- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.981
Evet elips gibi :) hepsinden önemlisi sağlıklı olsun canım 2 ay sonra cinsiyet net belli olur.Sen oyle deyince hemen ultrason kagidini cektim pandoraa neye benziyo sizce elips gibi sanki
gunaydın canım
ınsAllah hazırımdır valla sebebi belirlenemeyen bi özgüven var suanda20sene önce bi kere kardesımın altını almıstım onun harıcınde bebek bakmıslıgım bi saat bıle yok
kıyafet konusunda soyle dusunuyorum canım biz de hep 3-6aya yoneldık 0-3ay cok yok hatta yenidogan takımı sadece 3taneydı. arkadaslarım gorumcem yeni dogum yaptı yenıdoganlar bıle bombol hepsınde gıttım 2alt ust yenıdogan aldm yani toplam 5tane yenıdogan oldu.onlardan gorunce gozum korktu acıkcası .ama tam takım degıller yani altüst lcw.
3-6aylar cok. onları daha cok kullanır hayırlısıyla.
bide hm falan kalıplar asırı buyuk resmen 1ay buyukler.ona dıkkat et
ben 5kılo dogmusum ama bızımki minnak bana göre
suanda 3kılo falan yarın kontrolum var sn 15gunumuz hayırlısıyla
Yaa kiyamam allah kolaylik versin canim sag salim kucagina alirsin insallah minik erkegi okudugum belirtilere gore hep kiz anladim seninkini ama herkeste farkli farkli oluyor iste bunu bi daha gormus oldumBenim bebeğim erkek. Bulantı bende de olmuyor ama sabah o ilk kahvaltıyı mutlaka kusuyorum. Birden zehirlenme kusması gibi geliyor.
Evet canim saglikli olsunda ne olursa olsun insallah hayirlisi bakalim :)Evet elips gibi :) hepsinden önemlisi sağlıklı olsun canım 2 ay sonra cinsiyet net belli olur.
Canimm cok saol amin insallah sende saglikla al bebegini kucagina :)sekerim00 bebeğin hayırlı olsun,sağlıkla sıhhatle önce içinde büyüsün,sonra dünyamıza gelsin inşallah.. ♥
Belirtileri sormussun,okumusken yazmak istedim.
Kesemin şekli yuvarlakti,çin takvimi kız gösteriyordu.Bulantim 8. haftaya kadar hiç olmadı.8.haftadan 14.haftaya kadar da azalarak sürdü ama zaten yoğun değildi.Ac kaldiysam eğer bulantim olup yiyince geçiyordu.Cok az istifra ettim.Sivilcelenme bende olmadı ama güneş lekesi oluştu 10.haftalarda.Bunun sebebini tam bilmiyorum.Suan yoklar mesela.Sonuc olarakta kızım olucak inşallah..
Canim bence hangisi ihtiyacini karsiliyosa onu tercih et arada baya fiyat farki varmis oteki yeter diyosan onu al bu kadar fark olmasini saglayan neymis ikisi arasindaKızlar benim de kafamı kurcalayan bir durum var. Kurutma Makinesi alacaz araştırdım istediğim modeli gittim alacaktım ama görevli bana başka bir marka model önerdi ki önerdiği ürün kıyaslandığında daha üst segment. Fiyatı da öyle idi. Neyse bu durum h içi oldu; dün tekrar çıktığımızda sadece bu h sonuna özel o önerilen ürün indirime girmiş indirimle alacağımız üründen 1200 lira filan daha pahalı. Bugün gidip ürünü almamız lazım. Bilemedik bi.
