bursayı bilen kızlar sekerim00 Alya86
kurban bayramı tatili için nasıl olur
denize girebileceğimiz yerleri neresidir, İstanbuldan deniz otobüsüyle ulaşımı rahat, önerirseniz bakacağım
canım ben bursada 2 sene kaldım bir kere arkadaşın kayınvalidesigilin yazlığına gittik eşkel'e. küçük bi kasaba gibi düşün ama çok güzeldi. pansiyon tarzı yerler vardı kalıncak. bi bak istersen. onun dışında hiç denize gitmedim valla.

hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla kurtulursun bir an önce

Tatlım üniversitede çok kilo almıştım sonra isveç diyeti diyeti diye aptalca bişey yaptım sakın yapma gözaltları acayip morardı hasta mısın diye soranlar olmuştu yalnız bana kattığı şey şekeri bıraktım içeceklerdeki o bile o kadar çok kaloriki düşününce.Yürüyüş süper sıkılaşmak için komik ama dpor yapamıyordum açıyordum müziği oryantel oynadım ilk zamanlar protein ağırlıklı beslendim sonra ekmek çok hoşuma gitmemeye başladı diyetten öte yaşam biçimim depişti zamanla 3 kilosu su zaten onu hemen veriyosun hızlı kilo verince alıyosun o diyeti yaptığımda 69 kiloydum şu an 52-54aralığı geziyorum herseyide yiyorum kendime iş çıkarıyodum viledayla silmiyorum bezle eğilip kalkıyodum hiç üşenmem bişey unutunca markete tekrar gidiyodum derken kilom sabitlendi aralarda dağ yürüyüşlerine gidiyoruz hem değişik yerleri görüyoruz hemde 15-20km yürüyor

bursayı bilen kızlar sekerim00 Alya86
kurban bayramı tatili için nasıl olur
denize girebileceğimiz yerleri neresidir, İstanbuldan deniz otobüsüyle ulaşımı rahat, önerirseniz bakacağım
Kurşunlu,kumla sahilleri güzeldir.güzelyalıdada giriliyor ama suriyeliler mangal bile yapmaya baslamış belediye tepki göstermiş haberlerde görmüşsündür.

Elektrik faturası 55 geldi ,
Su 30.
Uzun zamandır hiç bu kadar düşük görmedim.
Ama bir hafta evde yoktuk o yansımış.
çok iyi gelmiş kuzum
biz apartmanda üç aile, iki kişiyiz ve yaşam tarzımız aşağı yukarı aynı gibi gözlemlediğim kadarıyla
bu ay faturalar gelince binada tadilat var diye benim kattaki panoya takmışlar,
kendi faturalarımı alırken dikkatimi çekti en yüksek faturalar hep bana gelmiş
o kadar dikkat ediyorum ama rakamlara hiç yansımıyor

onun için sordum aslında, düzgün bir yer olmalı
Bizimde 52tl su faturası,77tl elektrik gelmiş tüm makineleri gece çalıştırıyorum.içme suyunu dışardan alıyoruz gene y0ksek var mı tavsiyesi olan akşamdan akşama kullanılıyor evimiz eski acaba o mu etki ediyor diycem a plus tüm beyaz eşyamız

Canım yazin düşüyor benim elektrik,
kombi kapandığı için.
Prizleri boş bırakıyorum takili birşey birakmiyorum.
Bulaşık makinesini her zaman ekonomik programi kullanıyorum.
Kettle kullanmiyorum.
Gereksiz ışıkları kapatıyorum.
Bir hafta evde olmayisimiz da faturayi düşürmüş geçen ay 70 ti.

Bizim elektrik tek zamanli, gece gündüz farketmiyor.
Benim beyaz eşyalarım a sinifi.
Icme suyumuzu aritmamiz var onu kullanıyoruz.

Sağol canım ya.Sadece eşim tv karşısında tüm gün dediklerine dikkat ediyorum genelde prizleri es geçebiliyorum bazen şarj aletinden çok korkuyorum bir ona dikkat ediyorum bu ay biraz daha dikkat ediyim bari

Bizim elektrik tek zamanli, gece gündüz farketmiyor.
Benim beyaz eşyalarım a sinifi.
Icme suyumuzu aritmamiz var onu kullanıyoruz.
2 ay öncesine kadar 50 küsürdü bişeyi arttırmışız demekki klima tarzı bişeyimiz var yeni açmaya başladık sanırım o da etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…