- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.221
Sagol markette görünce dayanamadım hersey ateş pahası oluyor bir anda böyle çok anlamıyorsunÇok iyi fiyattan almışsın,gule gule kullan..
Bütçe ortak yapilmali cnm.Bişey istersen alıyor dışardaki harcamalarada öyle ikimiz koyup şu ödeme bu birikim diyemiyoruz konuşunca değişiyor aile terapistine bile gidelim dedim bu gizlemek diyorum eşler bunları rahatlukla şuna şu kadar borç verdim vs konuşmalı annesine çok kızıyorum zaten
Inanki vallahi vermedim bende :))karamelli_turta ben de hiç poşete para vermedim şimdiye kadar :))
Cantama, şirkete, eşimin cebine, arabaya aklıma neresi gelirse poşet koyuyorum :)))
Seninle aynı fikirdeyim.
Benim biraz daha var stogum ama bitince kilo ile satan yerler var. Onlardan alırım. Çöpe ben de o posteleden kullanıyorum, günlük bazen günde iki kere çöp çıkartıyoruz. Çöp poşetleri dolmuyor
Oo süper:)Sabah eşimin kumbarayi patlattik.
Markete götürüp butunlettim.
Stoga buzdolabı poşeti, tuz ve A101de 8,95e selpak 8li WC kağıdı aldım.
Bak canım gördün mü, hızır gibi yetişti:)Eşim kumbarada düşündüğümden çok daha iyi birikim yapmış. Raporlu olacağı için bayram harçlığı da yatmış. Nişan takımız çıktı :)
Yarın kuyumcuya gidip fiziki altın yapacağım.
Nisada ata takacagim ya, onu bileklik mi yaptirsam diyorum. Ne dersiniz kizlar
Bizim para yonetimi de sizinkiyle ayni canim, ayni şeyleri ayni anda yazmışızAlya86 evde para yönetiminin tek elden yapilmasi her zaman daha çok işe yarıyor, eğer bunu yapabilirsen çok daha iyi birikim yapar ve ev hayaline daha erken kavusursun.
Eskiden biz onu sen öde, bunu ben odeyeyim gidiyorduk neyin nereye harcandığı belli olmuyordu.
Eşim hesap kitap yapmaz, eli de çok açıktır.
Ev kredisine başladığımızda yöntemi değiştirdik.
Mesela şöyle yapıyoruz; Bir rakam belirledik eşim harçlık olarak onu ayırıp kalan maaşını bana gönderiyor. Tüm odemeleri ben yapıyorum ve eve giren parayı daha doğru değerlendiriyoruz.
Ekstra gelen prim, mesai falan olursa onu da ayrıca biriktiriyordum, sağlık durumuyla ilgili sorunlarimiz var her an para gerekebiliyor bize.
Arada da param kalmadı diye eşimden harçlık istiyorum, çünkü para kalirsa harcayabilirim diye düşünüyor.
wc kagıdına bakındım da ındırımlı bulamadm ben ya gercı netten baktım ben nerdeydi senin aldıgınGene dayanamadım çıkıp market dolandım nasıl bir serinlik vardı ütüden sonra iyi geldi32li family wc kagıdı 28tlydi ondan aldım kagıt havlumuzda bitmiş son paket solonun 8lisi 8.95 olcakmış bu hafta a101de ona bakarım bizim 6 ayda bir bitiyor bunlarıda artık mutfak masrafına ekliycem eylül-ekim gibi 750tl eğitim masrafı var ama gelecek yıl parası çıkar diye düşünüyorum.
Iyi tatilller esila:)Kizlar karadenizde sahane bir kamp alani kesfettik
Biz binadayiz ama boyle bir yerde cadirda da kalinir cok guzel deniz carsaf gibi cok saskinim
2 gun burdayiz ama degdi
Annemle kardesim brz daha kalicak
K kahvemsi mutluluk bizim de sizin gıbı kızlarBizim para yonetimi de sizinkiyle ayni canim, ayni şeyleri ayni anda yazmışız
Bir gün bankaya çıktım şirketten, gratiste indirim varmış. Duş jeli ve bakım maskesi alıp elimde geldim. Yol boyu bakan çok oldu ama amaaaaaan diyip geçtim :))Inanki vallahi vermedim bende :))
Hatta oğluma alışveriş yapmıştık kışın, ellerimiz dolu kazak,mont,pantolonlar öyle gittik arabaya :)) isteyen gülsün.
Çantamda bez çantam var taç hediye etmişti ,büyük alışverişe giderken de alışveriş çantalarımız var onlari da alıyorum.
Ata takacağım zaten de, şimdi bileklik yapıyorlar ya. Altını bileklik yaptırıp mi taksan diyorum.Bak canım gördün mü, hızır gibi yetişti:)
Ben ata altın tak derim.
İyi tatiller canimKizlar karadenizde sahane bir kamp alani kesfettik
Biz binadayiz ama boyle bir yerde cadirda da kalinir cok guzel deniz carsaf gibi cok saskinim
2 gun burdayiz ama degdi
Annemle kardesim brz daha kalicak
Doğru yöntem bu , başarıya giden yol:))Bizim para yonetimi de sizinkiyle ayni canim, ayni şeyleri ayni anda yazmışız
Kıza mı takacaksın sen canım?Ata takacağım zaten de, şimdi bileklik yapıyorlar ya. Altını bileklik yaptırıp mi taksan diyorum.
Bunun atalisi
Altın Boncuklu Darphane Çeyrek Altın Bileklik - sb6 - KOLEKSİYON | ÇEYREK ALTIN BİLEKLİK | - Yatırımım
Altın Boncuklu Darphane Çeyrek Altın Bileklikwww.yatirimim.com
Eşime ayırdığımız harçlık bence fazla, harcar çünkü cebinde kalınca.K kahvemsi mutluluk bizim de sizin gıbı kızlar
esım kendıne harclık alır geri kalanı bana atar tüm ödemeler benden olur. ama esım mesela meyve şu bu eve gelırken al dedıgım seylere de harcıyor o yuzden bıtınce soyluyor parası bn tekrar yolluyorum sagolsn hıc sormaz naptın ne ettın guvenır bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?