- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.241
Evet canım geline takacagim nişandaKıza mı takacaksın sen canım?
O zaman çok hoş olur canım hemen bozdurmaya kıyamaz bile böyle olunca. Bence bileklik yaptırEvet canım geline takacagim nişanda
Gratiste de başıma geldiBir gün bankaya çıktım şirketten, gratiste indirim varmış. Duş jeli ve bakım maskesi alıp elimde geldim. Yol boyu bakan çok oldu ama amaaaaaan diyip geçtim :))
Ben çok beğendim cnm.Ata takacağım zaten de, şimdi bileklik yapıyorlar ya. Altını bileklik yaptırıp mi taksan diyorum.
Bunun atalisi
Altın Boncuklu Darphane Çeyrek Altın Bileklik - sb6 - KOLEKSİYON | ÇEYREK ALTIN BİLEKLİK | - Yatırımım
Altın Boncuklu Darphane Çeyrek Altın Bileklikwww.yatirimim.com
Ben daha mi gaddarim kiEşime ayırdığımız harçlık bence fazla, harcar çünkü cebinde kalınca.
Gerçi bugün kumbarasi ile beni oldukça şaşırttı ama :)
Onun için arada çok urkutmeden bazı giderleri ona aldiririm ya da harcligim bitti diyip ondan isterim.
Parasi yetmezse isterse borç veriyordum ilk baslarda, baktı zararlı çıkıyor daha idareli kullanmaya başladı :))
Eve birsey aldirdigimda bazen parasını verecekmisin der, sen de tuketiyorsun diyorum ya da veririm diyip gecistiriyorum ama vermiyorum tabiii ki :))Ben daha mi gaddarim ki
Sadece onun harçlığı ondadir.
Birşey alınacağı zaman ekstra para alır:))
Ev ihtiyaçlarıvs herşey ortak butcededir.
Amacım o zaten :)) bozulmasınO zaman çok hoş olur canım hemen bozdurmaya kıyamaz bile böyle olunca. Bence bileklik yaptır
O zaman yarın bana Eminönü yolları göründü.Ben çok beğendim cnm.
Paranin kiymetini bilmeyen pek de anlamiyor gerçekten.Eve birsey aldirdigimda bazen parasını verecekmisin der, sen de tuketiyorsun diyorum ya da veririm diyip gecistiriyorum ama vermiyorum tabiii ki :))
İlk borç verdiğimde bir dahaki aydan keserim dedim, inanmadı :)
Verdigimden fazlasını kestim :))
Böyle böyle paranın kıymetini öğrenmeye başladı :)))
Ben arada ortak bütçeden de tirtiklayip birikime aktarıyorum.Ben daha mi gaddarim ki
Sadece onun harçlığı ondadir.
Birşey alınacağı zaman ekstra para alır:))
Ev ihtiyaçlarıvs herşey ortak butcededir.
Ayy kahvemsiiimBen arada ortak bütçeden de tirtiklayip birikime aktarıyorum.
Bir ay abartmisim durumu, daha fazla para olması gerekirdi dedi.
Sen market fiyatları ne kadar bilmiyorsun tabi diye üste çıkmıştım :))
Ne disunecekler, takdir ediyorlardır bizi, helalll olsun falan diyorlardir.Paranin kiymetini bilmeyen pek de anlamiyor gerçekten.
Eve ayırdığı kisimda eksiklik varsa hemen açıklama yapar benimki de:) şu gün gelecek vs diye.
Bende anca böyle öğretebilmeye başladım ona para yönetimini.
Ayy bizi okuyanlar ne düşünüyor acaba
Ne disunecekler, takdir ediyorlardır bizi, helalll olsun falan diyorlardir.
Başka ne diyecekler :))))
Ne yapayım turtisimAyy kahvemsiiim
MARKET fiyatlari gercekten cosmus. 2 hafta once 1 kg aoc tereyagi 42 lira idi bu hafta 48 lira olmus. 1 kg lik Caykur cayi 27 liradan aliyorduk 32 olmus. Bence abartmamissinBen arada ortak bütçeden de tirtiklayip birikime aktarıyorum.
Bir ay abartmisim durumu, daha fazla para olması gerekirdi dedi.
Sen market fiyatları ne kadar bilmiyorsun tabi diye üste çıkmıştım :))
ayy yok ya canım esım hıc oyle degıldır para bıtınce bıle ısterken varmı der tabi ben de kesın oldgnu bilirEşime ayırdığımız harçlık bence fazla, harcar çünkü cebinde kalınca.
Gerçi bugün kumbarasi ile beni oldukça şaşırttı ama :)
Onun için arada çok urkutmeden bazı giderleri ona aldiririm ya da harcligim bitti diyip ondan isterim.
Parasi yetmezse isterse borç veriyordum ilk baslarda, baktı zararlı çıkıyor daha idareli kullanmaya başladı :))
Umarım bozdurmaz, tembihle hattaO zaman yarın bana Eminönü yolları göründü.
Gidip alayım aklımdan çıksın
Onu yaptigim zaman hiç markete gitmemistim :)MARKET fiyatlari gercekten cosmus. 2 hafta once 1 kg aoc tereyagi 42 lira idi bu hafta 48 lira olmus. 1 kg lik Caykur cayi 27 liradan aliyorduk 32 olmus. Bence abartmamissin
Sen işini bilirsin tatlim.Ne yapayım turtisim
Kaç aydır sağlık harcamalarını biliyorsun böyle yapmasaydim nasıl odenecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?