- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.961
sekerim00 carpili, baklava dilimli olanları ben beğenmedim açıkçası, temizlik açısından da hiç kullanışlı gelmedi.
Üstte küçük dolaplar olan bir modelde tercih etme. Oralara pek birşey girmiyor.
Benim tercihim boydan kapak ve içeriden bölmeli ya da altta küçük bölmeleri olan sade bir model olurdu.
Ekledigin resimlerden 4 ve 6 bana uygun
Bir de ayaklarının yerden yukarıda olmasına dikkat et, sürekli çekip temizlemek sorun olur çünkü
Ben de kahvemsiye katılıyorum, çıtalı aynaların temizliği zor ve göz yoruyor. Bence 5 kapaklı sade yaptır, istediğin 1 kapağın üzerine düz boy aynası yaptır. Kendinden desenli ayna çok hoş ama ev avangart ise güzel durur. Evin sporsa düz ayna daha iyi, modası da geçmez
sekerim00 canim o baklavalilar pek benlik değil zevk meselesi tâbi.
Ben olsam en duzunu alirim birde boydan aynali.
Ay kizlar aklimi basima getirdiniz valla supersiniz :) bende normalde artik sade seyler tercih ediyodum ama nerden gorduysem o kendinden baklava dilimli olanlari aklim gitti :)Günaydın Kızlar
Şekerim bence de dilim aynalı olanlar ağır duruyor. Ben olsam sadece düz dolap yaptırırım. Aslında ayna spor modellere de uyarlanabilir. Benim yatak odamda gardolabım full ayna yatay olarak çizgiler var lazer kesimle yapmışlar. Ben mekan dar ferah dursun diye böyle seçmiştim. Eğer mekanınn karanlık ise dar ise öyle komple aynalara yönel yoksa sadeler daha hoş duruyor bence.
Buradan alırsanız borcu sizin adiniza olacak ama o nasıl ödeyebilecek cnmBu arada kayinpederim bize dondurucu almak istiyomus ama ben su an acelesi yok diye ustunde pek durmadim elden taksitle burdan bi yerden alcaz ama o odicekmis nasil odicekse kendisi burda yokki.. sizce hemen gidip alayimmi lazim olur mutlaka biliyorumda boyle bi agirdan almak geldi icimden ne dersiniz
Benim ilkinde çin takvimi kiz diyordu :))Kizlar bide bebislerinize herseyi buyuk almayin insan bebisi dogunca ustune tam olan seyleride giydirmek istiyor kardesimden biliyorum.cunku gercekten cok minnak oluyolar ve hersey cuval gibi oluyo :)
Bide anne ve anne adaylarina soruyorum:) kizlar ilk hamile kaldiginizda bulantilariniz gogus hassasiyetinizz vb seylerden bahsedermisiniz:) saglikli olsun yeterki cinsiyeti onemli degil ama ben catliyorum su an ya :) bendeki cogu belirtiler erkek okuduklarima gore ama cin takvimi ve bi kac matematiksel bilgiye gore kiz cikiyorr :))
Verdim sayenizde canim:)
Bende onu anlamadim turtisBuradan alırsanız borcu sizin adiniza olacak ama o nasıl ödeyebilecek cnm
Çin takvimi bende tuttu. İlk keseyi gördüğümüzde fasulye gibiydi. Fasulye gibi olunca erkek, elips olunca kız diyorlar. Onun haricinde bulantı falan her gebede farklı oluyor.Kizlar bide bebislerinize herseyi buyuk almayin insan bebisi dogunca ustune tam olan seyleride giydirmek istiyor kardesimden biliyorum.cunku gercekten cok minnak oluyolar ve hersey cuval gibi oluyo :)
Bide anne ve anne adaylarina soruyorum:) kizlar ilk hamile kaldiginizda bulantilariniz gogus hassasiyetinizz vb seylerden bahsedermisiniz:) saglikli olsun yeterki cinsiyeti onemli degil ama ben catliyorum su an ya :) bendeki cogu belirtiler erkek okuduklarima gore ama cin takvimi ve bi kac matematiksel bilgiye gore kiz cikiyorr :))
Ya bizim ikimizinde gonlu kizdan yana saglikla dogsun tabide insan merak ediyor nasil gecer o kadar zaman bilmiyorum :)Benim ilkinde çin takvimi kiz diyordu :))
Bende kiz hissediyordum ama eşim erkek olduğunu israr ediyordu sirf erkek istediği için öyle söylediğini düşünüyordum o dönem ona kiziyordum hatta
Sen oyle deyince hemen ultrason kagidini cektim pandoraa neye benziyo sizce elips gibi sankiÇin takvimi bende tuttu. İlk keseyi gördüğümüzde fasulye gibiydi. Fasulye gibi olunca erkek, elips olunca kız diyorlar. Onun haricinde bulantı falan her gebede farklı oluyor.
