- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.521
ya napıyım kahvemsimsekerim00 senin ağzına ıslak terlikle vururum,
emeksiz yemek olmaz.
evi satmak ne demek
çok şükür aldın ve ödeyebilecek durumun var.
iyi gelmez mi hiç deniz havası :)Kizlar nasilsiniz
Ben iyiyim keyfimiz yerinde iyot ve gunes iyi geldi oteli cok begendik ortamda guzel..
Kumsalda denizin sesini dinliyorum esim namaza gitti
Kronikuykucu rabbim kolaylik versin sende bizlere dua et aklina gelirse
Okuyorum ama pek yazmadim kizlar donuste acisini cikaririz
iyi gelmez mi hiç deniz havası :)Kizlar nasilsiniz
Ben iyiyim keyfimiz yerinde iyot ve gunes iyi geldi oteli cok begendik ortamda guzel..
Kumsalda denizin sesini dinliyorum esim namaza gitti
Kronikuykucu rabbim kolaylik versin sende bizlere dua et aklina gelirse
Okuyorum ama pek yazmadim kizlar donuste acisini cikaririz
Sağlıkla kucağına al ins bebeğini dualarimiz seninle cnmgunaydın kızlar hastaneye yatısım yapıldı sunı sancıya basladı dualarınızda bana da yerirsenız sevınırım opuyorum sizi ara ara fırsat olursa yazarım
Hayirlisi ile kucağınaalmışsındır inş kuzum rabbim yardimcin olsungunaydın kızlar hastaneye yatısım yapıldı sunı sancıya basladı dualarınızda bana da yerirsenız sevınırım opuyorum sizi ara ara fırsat olursa yazarım
ben de merak ettim, ne yaptı acabaHayirlisi ile kucağınaalmışsındır inş kuzum rabbim yardimcin olsun
Sende çok güzel idare ediyorsun canim.sekerim00 bazı aylar biz de çok zorlanıyorum ödemelerde ama çok şükür kafamızı soktuk, hesabımızı kitabımızı iyi yaparak bundan sonrasını da getireceğiz umarım.
hatta geçen şeyi hesapladım, ev alırken altının gramını 165 TL'den bozdurdum,
şimdi 260 TL ve ev fiyatları geçen seneye göre daha uygun.
evi bu yıl alsam daha az kredi çekerdim vs diye düşündüm.
sonra kızdım kendi kendime, yıllarca kirada oturdum ve kendi evimi almak dışında hayattan maddi anlamda büyük beklentileri olan biri hiçbir zaman olmadım. çok şükür Rabbim gönlüme göre nasip etti, içinde huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin.
ev kredisi olmazsa kira ödenecek ve o kira birkaç yıl sonra şimdiki kredi ödemesiyle aynı olacak.
sen de olumsuz düşünme, herşey yoluna girer
aynen öyle canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Sende çok güzel idare ediyorsun canim.
Bundan sonra da olur inş.
Herşeyden öte kiradan kurtukdun
Sen elindekilerin sahip olduklarinin kiymetini bilen akilli bir kadinsin.sekerim00 bazı aylar biz de çok zorlanıyorum ödemelerde ama çok şükür kafamızı soktuk, hesabımızı kitabımızı iyi yaparak bundan sonrasını da getireceğiz umarım.
hatta geçen şeyi hesapladım, ev alırken altının gramını 165 TL'den bozdurdum,
şimdi 260 TL ve ev fiyatları geçen seneye göre daha uygun.
evi bu yıl alsam daha az kredi çekerdim vs diye düşündüm.
sonra kızdım kendi kendime, yıllarca kirada oturdum ve kendi evimi almak dışında hayattan maddi anlamda büyük beklentileri olan biri hiçbir zaman olmadım. çok şükür Rabbim gönlüme göre nasip etti, içinde huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin.
ev kredisi olmazsa kira ödenecek ve o kira birkaç yıl sonra şimdiki kredi ödemesiyle aynı olacak.
sen de olumsuz düşünme, herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?