Bugün aile günümüz disarda bir etkinliğe katıldık sonra yemek gezme derken eve geldik yarin ki yemekleri yoğurt yapmayı esime halettirdim...
Ben de çocukla ilgilendim...

Ben bu hafta kısmetse piyasaları sıkı takipteyim
iyiniyetli bir miktarı dolara mi çevirsem diye bekliyorum

Biraz duygusalim turtisim
Kardesime asiri derecede uzuluyorum elimde degil
Bugun evde tek basima vakit gecmedi canim cook skldi kardesimi dusundum allahim dedim aksam olup kapini calacak biri yok eve gelen yok ya bebegi olmasaydi nasil vakit gecirirdi kafayi yerdi kiz diye agladim durdum ama gercekten elimde degil 8 ay oldu hamilelik dogum bebek buyutme herseyi esinden ayri yapti eside mahrum kaldi hepsinden o kadar cok istiyoduki bi bebek sahibi olmak oda icim dayanmiyor telafisi olan seyler olsa biraz rahatlarsin ama yokki bu yavrucagin bu gunleri geri gelmicek
Gecen kapali goruste telefonla konusurlarken ablam kardesimin bebegiyle oynuyomus babasida camekandan goruyo şöyle doya doya sevemedimki demis kardesim dun aksam anlattida onun yaninda aglamamak icin cok zor tuttum kendimi

Erkek hissettim nedense sekerim00
Sağlıklı olsun da cinsiyet onemli degil aslinda..

Kardeşin icin gunler cok zor ve unutulmayacak...Insallah hak yerini bulur aile olurlar yine

Erkek hissettim nedense sekerim00
Sağlıklı olsun da cinsiyet onemli degil aslinda..

Kardeşin icin gunler cok zor ve unutulmayacak...Insallah hak yerini bulur aile olurlar yine
Gunaydin canimm hayirlisi olsun saglikli olsunda insallah...
Malesef oylee unutulmayacak seyler insallah yerini mutluluk doldurur

Kızlar merhaba 2 bucuk ayda 2 bucuk gramım oldu çok mutluyum. Malesef kumbaram ile başka bi ödeme yapmam gerekti ama şimdilik bence başlangıç olarak iyi
Sanırım yenisin aramızda,
Hoşgeldin
Nasılsın.
Birikimim hedefim doğrultusunda emin adımlarla (kaplumbağa gibi)devam ediyorum,

Herkese merhabalar bir başlasam gerisi gelecek biliyorum ama bir türlü başlayamadım temizliğe yawww
Çamaşırları makineye attım 2 posta daha atar bitiririm pöf ne zor ev işleri ...
Akşama kabak yemeği yapacağım. Kredi kartı aldı başını gitti gene. Bu ay birikim olur mu bilmem
Tatile gidiyoruz Çarşamba günü kısmetse. O yüzden temiz Eve geleyim diye temizlik derdine düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…