Ailem bile olsa Hiç sevmem davetsiz misafiri.
Kimseyede gitmem habersiz
Eğer halim yoksa kapı bile açmam zaten kimseye.
Annem sinir olur bu huyuma o evdeyse açar ama ben asla açmıyorum.
Acil bir şey olsa ararlar zaten bizimkiler, gerisi de çok önemli değil

Gunaydin
Size bi seyler anlatmak istiyorum
Ben cok zorlandim ikiz bebek sahibi olduktan sonra lohusaligim bebeklerin hastaligi sonra bebeklerin yeni 40i cikmisti babami kaybettim. Her seye mudahale eden bi kayinvalide ve gorumce hep basimdaydi. Annem babamin rahatsizligindan dolayi dogumuma bile gelemedi. Babami kaybedene kadar yanima gelemedi.
Zor psikolojik donemler gecirdim
O zamanlarda bana yapilan seyler ve oncesindekileri kafamdan atamiyorum
Surekli esimle tartisiyoruz gunasiri mutlaka bazen her gun
Aslinda esimi cok seviyorum ama surekli ailesini savundugu icin artik hem saygim kalmadi hem de aşkım. Zaten tum enerjimi bebeklere harciyorum. Biraz enerjim kalirsa onunla da esimle tartisiyorum aklimdan hic atamiyorum surekli aklimda hep ailesinin bana soyleidkleri yaptiklari. Ve bu insanlar ben evime gecince bana gelirler yeme icme sonra yatmaya gorumceme gecerler kisin mutlaka 2 ay falan birlikte oluruz. Esimden ayrilmayi dusundum cok defa ama seviyorum onu sadece ailesini bu kadar cok kayirmasi onlara soz soyletmemesi benim sinirkmi bozan. Ben ailemde herhangi bi eksiklik ya da aşirilik gorursem uyaririm. Ama o yapamiyor. O ablam ya da o annem bisey diyemem diyor. Sizce ne yapmaliyim. Cok bunaldim her seyden

öncelikle başın sağolsun canım,
eşinle sakin sakin konuşup hissettiklerini, yaşadıklarını anlatsan nasıl olur.
onun ailesi olduğu için mesafeyi onun ayarlamasını sağlaman gerekir diye düşünüyorum
sen birşey söylesen, eşin de ailesini kayırdığı için daha çok yıpranırsın.
erkekler bazen dışarıdan biri söyleyince gözlerini açarlar ya uzman desteği alsanız mesela

Güle güle kullan canım

Geçmiş olsun canım
Ellerine emeklerine sağlık
Güle güle yiyin inş

sağol canım
nerelerdesin, özlettin kendini
Geziyorum biraz, rutinimi ben de özledim.
Gezmeli ve harcamalı geçiyor
Kurban parası olarak biriktirdiğim parayı harcamaya başladım nakit olarak harcamak daha hesaplı oluyor,
Banyo takımı aldım 120tl ye 2 yıldır bakınıyordum alamamıştım bir türlü

Sakin konusmayi cok denedim ama sonuvu hep kavgaya dayandi.ablasinin bana karsi tavrini o da biliyor haklisin diyor. Ama insan bir uyarmaz mi yok asla konusmaz ablasiyla. Uzman destegi almayi ben de dusunmustum ama icraate gecirmedim. Onunla da konusaykm bu konuyu. Gerci suanda konusmuyoruz ama bi ara soylerim. Tesekkur ederim.

iyi gezmeler canım, arada rutini bozup yenilenmek iyidir
güle güle kullan banyo takımını

canım Allah kolaylık versin,
hem iki çocuğa bakıyorsun hem de kafanı meşgul eden şeylerle uğraşıyorsun
umarım eşin terapiste gitmeyi kabul eder

bence psıkolojık destek almalısın o kadar ıyı gelıyorli daha evvel 2-3seans gıtmıstm ben cok faydası oluyor hatta dogumdan snra da dusunuyorum benım de kafama takılan farklı seyler var bunu en basta kendın için sonra aılen ıcın yapmalısın sen mutlu olmazsan hıc bırı mutlu olmaz vakitsızlıkten hıc usenme ınan degecegıne ınanıyorum Rabbim feraha cıkarsın kolaylıklar versın

Slm kızlar
Eşim işimden istifa etti ve kararlı. Zor bir süreç bizi bekliyor. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız harcamaları kısacağız. Farklı bir deneyim olacak bizim için.
Allah yardımcınız olsun...inşallah tez zamanda iş bulur...

canım Allah kolaylık versin,
hem iki çocuğa bakıyorsun hem de kafanı meşgul eden şeylerle uğraşıyorsun
umarım eşin terapiste gitmeyi kabul eder
insallah tesekkur ederim
iui gelecegine inaniyorum ama suanda yanyana degiliz esimin yanina gittigimde bu koniyu konusacagim. Vakitsizlik degilde ben terapsite gidince bebelere kim bakacak? Yasadigimiz sehirde hicbir akrabamiz yok bakalim bi caresine bakacagim tesemkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…