- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.841
Bizim kasamız var yıllık 300tl evde sıkıntı yapmaya değmezAllah gule gule oturmayi nasip etsin peki kiraya mi vereceksiniz? Ben sadece 1 kez kasa kiralamistim kafan rahat oluyor ama 3 4 ceyrek altin fiyatini vermis oluyordun o zamanlar. Simdi kactir bilemiyorum.Allah odeme kolayligi versin
canım sen bursadamısınBizim kasamız var yıllık 300tl evde sıkıntı yapmaya değmez
Evet canım sende mi bursadasıncanım sen bursadamısın
yok ama bursadaydım 2,5 sene öncesine kadar oraya gelin geldim :)Evet canım sende mi bursadasın
bencede :)Şimdi nereye taşındınız bursa çok güzel bir il bence
yok kuzum yaa hala karnımda sıpa
Huzurla oturun ankara bana soğuk geliyor ama alışanda kopamıyorbencede :)
eşimin işi dolayısıyla ankaraya taşındık :)
yaa kızlar uzun durur derlerde erkekleri bilemedimyok kuzum yaa hala karnımda sıpaanası kılıklı ben de 41-42hafta durmusum nerdeyse yeri rahat heralde
insanın evi nerdeyse oraya ait olur derler ya benimki o hesapHuzurla oturun ankara bana soğuk geliyor ama alışanda kopamıyor
yok canım sen yanlıs hatırlıyosun kızlar erken dogar erkekler bekler ben biraz degısıkmısımyaa kızlar uzun durur derlerde erkekleri bilemedim
kaç hafta oldu şimdi tam
aaa 9 ay 10 gün bekleyen kızz 9 ayı dolduran erkek benim bildigimyok canım sen yanlıs hatırlıyosun kızlar erken dogar erkekler bekler ben biraz degısıkmısım39hafta 2günlük canım
doktorum bı sıkıntı olmazsa bebekte sende 20 temmuza kadar bekleyebılırız dedi.
valla canım son zamanda pek keyif olmuyoraaa 9 ay 10 gün bekleyen kızz 9 ayı dolduran erkek benim bildigim
sağlıklı doğsunda ne zaman doğarsaa doğsun ya sende keyfine bak :)
iyi yolculuklarHayırlı bol bereketli sabahınız olsun altın kızlarım...yolculuk başladı bizim için...@ K kahvemsi mutluluk sana gelince eşini en iyi bilen sensin...tatile gidince kafası dağılırmı,tadını çıkarabilirmi...yoksa ek bir masraf oldu diye düşünürmü...ona göre karar verin...beraber karar verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?