Canım bizim memleket tatil beldesi diye şanslıyız tatil masrafımız yok gibi birşey anahtarı alan gidiyor geçen yıllar şezlong kiralıyorduk 20 tl di bu yıl olmuş 50 tl gittik şemsiye piknik sandalyesi aldık hergün denize giderek o parayı çoktan cebimize koyduk geçen yıllara oranla pansiyonlar kiralık evler bomboş sahiller çadır dolu.
E. Ne yapsın millet herşey çok pahallı tatil yapacak bütçe kalmadı çadırlar kurtarıyor artık ve şezlonglar bile bomboştu

gunaydın kızlar hastaneye yatısım yapıldı sunı sancıya basladı dualarınızda bana da yerirsenız sevınırım opuyorum sizi ara ara fırsat olursa yazarım

Canım sağlıkla almışsındır umuyorum bebeğini Rabbim her daim güzellikler göstersin bebeğine yolu şansı bahtı açık olsun.

Canım ev kolay alınmıyor 7 yıl oldu ödüyoruz ama neler çektik. Hele bebek olunca dibi gördük 2 maaştan tek maaşa düşmek çok zor
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor kimseden fayda görmedik ama dirildik oturduk çıkış yolu düşündük üstelik araya eşimin işsizliğide girdi. İşe girdim bebeğime bakan olmadı mecburen evde durdum destek olamadım toparladık düzeldik eskisinden çok daha iyi hale geldik bin şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize ödeme kolaylığı versin ama başımızı soktuk o gün evi almasak bu sıkıntıları çekmesek ilerde kira köşelerinde daha sıkıntı çekerdik bir daha ev alma şansımız bu kredilerle olmazdı o nedenle en güzelini yaptın başını soktun Rabbim yardım etsin

Ben memlekete gittim hayat hepten değişmiş döndüğümde oğluma oyuncak alayım dedim bir girdim ki 250 300 400 tl bu nedir 25 tl aldığım arabalar 60 70otl olmuş
Konuştum ki elindeki milyon tane oyuncağa iyi bak artık özel gün harici oyuncak alamıcam. Eğitici oyuncak bakıyorum bende 4 yaş önerisi olan varsa güzel olur sihirli bloklardan düşündüm.

Son düzenleme:
karamelli_turta bu ayki merkez bankası toplantisinda faiz indirimi bekleniyor ya onu bekleyip hem ara ödeme hem de yapılandırma yapsan daha karlı olursun sanırım, bankaya bunu da sor bence.
Ziynet bozdurmak derken kolye küpe gibi takı mi bozacaksin, ata ya da gram değilse bozacagin çok değer kaybi olur

Toplantı ayin 25inde sanırım, perşembe günü.
Perşembe karari bekleyeyim madem.
Yarim altın falan canım bahsettiklerim.

Son düzenleme:
sekerim00 6 ayda bir mi yükseliyor ödemeler.
Bebise annen bakabilse iyi olur ama kısmet
günaydın kızlar
haklısınız
bazen gaflet anıma denk geliyor
maddi olarak zorlandıkça ne dediğimi bilmiyorum
küçüklüğümden alışkınım aslında bu zorluklara
çok rahat bi çocuklukta geçirmedim
evliyken bari biraz rahat edelim istiyorum
6 sene 11 ay kaldı borcun bitmesine :)
13ünü ödedik
ben aslında bebişi rahat büyütmek istiyorum o bizim yaşadığımız zorlukları yaşamasın istiyorum
nasipse doğduğunda 6 sene 3 ay kalıcak :)
hiç iyi tarafından bakmayı bilmiyorum hakketten :)
onuda öğrenicem inşallah :)
çok şükür bugünümüze

Hayırlı sabahlar güzellerim...bakıyorumda borç yüzünden daralmalar bunalmalar olmuş...şekerim kumar borcumu ödüyorsunda bu kadar isyan ediyorsun...borcun varsa karşılığındada evin var...tabiki zor olacak...her karanlık gecenin bir sabahı vardır...6yıl neki çocuğun okula bile başlamamış oluyor...benim sıpalar tam bir sene arayla doğdu çıldıracaktım...şimdi bakıyorum küçüklük fotoğraflarınada ne çabuk geçmiş zaman...geçer geçer buda geçer

çok sağol ablacım
hemen baktım duaya kağıda yazdım karşıma koydum
bol bol okurum inşallah :)

ya abla valla güldürdün beni :)
çok haklısın valla
böyle isyan ettiğim zamanlarda dövün beni :)
inşallah bende görürüm o günleri

kızlar şimdi size bir soru
şimdi ben bebiş olunca evde durcam ya
2020de de kpss sınavı var lise
sizce bebekle evde sınava hazırlanıp başarabilirmiyim ki?
yoksa hayal kurmayayımmı boş yere
ya bari çalışırsam şartları güzel olan bi iş olsun
özelde şansım yok benim
en az 10 saat cumartesi full hep bugüne kadar çalıştıklarım
asgari ücretten az fazlası aldığım
ne dersiniz?

Bir ara borcumuz çoktu bu duayı aklıma geldikçe okudum yılmadan. Allah kolaylıklar verdi şu an birikim yapıyorum çok şükür.

ne güzel darısı başıma inşallah

Aylik ödeme ne kadar sekerim ve 6 ayda bir üzerine ne kadar zam ekleniyor?
Sabit Olsaydı belki kendini ona göre ayarlardin

bu dönem 148,5 geldi zam 3120 oldu ödeme
hemen hemen her altı ayda bir böyle olcak gibi görünüyor canım
benim canımı sıkanda sabit olmaması zaten

1. Tabiiiki gir sınava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…