Birine yapayım derken öteki ihmal edilmiş.Verdim sayenizde canim:)
Bende onu anlamadim turtis
Zaten sasirdim boyle bi hediye teklif etmesinede
Buyuk ogluna 50 bin tl kredi cekmis guya oglu odiycekmis ama yarin bigun kayinpederin ustune kalirsa sasirmam bize eve ara odeme yapmak istersek yardim edecekti kendisi artik hayatta edemez vicdanini rahatlatmak istiyor heralde diyorum bende
Cunku ogullarindan bi tek benim esimin evi yoktu digerlerine yapmislar simdi oteki oglu batagin icine dusmus onu cikarmaya calisiyolar allah yardimcilari olsun ama benim esimin hakkini yediler benimkide agzi var dili yok biseymi diyebiliyo cok sukur kendi kendimize yetiyoruz muhtac degilizde insan dusunmeden edemiyo iste
Masallah minige,Pandora çözer bence :)Sen oyle deyince hemen ultrason kagidini cektim pandoraa neye benziyo sizce elips gibi sanki
Bende 1 posete koyuyorum cnm senin gibi...Bu arada kızlar ben bezelyeyi porsiyon porsiyon bölmüyorum. Hepsini ayıklayıp büyük bir poşetle koyuyorum. Birbirine yapışmadığı için içinden ihtiyacım kadar alıyorum, buzlukta yer kaplamıyor fazla.
Hayirlisi olsun canim herkes gucunun yettigini yapabilir fazlasini yapamaz sonucta senin esitsizlik yapacagini hic zannetmem ben allah guc verdikce yaparsin ikisinede ayni seyleriBirine yapayım derken öteki ihmal edilmiş.
En korktuğum şey umarım eşitsizlik yapmam bende ilerde.
Şekerim madeni derin dondurucu fikri var belli yaz bitmeden meyve sebze bolken al içini de güzelce doldur. Kışın mutfak ekonomisine güzel destek olur. Transfere göre Çin takvimi erkek son adete göre kıx idi sonuçta %50 olasılık gerisi şehir efsanesi. Hala sabah kusmaları devam ediyor yüzüm sivilce dolu ergenliğimde bu kadar sivilcem olmadı.
Esimle konusayimda gidip alalim bari ilerde lazim olur baya.Kese şekli kesede bebeğin-plasentanın pozisyonu da tamamen o an usg probunu kesenin hangi yönünden baktığınla ilgili olarak değişmekte. Bunu doktorumla çok denedik.
Benim bebeğim erkek. Bulantı bende de olmuyor ama sabah o ilk kahvaltıyı mutlaka kusuyorum. Birden zehirlenme kusması gibi geliyor.Esimle konusayimda gidip alalim bari ilerde lazim olur baya.
Seninkinin cinsiyeti neydi canim
Kiz annenin guzelligini alir derler ya kizmiydiki :) sivilce kusma falan hep kizda daha cok olurmus.
Benim daha bi kere midem bulanmadi hic hissetmiyorum icerde biseyler oldugunu :) insallah vardir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?