Bende hiç sevmiyorum davetsiz misafiri.
Kimseye de davetsiz gitmem.
Mutlaka ararım .
Canim çok bunalmışsın sen.
Ikizlerle kolay değil anlayabiliyorum.
Başınız sagolsun.
Eşimi seviyorum diyorsun ama negatif bir enerji var sizde mutlaka aile danismanina gidin.
Biz geçen yil gitmiştik, çok faydalı oldu hem kendi adima tüm rollerim adına;annelik/eş/evlat/kendim için.
Mutlaka ayarlayin uzman desteği çok yol gösterici oluyor inan bana.
Slm kızlar
Eşim işimden istifa etti ve kararlı. Zor bir süreç bizi bekliyor. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız harcamaları kısacağız. Farklı bir deneyim olacak bizim için.
Hakkinizda hayırlısı olsun alya.

Kızlar kafamda deli sorular.
Ekonomiyle ilgili araştırma içindeyim.
İki gündür sosyal medyadan, ekonomistlerden, videolardan okuyorum dinliyorum.
Şimdi konu soyle; benim gün bu ay bitiyor, yenisini yapmayacağız muhtemelen.
Kredi çekip gün parasi kadar takside boldursem, parayla dolar ya da altin yapsam, yükselince de bozup çektiğim krediyi kapatsam ve aradaki kar ile de ek hesabımı kapatsam diyorum.
Aklımı bir şey celiyor yap diye ama öbür yandan birşey de hepten karıştırma hesapları diyor :)))

@ K kahvemsi mutluluk bilsek ilerde dolar ne olacak...yaptırım yaparlarsa dolar yükselir merkez bankası faiz indirimine gidecek ama kaç puan indirir oda doları yükseltir...bugün turp yaptırım konusuna bakmıyoruz şuan dedi dolar sert düştü...yarında bakıyoruz dermi der delidir ne yapsa yeridir

Tesekkur ederim cevabin icin. Aile danismani ozelde mi gittiniz yoksa devlet hastahanelerinde var mi? Bu konuda hic bilgim yok

Yapabilirsin bence canim ben olsam tabiki altin alırım:))
Ama dolar için de öngörüler yükseleceği yönünde.

Gunaydin kizlar
Hayirli cumalar

Biz tanışma olayını iptal ettik.
Salı günü gelip isteyecekler aynı gün yüzükleri takacağız
Pazartesi perşembe yapmaya karar vermistik

Erkek arkadasim, kiz kardesininde istemede bulunmasini istiyordu
O da çarşamba gunu geri dönecekmis yasadiğı şehre, kamu görevlisi ve iş başı yapması gerekiyormuş

Ozaman pazartesi çarşamba olsun dedik.
Onun aileside arada yalnızca bir gün var
Insanlari boşu boşu hem yormayalim hemde masrafa sokmayalım demiş.
Benimde işime geldi açıkçası
Bugün dayıma falan söyleyeceğiz umarım itiraz etmez

çok sinir oldum ya
toki taksidini ödemeye gittim
6 aylık zam 150 tl geldi ona göre ayarladım ödeyeceğimi
yeniden değerlendirme ve indirim kdv si diye saçma bişey eklemişler borcuma 124 tl fazla ödemek zorunda kaldım
6 ay öncede aldılar
ama şimdi daha çok sinir oldum
senede bir olsa neysede 6 ayda bir günah ya
öyle böyle diye diye borç bitene kadar bir sürü fazla para ödicez
şeytan diyo sat evi gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…