- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.061
Maaşallah canım, epey güzel şeyler hazırlamışsın.Kışlık hazırlıklara başladım
Önümüzdeki hafta biraz daha bir şeyler almam lazım. Domatesi konserve yaptığım için ağustos sonunu bekleyeceğim
- 4 kg biber, 4 kg patlıcanı kurutmak için ipe dizdim
- 1 kilo taze fasulyeyi kurutmak için tepsiye yerleştirdim
- 2’şer kilo patlıcan, biber ve kabağı kızartıp karışık olarak derin dondurucuya attım. (Yoğurtlama falan yapmak için iyi oluyor)
- 2 kilo kabağı mücver için rendeleyip dondurdum
- 1,5 kilo bamya, 2 kiloda taze fasulye attım buzluğa.
Hayırlı olsun canım, rabbim tamamına erdirsin inş, sağlıkla kucağına alKızlar hamileyim bugün test yaptım dua edin bu bebişim için ilki düşüktü benim aslında eşime hala kızgınım parasal konularda ama bebeğim olmasını herseyden çok istiyorum bu hayatta
Amin canım allah razı olsun hepinizdenHayırlı olsun canım, rabbim tamamına erdirsin inş, sağlıkla kucağına al
Hayırlı olsun cnm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim bugün test yaptım dua edin bu bebişim için ilki düşüktü benim aslında eşime hala kızgınım parasal konularda ama bebeğim olmasını herseyden çok istiyorum bu hayatta
Tebrikler cnmSınavım güzel geçti diplomayı alıyorum inşallah kızlar çok umutluyum
Sağol cnm. Bu sene hiç kıl biber bulamadık Pazar da desem yeridir. Annem çok sever bizdede.Maaşallah canım, epey güzel şeyler hazırlamışsın.
Bahçeden acı biber ve tatlı kıl biber topladım,
Tatlı biberlerle menemenlik yapıp buzluğa koydum 3 poşet,
Acı buberlerle domates, havuç sarımsak nane turşu yapt im 4 minik kavanoz oldu.
Kolay gelsin canımSelam kızlar ben de biraz kışlık hazırlığı yapacağım.
Gündüz dışarı işlerini hallettik evde çok sıcak olunca ancak başladım.
Patlıcan, biber kizartip domates sos ile posetleyecegim.
Yemeklik ve karnıyarıklik patlıcan yapacağım.
Biraz da cigden domates posetlerim.
Domates sos yapmak icin kırmızı biber de lazım yarın aşağı mahellenin pazarına gideceğim.
Bu hafta yapabildiğim kadar şey yapıp buzlugu doldursam çok iyi olacak
Sagol canım, daha şimdi oturdum :))Kolay gelsin canım
Yoğurması zor oluyor çok olunca afiyetle yiyin bizimde sagolsun babannem erişte verir azıcık yetiyor zaten bize öğrenmek gerek hazıra alıştım şimdi tembel tembel bekliyorum bayramdan önce gideyimde evini temizliyim bariGünaydın,
Iyi pazarlar kızlar:)
Dün komşular ev makarnasi (yufka makarna)yapmış kendilerine, bugün de kv me yapacaklarmış
Kv burda olmadığı için iş başa düşer, gerçi ben anlamam pek ama getir götür yaparım anca.
Kolay gelsin, ev yapımı daha güzel oluyor.Günaydın,
Iyi pazarlar kızlar:)
Dün komşular ev makarnasi (yufka makarna)yapmış kendilerine, bugün de kv me yapacaklarmış
Kv burda olmadığı için iş başa düşer, gerçi ben anlamam pek ama getir götür yaparım anca.
Canım diplomanı al bir an önce iş bul evde olmak seni geriyor çok rahatlıycaksın.noldu anlatsanaSelam kızlar nasılsınız, size günün dedikodusunu anlatayım mı:) sinirlerim bozuluyor artık ya hergun bi laf çıkıyor burda ben nereye düştüm diye düşünüyorum artik
Ben bu ay ve geçen ayki birikimimi toplu yazıyorum 23 gram altın 40 euro 22 dolarTemmuz ayi birikim listemiz;
1. K kahvemsi mutluluk =1 gram altın
2. @Mercimek_koftesi =10$
3. @kronikuykucu =2 gram altın
4. @tatlu =3 gram altın
5.karamelli_turta =1.500 tl
6.iyiniyetli =100$
7.Alya86 =1 gram altın +2.000 tl
8. @limonlutarcinlikek =3 gram altın
9. @Alya_sura88 =1.000 tl
10. @Seda2012Emre =1 gram altın
11. @Kostebekpasta =1 çeyrek altın
12.Alya86 =21,5 gram altın
13. @black diamond =1 ata altin
14. @muhendiseylul =4,84 gram altın
15. @morceket =3 gram altın
16. @Greeneliton =30 gram bilezik
17.durkan =1 gram altın
18.sempatik_kiz =3 bilezik +1 çeyrek altın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?