- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.941
tövbe estarafurullahEvet aynen dediginiz gibi söyledim ben tek basima giderim dedim ama laftan anlamıyorlar ilginç insanlar gerçekten sonradan aradı beni hatta dışardayken çocuklar olmasa seni yanlız bırakmazdım dedi ben her zaman tek geliyorum sen merak etme kardeşin sabah bana kötüysen git dedi bisey olmaz dedim gelde anlat yani eve gelincede kapının önündeydiler bana teşhisi koydular hemen hamlamışım öyle diyolar :) yani hiç laftan anlayan insanlar değiller gerçekten onlar ne diyorsa o doğrudur
O lafı görümcem söyledi 35 yaşında cahil biride değil açıkçası ama kendi bildiklerinin dışında doğru kabul etmiyorlar onlara göre mükemmeller bu bilmisliklerinj birileri onlara kötülük yaptığında kullanmıyorlar amatövbe estarafurullah
tutulmayı hamlığa bağlamaları çok tuhaf olmuş gerçekten :)
belki kötü niyetleri yoktur ama lafın nereye gittiğini bilmeden konuşuyo genelde büyükler
alınırmı darılırmı demiyolar
hele bu kız bizim içimize yeni girdi huyumuzu suyumuzu bilmiyor oda yok :)
ilk günden ayak uydurmanı bekliyolar
zamanla düzelir inşallah canım gönlünce olur hepsi
Hiçbir şey yapmaya çalışma sadece kendi gönlüne bak.Teşekkür ederim. Onun zorlandığı hicbir konu yok aslında gayet keyfi yerinde kendiside söylüyor sadece bi kat uste taşındı ailesinin yanında bi sıkıntısı yok hiç asıl alışamayan benim ailesinin içine girmeye çalışıyorum ne yapsam eleştiri alıyorum
boşver hiç takılmaO lafı görümcem söyledi 35 yaşında cahil biride değil açıkçası ama kendi bildiklerinin dışında doğru kabul etmiyorlar onlara göre mükemmeller bu bilmisliklerinj birileri onlara kötülük yaptığında kullanmıyorlar ama
Gitmiyorum normal günlerde gidersem de 3,4 günde bir en fazla 10 dk dururum , markete vs çıkınca kapıda karşılaşırım arada sırada muhattap olmamaya çalışıyorum. Görümceler gelince çocukları sürekli bize gelmek istiyorlar mecburen muhattap olmuş oluyorum , çok sıkıcı ve yobazlar dün ki yaptığım kek için laf etmeleri son noktaydı zaten bidaha geberseler bi yudum su vermem insan eline sağlık der önce bunlar eleştirmeye başlıyorlar hemen . Kendi kızları zırt pırt dışarıdalar bn çıkınca niyeyse batıyor anlamıyorum kötü davranmak istemiyorum kimseye ama mecbur bırakıyorlar terslersen soğuk davranırsan kıymetli oluyorsunHiçbir şey yapmaya çalışma sadece kendi gönlüne bak.
Seveceklerse öyle de severler zaten.
Bizde altli üstlü oturuyoruz kv ile.
Ilk evlendiğim zamanlarda kv me gelen misafirleri bile ağırlamaya yardim ediyordum.
Fark ettim ki yapmasan da ayni görecekler :))
Boyle kabul ettim çektim elimi etegimi.
Selamdan öte muhatap olma.Gitmiyorum normal günlerde gidersem de 3,4 günde bir en fazla 10 dk dururum , markete vs çıkınca kapıda karşılaşırım arada sırada muhattap olmamaya çalışıyorum. Görümceler gelince çocukları sürekli bize gelmek istiyorlar mecburen muhattap olmuş oluyorum , çok sıkıcı ve yobazlar dün ki yaptığım kek için laf etmeleri son noktaydı zaten bidaha geberseler bi yudum su vermem insan eline sağlık der önce bunlar eleştirmeye başlıyorlar hemen . Kendi kızları zırt pırt dışarıdalar bn çıkınca niyeyse batıyor anlamıyorum kötü davranmak istemiyorum kimseye ama mecbur bırakıyorlar terslersen soğuk davranırsan kıymetli oluyorsun
Yarın son sınava giricem 4 yıllık lisans mezunu oluyorum geçersem ağustos ayında ise mali müşavirlik için dosya açıcam ekimde sınav var onun için calısıcam, bos duran biri değilim ders çalışıyorum çok kitap okurum uzun süre çalışma hayatimda oldu tekrar iş arıyorum bu arada bana çok acayip geliyor bunların hareketleri yüz-göz de olmak istemiyorum ama daraldimboşver hiç takılma
her denileni kafaya takarsan vakit geçmez zaten
iş bulana kadar kendini geliştirebileceğin kurslara falan gitsen
varmı yakınlarında öyle yerler bilmiyorum ama
Çok haklısın, inşallah iş bulurum tez zamanda evde durmak istemiyorum hiç. Bundan sonra mümkün mertebe en minimum şekilde muhattap olucam dışarda vs görürsem oda eve gitmemSelamdan öte muhatap olma.
