- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.101
Bilmiyorum o zaman ben yoktum satarsan bidaha annenin üstüne alamazsın dedim zaten,herşeye ortak çıkıyolar baksana bn altınlarımı nasıl kurtarcam acaba keşke vermeseydim diyorum o zaman da maaş yetismiyorduSağol canım:)
Ne güzel olur, uzak değilsin gelsene,
Bir doz da sana yapariz:)
Eşin ödemiş de neden kv üzerine alinmiş kii
Bende 2makine çamaşır yıkadım nevresim degistirdim erik kaynattım bide yemek yapcam dahaEvi supurdum,
Banyo wc yikadim,
Nevresimleri değiştirdim,
Çamaşırlari attim makineye.
Artik dinlenme zamanı..
Bu hafta fazla mesai var hergün yine.
O zaman bekarken alinmiş araba.Bilmiyorum o zaman ben yoktum satarsan bidaha annenin üstüne alamazsın dedim zaten,herşeye ortak çıkıyolar baksana bn altınlarımı nasıl kurtarcam acaba keşke vermeseydim diyorum o zaman da maaş yetismiyordu
Ellerine sağlık, afiyet şifa olsun.Yorgunluktan tükendim bittim.
Domates sos yaptım bugün, kırmızı biber 8 TL olmasına rağmen yaptım :)
12 kg domates, 2 kg kırmızı, 2 kg diğer biber çeşitleri karışık. Pişirdim, blendirdan geçirdim.
Sogusun gece kaldırırım buzluğa.
Soyup dogramayi eşim yaptı yoksa hepten perttim.
Kırmızı biber olmadan bu sos olmuyor mecburen aldım :)Ohh ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin.
Bugün yorgunluktan dokuluyoruz..
Biber fiyatı yüksekmiş ama olsun zamanin varken yaptin her türlü kârdasın.
Aradan çıkmış oldu cnm.Kırmızı biber olmadan bu sos olmuyor mecburen aldım :)
Domatesleri aldığım çocuk kırmızı biber düşmez, ama domates bayramdan sonra pahalı olur diyince dedim yapiyim çıksın aradan.
Menemen yapmayacağım bu sene, daha 10 tane büyük var geçen seneden, annemden de alırım yetmezse.
Haftaya da 10 kg daha doğrayıp buzluğa atatsam domates işi de biter.
Barbunya, fasulye ve sarımsak var yapilacak
Anlatmıştım ya yeni evliyim çok kredi borcumuz vardı maaş yetişmiyor faizde çok fazla diye büyük iki kredi kapattım şimdi maaştan kalanlara el koyup yerine getirmeye calisiyorumO zaman bekarken alinmiş araba.
Altınların nerede?
Tamam canım söylemiştin.Anlatmıştım ya yeni evliyim çok kredi borcumuz vardı maaş yetişmiyor faizde çok fazla diye büyük iki kredi kapattım şimdi maaştan kalanlara el koyup yerine getirmeye calisiyorum
Evet canım doğrayıp posetleyip dondurucuya atacağım.Aradan çıkmış oldu cnm.
Yapacağım demiiceksin:)
Menemen de yapacağız biz, çok tüketiyoruz.
Domatesi doğranmış olarak mi atacaksın 10 kgi?
Taze fasulye benim de haftaya kaldi.
Evet ama baksana bi arabamız var ona ortak çıkmaya çalışıyor kadın 1 hafta geldi huzurumuz kalmadiTamam canım söylemiştin.
Böyle yavaş da olsa koyarsın yerine.
Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin cnm.Evet canım doğrayıp posetleyip dondurucuya atacağım.
Tüm koyacaklarim bittikten sonra yer kalırsa yine domates koyarım.
Bolca domates koyuyorum biber de koyacağım pişince o da menemen oluyor :))
Ben şişe işini pek beceremiyorum, cok fazla ziyan olan oluyor en çok da ondan yapmıyorum acikcasi menemen. Annem fazla yapıyor sağolsun
Soslar, buzluğa koyduklarim falan epey gidiyor bize.
Ah şu erkek tarafi aileleri.Evet ama baksana bi arabamız var ona ortak çıkmaya çalışıyor kadın 1 hafta geldi huzurumuz kalmadi
Sen öbürlerini git kendi hesabına yatır ben veremem valla benim altınım ilk borç ödencek yazık diye verdiğim çeyreklere bile pişmanım adam hiç geri almadı bileBilmiyorum o zaman ben yoktum satarsan bidaha annenin üstüne alamazsın dedim zaten,herşeye ortak çıkıyolar baksana bn altınlarımı nasıl kurtarcam acaba keşke vermeseydim diyorum o zaman da maaş yetismiyordu
Cok korkuyorum altinlari toplayamiycam diyeAh şu erkek tarafi aileleri.
Burunlarını sokmadan olmuyor.
Ablam sen fırtına gibi yetişirsin zatenHayırlı akşamlar altın kızlarım...maşallah kış hazırlıklarına başlamışsınız...bende burda kös kös oturuyorumelim kolum bağlı...gelince inşallah bir şey bulurum buzluğa koyacak
Zaten elimde 4 tane bilezik kaldı , ayrıca çeyrek yarim vs verdiklerim hariç 120 gr bilezik bozdurdum vermeseydim hem maaş yetişmeyecekti hemde 20 milyar faiz ödeyecektik şimdi hâlâ ödenen 3 kredi artı elden borçlar kk ek hesaplar varSen öbürlerini git kendi hesabına yatır ben veremem valla benim altınım ilk borç ödencek yazık diye verdiğim çeyreklere bile pişmanım adam hiç geri almadı bile
Ya verir inş ben baştan diretmedim sen tavrını koy keşke benide uyaraydı biri alırsın sen daha yeni evlisiniz bugün arkadaşların bebeklerine hediye aldık ben ödüycem dedim yok dedi iyi o zaman diyip oh köşeme çekildim atlamıycam herseye ödesin artıkCok korkuyorum altinlari toplayamiycam diye
Evlendikten sonra 1 maaş aldık sadece verdi kalan parayı hemde ben kendi hesabıma yatırdım umarım böyle devam eder ,Ya verir inş ben baştan diretmedim sen tavrını koy keşke benide uyaraydı biri alırsın sen daha yeni evlisiniz bugün arkadaşların bebeklerine hediye aldık ben ödüycem dedim yok dedi iyi o zaman diyip oh köşeme çekildim atlamıycam herseye ödesin artık
Iyi akşamlar abla nasılsın? Ben domatesi annemle yapcam barbunya aldım onu evde kendim yapcam bide erik kaynattım bugünHayırlı akşamlar altın kızlarım...maşallah kış hazırlıklarına başlamışsınız...bende burda kös kös oturuyorumelim kolum bağlı...gelince inşallah bir şey bulurum buzluğa koyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?