya da ısıtıp yemelik şeylerle doldurmayı düşünüyorum.Kizlar dondurucuya yeni seyler koymaya başladınız mi
Sanırım bezelye bitmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?