Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş:)
Kk yüklü ise azalabilirsin cnm borcu.
Ama aydan aya zorlamayacaksa taksitlerini öde.
Çok şükür canım, hep derim Rabbim beni Darda birakmaz
Kk ve ek hesap 23 bin TL civarı var.
İki ay yine yüklü sağlık harcaması olacak, kassam bile aydan aya ancak asgarisini öderim, bu ay obe zor olabilir.
Birkaç gün bekleyip ne kadar tutarsa karta yatırıp onun borcunu azaltirim, kalana da bakarım artık duruma göre.
Bu ara mesai de yok, ekime kadar zor olacak benim için

Ödersin sen iyi idare ediyorsun kuzum.
Birazini karta yatir madem hem azalir.
Sizde mesai yok bu ara bizde var.
Haftaya yine hergün olacak.

Ödersin sen iyi idare ediyorsun kuzum.
Birazini karta yatir madem hem azalir.
Sizde mesai yok bu ara bizde var.
Haftaya yine hergün olacak.
Senin için güzel canım
Bu ara pek benim de idare edeceğim seviyede değil de bakalım Allah büyüktür, bir cikisim mutlaka olacak.
Mesai ben de yapmak istemiyorum aslında ama param bitince kurtarıcı oluyordu.
İki haftadır düzenli spora başladım, ağrıların çok azaldı iyi geliyor. Mesai olursa da spora vakit kalmıyor,biraz idare edeyim böyle.

Mesai ödemeleri iyi oluyor gerçekten ama yorucu tâbi.
Spor da gerekli de yapabilsekanca egzersizleri yapiyorum o da bazen

Evet program biliyorum , smmm odasına bile cv bıraktım başvurular yaptım cevap gelmedi

kahvemsi ben senin yaşadığın olayı okuyunca bizden daha az kazanan arkadaşlarımızın yorumlarını düşündüm ki çok sık duyarız ben hep sadece içimden çok şükür derim. sen demekki başka bir şey hissettin yoksa bunda kızılacak bir durum göremedim ben.
bizden daha çok kazanan arkadaşlarım ise zamanında çok yüklü krediye girip bu kadar sıkışmamızı anlamsız buluyorlar ben de onlara kızıyorum herkesin düşüncesi farklıdır sonuçta. gidip de onlardan para mı istedim sıkışınca sanki

Normalde para konuları konusulunca ben de hep çok şükür derim, artık iyi kötü biliyorsunuz beni, burada yazarken bile şükrü eksik etmem. Konuşunca da içimden değil duyulacak şekilde söylerim ya da anlatırken önce şükreder öyle söylerim ama bunda gerçekten rahatsız oldum.
O konu kapandıktan sonra da bayram ve tatil mevzuu oldu o arkadaşlar bir hafta once 6 bin TL ye tatil yapmışlar ve bunu borçla yapmışlar. Eşime bayramda varmı plan dediler, o da rezervasyon yaptık dedi. Kocası siz de hep geziyorsunuz geçen bayram da gittiniz dedi.
Eşim de biz uygun tatiller araştırıyoruz, 6 bine bu sene 3 hafta tatil yaparız dedi. Kışın da termale gideriz hatta dedi.
Eşimin tedavisi için termal destek gerek, bu ihtiyaç yani ama tabi onlar bilmiyor.
Kocası karısına dönüp biz de gidelim termale dedi.
Ben birsey söylemedim.
Ama şunu hissettim bu çift bizim maas, gelir durumumuz, yaşam tarzımizi çokça konuşuyorlar.
Bu his daha önce de vardı onlara karşı ama bu sefer emin oldum.
Bu imrenmek ya da ozenmek gibi değil de kıskanmak gibi.
Yoksa herkes aynı şartlarda yaşayıp aynı parayı kazanmiyor, herkesin ozendigi hayatlar vardır ama burada ben konuşma tarzlarından rahatsız oldum.
Artniyetli ya da fesat mi dusunuyorum diye kendime de kızdım ama elimde değil hissettirdiklerikleri bu yönde.
Sık gidip geliyoruz, binada en çok onlarla görüşüyoruz ama biraz kendimi geri çekmeye karar verdim.

Selam kızlar
Okuyorum pek yazamıyorum
Çarşamba günü memlekete gidicem ona hazırlık yapıyorum tüm çamaşırları yıkayım ütüleyim aman kalmasın eşim aradığını bulsun diye oturamıyorum bir türlü
Çantayıda yerleştirdim
Telefonum çekmiyor ordan dağın başı gibi birşey zaten
K kahvemsi mutluluk eş dost komşu akraba ile asla para muhabbetine girmem.
Gerçekten sinir oluyorum
Kimseye maaş gelir sormam sorulmasından hiç hoşlanmam kimseyede param var demem.
Evimizi aldık millet aaaa nasıl aldınız ne yapıyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz bir merak
Ya sizden paramı istiyoruz.
Geçen bir arkadaşım tek maaşla bir insan nasıl ev alır nasıl geçinir ne yer merak ediyorum dedi hıııı aç yaşıyoruz nasıl laftır bu ki onlarda tek maaş eşi çook iyi kazanıyormuş. Kazan. Allah versin cümlemize de ayıp ya.
Bir başka arkadaş için birinin ay nasıl geçiniyor değirmenin suyu nerden geliyor diye meraklanırdı güvenip çok sıkışığız demiş ne laflar ne laflar.
Herkesin evi bütçesi ayrı
Borç harç bulup herşeyin en lüksünü istiyorlar sonrada milletin parasını hesaplıyorlar.
Kimsenin ne hesaplarım ne de evimle ilgili bilgi veririm. Millet fesat olmuş.
karamelli_turta hayırlı olsun canım ara ödemeniz faize bulaştık ne kadar erken kaparsak kar. Rabbim yardımcımız olsun

Kadinlar hisseder sen hissetmişsin.
Gerçekten sizde hep her firsatta tatile gidiyorsunuz dediyse ona ne yani, hesabını biliyorsun sen.
Bazi insanlar kıskanç.
Tabiki ozenebilir imrenebilir ama söyleme tarzi farkli.

Geçen hafta sürpriz yapan çift arkadaşların muhabbeti de hep para idi.
Rahatsız oldum ben.
Düşün eşi eşime maaşını sorup emekliliğinde ne kadar maaş alacağını hesaplamak istedi,ona neyse.
Bana soramaz ki söylemem zaten.
Gecistiririm.
Eşi doğumdan sonra hiç çalışmadı ki kv ile annesi kiza bakmaya müsaitti.
Şimdi ise pişmanım diyor, keşke çalışsaydım.
Sen en iyisini yaptin işinden ayrilmamakla diyor.
Kız istese iş bulur, çalışma yanlısı değil biliyorum ben.
Allah herkese akıl fikir versin.

Günaydın kızlar
Kilo aldım gene ya az hareket ediyorum yürüyüş yapsam güzel olacak bu ara.
K kahvemsi mutluluk tatlım sen işine eşine sporuna diyetine bak üzme tatlı canını bizim de bir komşu vardı avm den gelirken elimizdeki poşetlere kadar bakıyordu. Aynı senin hissettiğin şeyleri hissettirecek muhabbetler yapıyor kendi eşi ile benim eşimi kıyaslıyordu. Biz görüşmeyi kestik sonra ev alıp taşındık.

Aaaa sende mi burdasın

Günaydın Anka Hoşgeldin
Iyiyim sen nasılsın?
Birikim yapmaya baslamissin sen o zaman tebriklerrr
Artik altin almıyorum tl birikimine devam ediyorum.
Yakin zamanlarda kullanacağım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…