- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.921
Yenidoğan alma, ben cevremden biliyorum bebekler kilolu falan doğarsa Yenidoğanlar pek kullanilmiyormus
Ben olsam illâ derim :)))Onu kesin diyeceğim zaten,
Bugünün acısını almam lazım
Yenidoğan yani 0 3 aylık 3 takim yeter.En iyisi son anda tahmini kiloya gore karar vermek cunku 0 3 yada 3 6 diye karar verirsek bu seferde kiyafetlerde kaybolur bir kac tane de olsa fotograflik almak.lazim
Arkadasimin ufak oldu anne minyon baba dev gibi buyuk risk
Bak bu çok iyi fikir,
Yenidoğan yani 0 3 aylık 3 takim yeter.
3/6 da çok alinmaz 6 ay üzeri kıyafet alin :)
Bizde de çayı tek seven benim o sadece kahvaltıda.Bak bu çok iyi fikir,
Ben normalde çay demlemiyorum zaten, misafir gelince sadece.
esim pek içmiyor, ben de içen olmazsa içmiyorum.
Seni yabancı görmedim diyip sıcak su ve poşeti vereyim :)))
Benim de çok pis oynayasim var ama yakın mesafede değil düğünler, külliyen masraf. Hem gitmeyeceğim hem takı göndereceğim :)))Düğüne gittik takimi verdim biraz da oynadım yeter.
Altin takmam gereken bir arkadaştı.
Canım istemese de gitmek zorundaydim yani.
Türk kahvesi biz de su gibi içiyoruz, şirketin satın alması için iki haftada bir Eminönü ne gidiliyor, her.defasinda Kurukahveci den kahve aldiriyorum, artık yeter diyorlar ama içiyoruz walla bitiyorBizde de çayı tek seven benim o sadece kahvaltıda.
Daha çok türk kahveciyiz
Bir de o durumlar da var:)Benim de çok pis oynayasim var ama yakın mesafede değil düğünler, külliyen masraf. Hem gitmeyeceğim hem takı göndereceğim :)))
Bayılırım bende türk kahvesine, yapayım bari kendime bir tane :)Türk kahvesi biz de su gibi içiyoruz, şirketin satın alması için iki haftada bir Eminönü ne gidiliyor, her.defasinda Kurukahveci den kahve aldiriyorum, artık yeter diyorlar ama içiyoruz walla bitiyor
Foto atsan cnm,Kizlar fikrinize ihtiyacim varr portmanto yerim oldukca genis mobilyacinin evinde yaptigi modele bakmaya gittik ust kat 5 kapakli ve aynali carpi seklinde modelli kapaklar genisligi falan iyi ben normalde baska bi komsuya yaptigi 4 kapakli modeli begenmistim ama onu bizzat gormedim yarin gorcem oda 5 kapakliyi gorunce gozumde baya buyuk canlandi.simdik ben 4 kapaklinin orta iki kapagini baklava dilimli ayna istiyodum ama bugun dusundumki kapak yuzeyi oyle buyuk bisey olmadigi icin guzel durmayabilir dedim.dilimler kesik olur diye dusundum. Ee bide 5 kapakli olursa fazla olan kapagi ortada birakcaz sadece oraya sade bi aynami yaptirsak ona karar veremedim ama o zamanda yanlarda 2 ser kapak sade aynasiz ortada tek kapak aynali olacak nasil durur bilemedim ay ben cok kararsiz bi insanim ya yardim edin bana
Bebis biraz karışık oldu sanki, ben canlandiramadim birsey :)Kizlar fikrinize ihtiyacim varr portmanto yerim oldukca genis mobilyacinin evinde yaptigi modele bakmaya gittik ust kat 5 kapakli ve aynali carpi seklinde modelli kapaklar genisligi falan iyi ben normalde baska bi komsuya yaptigi 4 kapakli modeli begenmistim ama onu bizzat gormedim yarin gorcem oda 5 kapakliyi gorunce gozumde baya buyuk canlandi.simdik ben 4 kapaklinin orta iki kapagini baklava dilimli ayna istiyodum ama bugun dusundumki kapak yuzeyi oyle buyuk bisey olmadigi icin guzel durmayabilir dedim.dilimler kesik olur diye dusundum. Ee bide 5 kapakli olursa fazla olan kapagi ortada birakcaz sadece oraya sade bi aynami yaptirsak ona karar veremedim ama o zamanda yanlarda 2 ser kapak sade aynasiz ortada tek kapak aynali olacak nasil durur bilemedim ay ben cok kararsiz bi insanim ya yardim edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?