- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.021
Vallahi aldı başını gitti bu altin...isyan ediyorum...Nasil alacağız ya sa hediye götüreceğiz bilmiyorumAltının gramı 263görünüyor
Ben de gun sayıyorum canim maaşa 20 gün var diyeMaaşa son 10 gün..
Çeyrek 435 görünüyor.Vallahi aldı başını gitti bu altin...isyan ediyorum...Nasil alacağız ya sa hediye götüreceğiz bilmiyorum
Karamsarlik yok, mutlaka nasibin seni bekliyordur bir yerlerde..Kizlarr piyasalar yükseliyor alım gücü düşüyor...ve ben bugün pek karamsarim...biz bir şey sahibi olamayacağız diye.. her şey çok pahali
Bilmiyorum cnm o kadar emek verip çalışıyoruz iste ev de üzülüyorum halimize...Karamsarlik yok, mutlaka nasibin seni bekliyordur bir yerlerde..
Pahalilik hep var hiç düşmüyor ki
Ben bir yakınıma reglim gecikti çok da midem bulanıyor vs demiştim o da test yap demişti birlikte öğrenmişiz gibi yaptım o da işin içine girince o kadar kötü olmadı ama yine de kötü tabi Allahım Ona da en yakın zamanda nasip etsin inşallahKizlar ben hamile oldugumu ilk ogrendigimde aklima 14 senedir cocugu olmayan esimin akrabasi ama benimde sevdigim bi abla geldi biz onla konusurduk yaptigimiz seyleri ama simdi ben ona nasil soyleyecegimi dusunuyorum cok uzuluyorum rabbimin vardir bi bildigi ama engel olamiyorum baskasindan duysa daha ayip olmazmi napiyim ben
aynen güzel yöntemmiş. en azından kötü olsa bile direk söylemeye göre bir nebze hani.Ben bir yakınıma reglim gecikti çok da midem bulanıyor vs demiştim o da test yap demişti birlikte öğrenmişiz gibi yaptım o da işin içine girince o kadar kötü olmadı ama yine de kötü tabi Allahım Ona da en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Hiç bilmiyorum canım nasıl denir.Kizlar ben hamile oldugumu ilk ogrendigimde aklima 14 senedir cocugu olmayan esimin akrabasi ama benimde sevdigim bi abla geldi biz onla konusurduk yaptigimiz seyleri ama simdi ben ona nasil soyleyecegimi dusunuyorum cok uzuluyorum rabbimin vardir bi bildigi ama engel olamiyorum baskasindan duysa daha ayip olmazmi napiyim ben
Ben bir yakınıma reglim gecikti çok da midem bulanıyor vs demiştim o da test yap demişti birlikte öğrenmişiz gibi yaptım o da işin içine girince o kadar kötü olmadı ama yine de kötü tabi Allahım Ona da en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Uzak sehirlerde yasiyoruz kendim demesem ablasindan ogrenebilir gerci su an kimse bilmiyorda. Onun disinda whatsaptan konusurken soyleyebilirim. Nasip artik insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHiç bilmiyorum canım nasıl denir.
Ama senden duysun abartmadan söyleyebilirsin bence.
Bence arayıp söylemen daha uygun sankiUzak sehirlerde yasiyoruz kendim demesem ablasindan ogrenebilir gerci su an kimse bilmiyorda. Onun disinda whatsaptan konusurken soyleyebilirim. Nasip artik insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Biz de uzak şehirlerdeyiz canım öyle yapmıştım.Uzak sehirlerde yasiyoruz kendim demesem ablasindan ogrenebilir gerci su an kimse bilmiyorda. Onun disinda whatsaptan konusurken soyleyebilirim. Nasip artik insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Oylemi diyosun kahvemsimmBence arayıp söylemen daha uygun sanki
O sirada yanindamiydi nasil yaptin canimBiz de uzak şehirlerdeyiz canım öyle yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?