Sağol canım:)
Ne güzel olur, uzak değilsin gelsene,
Bir doz da sana yapariz:)

Eşin ödemiş de neden kv üzerine alinmiş kii
Bilmiyorum o zaman ben yoktum satarsan bidaha annenin üstüne alamazsın dedim zaten,herşeye ortak çıkıyolar baksana bn altınlarımı nasıl kurtarcam acaba keşke vermeseydim diyorum o zaman da maaş yetismiyordu

Bilmiyorum o zaman ben yoktum satarsan bidaha annenin üstüne alamazsın dedim zaten,herşeye ortak çıkıyolar baksana bn altınlarımı nasıl kurtarcam acaba keşke vermeseydim diyorum o zaman da maaş yetismiyordu
O zaman bekarken alinmiş araba.
Altınların nerede?

Ellerine sağlık, afiyet şifa olsun.

Ohh ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin.
Bugün yorgunluktan dokuluyoruz..
Biber fiyatı yüksekmiş ama olsun zamanin varken yaptin her türlü kârdasın.
Kırmızı biber olmadan bu sos olmuyor mecburen aldım :)
Domatesleri aldığım çocuk kırmızı biber düşmez, ama domates bayramdan sonra pahalı olur diyince dedim yapiyim çıksın aradan.
Menemen yapmayacağım bu sene, daha 10 tane büyük var geçen seneden, annemden de alırım yetmezse.
Haftaya da 10 kg daha doğrayıp buzluğa atatsam domates işi de biter.
Barbunya, fasulye ve sarımsak var yapilacak

Aradan çıkmış oldu cnm.
Yapacağım demiiceksin:)
Menemen de yapacağız biz, çok tüketiyoruz.
Domatesi doğranmış olarak mi atacaksın 10 kgi?
Taze fasulye benim de haftaya kaldi.

Aradan çıkmış oldu cnm.
Yapacağım demiiceksin:)
Menemen de yapacağız biz, çok tüketiyoruz.
Domatesi doğranmış olarak mi atacaksın 10 kgi?
Taze fasulye benim de haftaya kaldi.
Evet canım doğrayıp posetleyip dondurucuya atacağım.
Tüm koyacaklarim bittikten sonra yer kalırsa yine domates koyarım.
Bolca domates koyuyorum biber de koyacağım pişince o da menemen oluyor :))
Ben şişe işini pek beceremiyorum, cok fazla ziyan olan oluyor en çok da ondan yapmıyorum acikcasi menemen. Annem fazla yapıyor sağolsun
Soslar, buzluğa koyduklarim falan epey gidiyor bize.

Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin cnm.
Yaz domatesi iyidir.

Sen öbürlerini git kendi hesabına yatır ben veremem valla benim altınım ilk borç ödencek yazık diye verdiğim çeyreklere bile pişmanım adam hiç geri almadı bile

Sen öbürlerini git kendi hesabına yatır ben veremem valla benim altınım ilk borç ödencek yazık diye verdiğim çeyreklere bile pişmanım adam hiç geri almadı bile
Zaten elimde 4 tane bilezik kaldı , ayrıca çeyrek yarim vs verdiklerim hariç 120 gr bilezik bozdurdum vermeseydim hem maaş yetişmeyecekti hemde 20 milyar faiz ödeyecektik şimdi hâlâ ödenen 3 kredi artı elden borçlar kk ek hesaplar var

Cok korkuyorum altinlari toplayamiycam diye
Ya verir inş ben baştan diretmedim sen tavrını koy keşke benide uyaraydı biri alırsın sen daha yeni evlisiniz bugün arkadaşların bebeklerine hediye aldık ben ödüycem dedim yok dedi iyi o zaman diyip oh köşeme çekildim atlamıycam herseye ödesin artık

Evlendikten sonra 1 maaş aldık sadece verdi kalan parayı hemde ben kendi hesabıma yatırdım umarım böyle devam eder ,

Hayırlı akşamlar altın kızlarım...maşallah kış hazırlıklarına başlamışsınız...bende burda kös kös oturuyorum elim kolum bağlı...gelince inşallah bir şey bulurum buzluğa koyacak
Iyi akşamlar abla nasılsın? Ben domatesi annemle yapcam barbunya aldım onu evde kendim yapcam bide erik kaynattım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…