O baya fiyat farkı normalde 3 bin civarı filandı. Fark çok olunca ondan düşünememiştk onu. Ancak şu an ulaşılabilir oldu bizim içinYaa kiyamam allah kolaylik versin canim sag salim kucagina alirsin insallah minik erkegi okudugum belirtilere gore hep kiz anladim seninkini ama herkeste farkli farkli oluyor iste bunu bi daha gormus oldum
Evet canim saglikli olsunda ne olursa olsun insallah hayirlisi bakalim :)
Canimm cok saol amin insallah sende saglikla al bebegini kucagina :)
Bendede bulanti icin erken o zaman daha olmadi diye olmayacak demek degil :) cin takvimi cogunda tutuyor sanirim bakalim beni neler bekliyor :)
Canim bence hangisi ihtiyacini karsiliyosa onu tercih et arada baya fiyat farki varmis oteki yeter diyosan onu al bu kadar fark olmasini saglayan neymis ikisi arasinda
Bİzm bugün bu olayı çözmemiz lazım.Kızlar beyaz esyada 30 hazıran ÖTV indirimi son gün, ne alıyorsanız o zaman kadar alınsirkencubin sekerim00
Beyaz eşyalar uzun süre kullanıldığı için alırken imkan varsa en iyisini alma taraftariyim.Bİzm bugün bu olayı çözmemiz lazım.
Benim çeyiz beyaz eşyalarım da arçelikti.Beyaz eşyalar uzun süre kullanıldığı için alırken imkan varsa en iyisini alma taraftariyim.
Evlenirken tüm beyaz esyalarimi Bosch Almanya üretimi aldım, çok şükür 9 yıldır birşey olmadı, kuzenim Arçelik almıştı buzdolabı hariç değiştirdi.
canım bulantıdan ayırt etmek mümkün degil bence benim annemin ıkı kızı var hiç bi kere bulantı kusması olmamıs benım oglum olacak nasıpse benım de hıc olmadı.çin takvimine gelince benim hep erkek yazıyodu dogru cıktı sen yaptınmıYaa kiyamam allah kolaylik versin canim sag salim kucagina alirsin insallah minik erkegi okudugum belirtilere gore hep kiz anladim seninkini ama herkeste farkli farkli oluyor iste bunu bi daha gormus oldum
Evet canim saglikli olsunda ne olursa olsun insallah hayirlisi bakalim :)
Canimm cok saol amin insallah sende saglikla al bebegini kucagina :)
Bendede bulanti icin erken o zaman daha olmadi diye olmayacak demek degil :) cin takvimi cogunda tutuyor sanirim bakalim beni neler bekliyor :)
Canim bence hangisi ihtiyacini karsiliyosa onu tercih et arada baya fiyat farki varmis oteki yeter diyosan onu al bu kadar fark olmasini saglayan neymis ikisi arasinda
Anneme soruyorum bende hatirlamiyor kadincaz :)canım bulantıdan ayırt etmek mümkün degil bence benim annemin ıkı kızı var hiç bi kere bulantı kusması olmamıs benım oglum olacak nasıpse benım de hıc olmadı.çin takvimine gelince benim hep erkek yazıyodu dogru cıktı sen yaptınmı
Hamile kaldığım yil ile yaşım biri tek biri çift denk gelmiş benim :))Anneme soruyorum bende hatirlamiyor kadincaz :)
Yaptim canim benimki kiz cikti cin takviminde
Bide hamile kaldigin yilla hamile kaldigin yasin ikiside tek veya ciftse kiz biri tek biri ciftse erkek oluyomus benim ikiside tek :) sizde tutcakmii bakim yapin kizlar :)
Hamile kaldığım yil ile yaşım biri tek biri çift denk gelmiş benim :))
Sonuç ikisi de erkek :))
ayy yerim onu benn masallahh kuzumaa annesi evlendirme onu sen bence :)) her eve lazim oylesii :)Bir kızım olmasini da isterdim bende,
rabbim çocuklarımiza uzun ömürler versin inşallah.
Küçük oğlum 3 kiza bedel :))) bir temizlik yapiyor görmelisiniz.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..ayy yerim onu benn masallahh kuzumaa annesi evlendirme onu sen bence :)) her eve lazim oylesii :)
Ya iste herkeste tutmuyorr nasip bu isler be ya :)
Bende kardeslerime sorunca iyice kafam karisiyo bi daha sormicam birinin kesesi fasulye gibiymis birininki yuvarlak ikiside erkek ee kiz nerde kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?