- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.461
olsun yine de tatlı telaşlara düştünüz Allahın izniyleMerhaba kızlar
Vaktim yoktu Geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir
Cuma günü aileler tanışacak sanırım bizde. Bu akşam net olarak belli olacak
4-5 gün sonrada isteme yapılacak
Heyecan falan hiç yok ama çok stresliyim.
Altın fiyatlarını öğrendiğimden beri daha da stresliyim.
Ne güzel kredi kartını bitirmeme az kalmıştı. Şimdi tekrar karta yüklenmek zorunda kalacağım
Amin cnm teşekkürlerolsun yine de tatlı telaşlara düştünüz Allahın izniyle
Allah tamamına erdirsin canım inşallah
Hımm o zmn bende kahve yapmayayım.sempatik_kiz hayırlı olsun canım,
sakin ol :) önce ne giyeceğini ayarla, en önemlisi o bana göre :))
ikram kısmına gelince, biz de isteme olmadan erkek tarafına gelin kız kahve yapmaz:)
herşeyi çayla tek seferde ikram etmek daha pratik olur ama tuzluları çay ile tatlıyı sonradan ayrı bir tabakta soğuk birşey ya da kahve ile ikram etmek şık olur.
onlar baklava getirecek ama senin sütlü hafif bir tatlı yapman hoş olur. herşeyiyle hazırlandım imajı verir :)
yemekten sonra çaya gelecekler ise menün çok ağır.
su böreği güzel ama içli köfte çay menüsüne fazla bence.
tatlı, tuzlu kurabiye ekleyebilrsin
yalancı tavuk göğsü harika olur, hem hafif hem de soğuk soğuk güzel gider.Hımm o zmn bende kahve yapmayayım.
Yemekten sonra gelecekler. Bende yenmez diye düşündüm. Ama bomboş bir tabakta vermeyeyim dedim.
Kurabiye eklemeliyim haklısın
Sütlü tatlı olabilir dediğin gibi, yalancı tavuk göğsü yapsam olurmu yoksa basit mi kaçar
Yarın kıyafetde bakmaya gideceğim. İnşallah istediğim gibi bir şey bulurum
Birde kardeşi ile birlikte 2 küçük yeğeni gelecek biri 5, biri 2 yaşında onlara birer oyuncak almak istiyorum. Hem geldiklerinde oynarlar sıkılmamış olurlar diye düşündüm.
Ama tuhaf kaçar mı bilemedim. Normalde kardeşi ile görüşüyorum. Her sene görüştüğümde çocuklara bir şeyler alırım
Ama bu sefer aileler olacağı için biraz çekindim
yalancı tavuk göğsü harika olur, hem hafif hem de soğuk soğuk güzel gider.
yemekten sonra pek yenmez zaten sıcak.
tabağın dolu görünmesi için lokmalık pizza ekleyebilirsin. milföy hamurundan da yapabilirsin.
kurabiyeleri çeşitli yapabilirsin. yoğurduğun hamura kakao eklersin mesela iki çeşit olur gibi.
ilk tanışmada kimse pek yemeğe odaklanmıyor, biraz çekingenlik ve kişileri tanıma ile vakit geçiyor.
çocuklara hediye fikri sonraki görüşmede daha mı uygun olur bilemedim ki, ilk kez gelecekler ya
belki çikolata, yiyecek gibi onlara özel bir ikramlık daha mı iyi olur
ben de emin olamadım
Teşekkür ederim kızlar. O zmn hediyede almıyorumSelâm kızlar.
Hafta basindanberi işler çok yoğun gün içinde sadece okuyabiliyorum sizi.
kronikuykucu sabirli olmaya çalış canım:)
sempatik_kiz hadi hayirli olsun, hemen kıyafet seç önce kendine:)
Tanışma olacağı için menüyü abartmaya gerek yok bence. Çay yanina kurabiye olur, börek ve hafif bir tatlıyeterki.
Çocuklar için de horoz şeker gibi birşey olabilir hemen hediyeye girmebence.
Valla ben calismadigim halde habersiz biri gelince tedirgin oluyorum çocuk var ev dağınık oluyor yada kahvenin yanında ikramlık birşey olmuyor bazen..eskiden biz çocukken annelerimiz nasıl hallediyormuş bilmem ozamanlar haber vermemi vardı yinede yemegini çayını 1 saat içinde hazırlayıp dokturuyorlardiBu hafta hergün fazla mesai var.
Tam eve geldik yarim saat geçti geçmedi kapi çaldı.
Ta taaam sürpriz arkadaşlar bize kahve içmeye gelmiş.
Çok yakin aile dostumuz hatta çocukluk arkadaşlarımız ama o saatte ben yorgun bitkin sürprize hazir değildim.
Insan önce arar, ben hep öyle yapıyorum.
Esnemekten ağzım çatladı yanlarinda.
Zil çalmadan az öncesi dUşa girecektim birde.
Akşamın 9 unda eve geldim oyle yorgun bitkin.Valla ben calismadigim halde habersiz biri gelince tedirgin oluyorum çocuk var ev dağınık oluyor yada kahvenin yanında ikramlık birşey olmuyor bazen..eskiden biz çocukken annelerimiz nasıl hallediyormuş bilmem ozamanlar haber vermemi vardı yinede yemegini çayını 1 saat içinde hazırlayıp dokturuyorlardi
Aynen bende öyle.Davetsiz misafir, sürpriz misafir en sevmedigim şey, annem bile olsa istemem açıkçası.
Ev hali dağınıklık olur, yorgun olursun en az bir gün onceden haberim olmadan karşı komsumun bile gelmesini istemiyorum.
Her ortamda da dile getiririm bunu.
Bende doğru bulmuyorum yapmıyorum da.Haftaici saat 9 haber verilmeden gidilmesi pek guzel olmamis insan bi ararkaramelli_turta
Kapıyı acmişsin artık yapacak birşey yok :))Aynen bende öyle.
Kapiyi yüzüne kapamak olmaz,biz bugün çok çalıştık yorgunuz desen olmaz.
Eh işte.
Şu merkür retrosu yokmu hep ondan ötürü.Kapıyı acmişsin artık yapacak birşey yok :))
Buradan herkese seslenelim o zaman, hepimizde telefon var bir zahmet arayin zaten musaitsek gelmeyin demeyiz :))Bende doğru bulmuyorum yapmıyorum da.
Ama herkes böyle düşünmüyor demekki.
yok canim haber vermeden kapiya kadar gelip geri dönebilirlerBuradan herkese seslenelim o zaman, hepimizde telefon var bir zahmet arayin zaten musaitsek gelmeyin demeyiz :))
Alt komşu geçenlerde çaya.gelmisti tabağı bizdeydi, akşam meyve aldım tabağına koyup yürüyüşe giderken veririz diye.
Eşim telefon etti evdeyseniz tabağı bırakacağım diye. Abi niye aradın evdeyiz demiş, ben sevmem öyle habersiz kimsenin kapısını çalmasını dedi.
Mesaj verdim diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?