ozel muayene etti yine tetıkledı dogumu, muhtemelen bu gece beklıyorum ddı eger cumaya kadar sancın olmazsa cuma sabah yatısını yapıcam sunı sancıyla baslatıcaz dogumu ınsAllah dedi
adrenalin tavannn
ayyyy bende çok heyecanlandım şu an
sağlıkla gelsin minik paşa

selam kızlar,
işten çıkmadan pazara uğramam gerek, meyve ve yeşillik almalıyım.
sabah mutfakta karınca gördüm, üç beş taneydi önemsemedim ama
az önce eşimle konuştuk, mutfak tezgahında cirit atıyorlar dedi.
Açıkta hiçbir şey yok ama yine de tedbir alayım, her gün bir sürü temizlik malzemesi ile temizliyorum da mutfağı.
Giderken ilaç alayım bari

Benimde erkek kardesim yarın psikologta randevusu var temizlik takıntısı var ve bu yıl rabbim nasip ederse üniversiteli olucak geç kalındı aslında ama bir yerden başlasın dedik 17 agustosta doğucaktı 18 temmuzda hop alıverdik kucagımıza aramızda yaş farkı çok küçücük geliyor hala yarın süpriz doğum günü hazırladım 18temmuzda üniversite sınavları açıklancak hem onada iyi olur gene pasta aldım kemerle cüzdan aldım dayım gecen gün bir sürü pantolon ayakkabı almış nevresim takımı almıştım yeni yerinde kullanır biraz para biriktirirsem ihtiyaclarına destek olurum babacım tek maaş iki üniversiteli adamcagız ne yapcagını şaşırıyor.öbür yol birinin yurdunun parasını en azından ben versem ne iyi olur

ya annemlerde de bu ara oyle kahvemsi kadın her gün erzak dolabını bosaltıp sırkelı suyla sılıyor fayda yok cogu seye buzdolabına aldı olmayınca bıse gıderler dıye.son care o da ılac alıcak

benım de kardesım okuyor yurt parasını oduyorum arkadasım Rabbım yardımcıları olsun aılelerimizin

benım de kardesım okuyor yurt parasını oduyorum arkadasım Rabbım yardımcıları olsun aılelerimizin
Ne güzel öbürüne yardımcı oluyodum harçlık konusunda bunada bişeyler yaparız inş t0m okuyanlara hayırlı mutlu olabileceği işler versin rabbim

Akşam pazarda vişne buldum, tabiiiki kaçırmadim.
Eve gelip hemen vişneleri temizledim, şekere yatırdım. İki poşet buzluğa atmak için ayırdım.
Kalanı reçel olacak.
Bu sene daha hiç kış hazirligina başlamadım.
Pazarda ablalar yumurta domateslerden poşet poşet alıyordu, ilk cikanlar daha lezzetli oluyormuş ama bana erken geldi. Bayramdan sonra diye düşünüyorum ama geç mi olur tereddutte kaldım

Akşam akşam yaniyordum
Vişneleri iki tencereye koydum.
Sabah erken çıkacağım için pisireyim visneler zaten şu gibiydi.
Tencereyi ocaktan alırken sapı çıktı. Allah'tan lavaboya doğruydu da içine döküldü.
Her yer battı tabi. Tadı da enfesto olmustu
Emeklerime mi üzüleyim, akşam akşam bir sürü iş cikti ona mi üzüleyim bilemedim
Çok şükür tezgahın üstünden getiriyordum da tavaboya döküldü yoksa yanacaktim.
Diğer tencere azdı, iki küçük kavanoz çıktı.

Cok uzuldum boyle durumlarda insan emegine cok uzuluyor. Ama Allahtan size bir sey olmamis
Ben de 3 sene once konserve yapip tatile gitmistim bi eve geldim ki kavanozlar patlamis duvarlar tavana varana kadar pislenmis heryer batmis. Tabii onca emek cope gitmisti

uzuldum kahvemsim ya o kadar emegın gıttı bıde yanabılırdın nazar degmıstır becerine arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…