Yenidoğan alma, ben cevremden biliyorum bebekler kilolu falan doğarsa Yenidoğanlar pek kullanilmiyormus

En iyisi son anda tahmini kiloya gore karar vermek cunku 0 3 yada 3 6 diye karar verirsek bu seferde kiyafetlerde kaybolur bir kac tane de olsa fotograflik almak.lazim
Arkadasimin ufak oldu anne minyon baba dev gibi buyuk risk

En iyisi son anda tahmini kiloya gore karar vermek cunku 0 3 yada 3 6 diye karar verirsek bu seferde kiyafetlerde kaybolur bir kac tane de olsa fotograflik almak.lazim
Arkadasimin ufak oldu anne minyon baba dev gibi buyuk risk
Yenidoğan yani 0 3 aylık 3 takim yeter.
3/6 da çok alinmaz 6 ay üzeri kıyafet alin :)

K kahvemsi mutluluk acaba sallama çay mo yapsan 1 tane yeter sanki...

Ay sınır bozucu tabiki de yA
Bak bu çok iyi fikir,
Ben normalde çay demlemiyorum zaten, misafir gelince sadece.
esim pek içmiyor, ben de içen olmazsa içmiyorum.
Seni yabancı görmedim diyip sıcak su ve poşeti vereyim :)))

Yenidoğan yani 0 3 aylık 3 takim yeter.
3/6 da çok alinmaz 6 ay üzeri kıyafet alin :)

Ben ztn ya hatira kalacak parcalar istiyorum ya da uzun sureli olanlari alacagim
Ilk ayakkabisi bayramlik elbise veya kot bir ceket gibi
Kalanlari hediye olur kendi alir gunluk cok iyi olmasina gerek yokki ztn lekelenecek cok giyemeyecek

Düğüne gittik takimi verdim biraz da oynadım yeter.
Altin takmam gereken bir arkadaştı.
Canım istemese de gitmek zorundaydim yani.
Benim de çok pis oynayasim var ama yakın mesafede değil düğünler, külliyen masraf. Hem gitmeyeceğim hem takı göndereceğim :)))

Bizde de çayı tek seven benim o sadece kahvaltıda.
Daha çok türk kahveciyiz
Türk kahvesi biz de su gibi içiyoruz, şirketin satın alması için iki haftada bir Eminönü ne gidiliyor, her.defasinda Kurukahveci den kahve aldiriyorum, artık yeter diyorlar ama içiyoruz walla bitiyor

Biz şimdi evdeki ufak tefek şeyleri ve malum konu nedeniyle tadilat işlerine başladık ya, eşim kafama tilkiler sokup duruyor.
TV ünitesini çıkartıp duvara monte ve raf yapalım, salonun dekorasyonunu değiştirelim diye konustuk. Yarın biraz gezinip malzemelere bakacağız, tadilat butcemizi fazla tutmusuz.
O parayı eve harcayalim temiz ferah oturalım diyoruz ama ben bilezik yapacaktım para artınca diyemedim tabi

Türk kahvesi biz de su gibi içiyoruz, şirketin satın alması için iki haftada bir Eminönü ne gidiliyor, her.defasinda Kurukahveci den kahve aldiriyorum, artık yeter diyorlar ama içiyoruz walla bitiyor
Bayılırım bende türk kahvesine, yapayım bari kendime bir tane :)

Kizlar fikrinize ihtiyacim varr portmanto yerim oldukca genis mobilyacinin evinde yaptigi modele bakmaya gittik ust kat 5 kapakli ve aynali carpi seklinde modelli kapaklar genisligi falan iyi ben normalde baska bi komsuya yaptigi 4 kapakli modeli begenmistim ama onu bizzat gormedim yarin gorcem oda 5 kapakliyi gorunce gozumde baya buyuk canlandi.simdik ben 4 kapaklinin orta iki kapagini baklava dilimli ayna istiyodum ama bugun dusundumki kapak yuzeyi oyle buyuk bisey olmadigi icin guzel durmayabilir dedim.dilimler kesik olur diye dusundum. Ee bide 5 kapakli olursa fazla olan kapagi ortada birakcaz sadece oraya sade bi aynami yaptirsak ona karar veremedim ama o zamanda yanlarda 2 ser kapak sade aynasiz ortada tek kapak aynali olacak nasil durur bilemedim ay ben cok kararsiz bi insanim ya yardim edin bana

Foto atsan cnm,

Bebis biraz karışık oldu sanki, ben canlandiramadim birsey :)
Yerin var madem yaptirabilecegin ev büyük modeli yaptır, herşeyi koyabilirsin içine.
Benimki yanlarda birer kapak, ortada büyük kapak şeklinde. O büyük kapağın ortasında oval bir ayna var.
Kesme aynaları kullanışlı bulmuyorum ben aralara toz girme durumu çok oluyor.
Ayna

Ay kendi kafam karisti ya karisik anlatmisim resim atabilirsem atayim
Heh mobilyacinin evindeki aynali olan model 5 kapakli boyle kucuk duruyor ama gidip baktik baya buyukmus ayna modelini begenmedim ama cok goz yorucu
Benim normalde begendigimde rengiyle falan 4 kapakli olan bunun orta iki kapagina baklava dilim ayna yaptircaktim ama dedigim gibi hem iyi durmaz diye arada kaldim hemde 4 kapaklinin kapaklari agir ve cok genis olur diye arada kaldim onada bakcaz ama oyle karar vercezz bakalim sizce kapak olarak hangisi daha iyi duruyor baklava dilimi 4 kapakliya guzel olurmu onunda resmini bulursam atayim mobilyaci kendi atti bu resmi daha once cekmisler biz cekmedik yani iyiki gidip bakmisiz baya buyukmuss

Eklentiler

• IMG-20190621-WA0029.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20190410-WA0012.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 63
Bu saat oldu gozume uyku girmedi

Kizlar ben ne zaman m türk kahvesi içsem midem bulanıyor.
Ama mehmet efendi önündeki o enfes koku beni hep rahatlatır

Ben filtre kahve içiyorum bikac aydır..ıyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…