Yoksa daha çok sinirleneceksin boşver diyorum.
biraz uzak bi yerde otursan huzurun daha çok olur böyle bişey mümkünmüYarın son sınava giricem 4 yıllık lisans mezunu oluyorum geçersem ağustos ayında ise mali müşavirlik için dosya açıcam ekimde sınav var onun için calısıcam, bos duran biri değilim ders çalışıyorum çok kitap okurum uzun süre çalışma hayatimda oldu tekrar iş arıyorum bu arada bana çok acayip geliyor bunların hareketleri yüz-göz de olmak istemiyorum ama daraldim
Ben hayatıma yaptığım şeylere müdahale edilmesine çok kızıyorum tabi ki herşeyi bilemem eksigim vardır ama kimse 4 4 lik değil bunlar herşeyi bildiğini sanıp sürekli bana müdahale etme işime karışma çabasındalar cevap ver sende anlamıyorlar kavgada etmek istemiyorum tarzım değil sınır bozucu şeylerben eşimin ailesinden uzakta oturuyodum bursadayken
iki eltimde kvnin üst katında oturuyolar
en rahatları bendim eminim uyuz oluyolardır bana :)
eşimin dairesi yoktu ama olsa bende oturacaktım
ama eminim sıkıntı yaşardık bizde
hele şimdi farklı şehirde kendi kardeşlerime yakınım ya
bide en küçük gelinim
benden rahatları yok onlara göre ama onlar kendi evlerinde rahatken ben sıkıntı çekiyodum kirada
rabbim yardım etti çok şükür bizede
altlı üstlü mutlaka sıkıntı oluyor iki tarafta dünya iyisi olsa oluyor bence
Hayır mümkün değil malesef evi bnm eşim yapmış ama üzerine bile değil annesini bırakıp başka yere gitmez biliyorum . Bide biseyi güzellikle söyleseler zoruma gitmez hep ben eksikmisim yanlis yapiyormusum havasindalarbiraz uzak bi yerde otursan huzurun daha çok olur böyle bişey mümkünmü
Inanki ben karsilastigimizda selâm verip hemen arkasindan haydi hoşçakalın deyip evime çıkıyorum :)Çok haklısın, inşallah iş bulurum tez zamanda evde durmak istemiyorum hiç. Bundan sonra mümkün mertebe en minimum şekilde muhattap olucam dışarda vs görürsem oda eve gitmem
Ne güzel ya ben evde olduğum için bekliyo sanırım yanına gitmemiInanki ben karsilastigimizda selâm verip hemen arkasindan haydi hoşçakalın deyip evime çıkıyorum :)
Yani ne konuşuyorum ne konuşmuyorum
çok pahalı geldi bana bizim burda 69 kuruşa bile var platinium değil ama normaliBugün bizdede Pazar alışverişi yapılacak bakalım buzluğa neler atabileceğiz bu hafta
Kızlar hepsiburada da 216’lı fairy platinum 190 TL sizce alayımmı yoksa daha ucuza denk gelir mi
Bir haftadır bakıyorum şuan en uygun o geldi
Ben çılgın kasım indiriminde 109 TL'ye almışım hepsiburadadan.Bugün bizdede Pazar alışverişi yapılacak bakalım buzluğa neler atabileceğiz bu hafta
Kızlar hepsiburada da 216’lı fairy platinum 190 TL sizce alayımmı yoksa daha ucuza denk gelir mi
Bir haftadır bakıyorum şuan en uygun o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?