Doğalgaz 20, su 67, elektrik 92 (zam gelecek diye bütün evi yikamistim :))
İçmeye ve yemek için damacana su alıyorum haftada 2 tane gidiyor yazın.
Ketil,çaycı, kahve makinası kullanmıyorum.
Utuyu ayda bir biriktirip yapıyorum, süpürge haftada bir çalışır. Prizde takılı birşey kalmaz. Fırın da ayda ikiyi geçmez.
Ekstra bir tek Sabahları tost makinası çalışıyor.
Her gün saç kurutma kullanıyorum mecburen.
Elektrik tek tarife ama bütün eşyalar A++, sadece çamaşır çok yıkıyorum.
Önceki evde çok dusuktu bölgeye bağladım ama diğer iki komsumla kiyaslayinca özellikle elektrik çok fazla.
Bu ay daha dikkatli gidiyorum bakalım fark olacak mi

Ütüyü her hafta yapıyoruz bildiğin hergün çamaşır değişiyor herseyi ütülüyodum havlu nevresimi eliycem artık robotu bir kullanıyorum fırınıda kullanmıyorum artık kapalı balkon var mutfakta deli gibi sıcak oluyor tatlı severdim artık meyve yeter diyorumeşim bugün diyorki tv ye saat koycan diye korkuyorum

Benim kullanimlarimdan tek fark tost makinesi ile saç kurutma. Bu ikisini kullanmiyorum ben.
Nadiren çocuklar istediğinde.
Sanirim bölgenizden dolayi biraz da yüksek cnm.
Ama su faturam normalde yüksek geliyor 60 civari.

Merkür retrosu elektroniklerin bozulmasina sebep olacak diye okumuştum,
Bulaşık makineme birşeyler oldu doldurdum suyu almış ama durdu, içinde bir miktar da su vardi
Çıkardım elde yıkadım biraz önce dağ gibi bulaşıkları.
Eşim de uyudu ben bunu farketmeden önce,kalkınca baksin söyleyeceğim.

Boş yıka bir kere belki kase vs koymuşsan ters o su boşaltmıştır inş bozulmaz garanti bitince yancaz diyorum ömürlük garanti yapsınlar

Ya su anda cok sinirliyim
Cok hemde
Yazsam kendime yakistiramiyorum
Yazmasam catlicam
Insanlarin bencilliginden nefret ediyorum
Aglamak istiyorum şiştiiim

Geleneksel türk kuralı işe yarar mı fişi çek tekrar çalıştır telefonda,tvde vs hep yaparız ya şaka bir yana eşini bekle
Benim eşim anlar bu konulardan
Geçen yıl çamaşir makinem bozulduğunda o yapmıştı.
Bir baksin bakalım olmazsa servisi arayacağım.

Aritma cihazımızın filtre değişim zamanı gelmiş,
Cuma gelecek servis.

Uhuu evde usta var desene bizimkide mühendis ama elektronikten hiç anlamıyor babam o konuda iyidir her iş gelir elinden

Benim kullanimlarimdan tek fark tost makinesi ile saç kurutma. Bu ikisini kullanmiyorum ben.
Nadiren çocuklar istediğinde.
Sanirim bölgenizden dolayi biraz da yüksek cnm.
Ama su faturam normalde yüksek geliyor 60 civari.
Suya yüzde 40 indirim yapılmış hali bu :))
Boynum sıkıntılı ya saç kurutma mecbur,
Ama bölgede inşaat makinaları çok çalışıyor onların elektriği bize yansıtıyorlar bence

İnşallah enistenin müdahale ile olur, ödüm kopuyor elektriklilere birşey olacak diye.
Çamaşır makinamda sıkıntı oldu eşim yaptı birşeyler ama her çalıştırdığınızda tirsiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…