- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.081
En iyisi ise gitmek yoksa deli olucam burda çok haklısın,bugünde eşimin arabasına ortak oldular onlar ödemişler parayı sözdeCanım diplomanı al bir an önce iş bul evde olmak seni geriyor çok rahatlıycaksın.noldu anlatsanahiç sevmem dedikoduyu
Ne güzel ortam keşke bende yakın olsam valla özendimEv makarnasi hazir.
Birer tepsi de yağlı çörek yapalim dediler bende bana da yapalim dedim :))
Son tepsiye başlıyoruz şimdi.
Kahve yaptim komşularima, yemek hazirladim.
Komşumun biri diyor ki;yarin ne yapalim sana turta, yapilacak başka şeyler varmi
Iki kahve bir yemek emeğin karşılığını bile veremez olur mu dedim :))
Eylülde salça yapacağım, malûm kv m yok dedim yardim ederiz sana dediler sağolsunlar ya.
Çok mutlu oldum.
Yapmasalar bile, söylemesi yeter.
Araba kimin üzerinde?En iyisi ise gitmek yoksa deli olucam burda çok haklısın,bugünde eşimin arabasına ortak oldular onlar ödemişler parayı sözde
Altınları kendi üzerine kasaya koy evde bulundurma bence aynı bizim erkek tarafı gibi düğünde çok masraf yaptık dedi düğün salonunu bile kendim ödedim altın almış sormadan şimdi bir düğünde 10tl takmadım kaldırdıklarına saysın bize ev hediyesi yatak örtüsü getirmişler sarmış bide söylüyor dese size getiemişler ben derim çeyizimde o kadar çok varki sende kalsın açgözlü ya iyiki evlenmişizde kadın ev düzdü öbür dünyasını hiç düşünmüyorEn iyisi ise gitmek yoksa deli olucam burda çok haklısın,bugünde eşimin arabasına ortak oldular onlar ödemişler parayı sözde
Afiyet olsun komposto muMisafirler gitti çok şükürpazardan erik almıştım onları kaynatıyorum bende
Afiyetle yiyin inş komşu güzel şey ben kimseyi bilmiyotum oturduğum binadan başkaEv makarnasi hazir.
Birer tepsi de yağlı çörek yapalim dediler bende bana da yapalim dedim :))
Son tepsiye başlıyoruz şimdi.
Kahve yaptim komşularima, yemek hazirladim.
Komşumun biri diyor ki;yarin ne yapalim sana turta, yapilacak başka şeyler varmi
Iki kahve bir yemek emeğin karşılığını bile veremez olur mu dedim :))
Eylülde salça yapacağım, malûm kv m yok dedim yardim ederiz sana dediler sağolsunlar ya.
Çok mutlu oldum.
Yapmasalar bile, söylemesi yeter.
Sağol canım.Afiyetle yiyin inş komşu güzel şey ben kimseyi bilmiyotum oturduğum binadan başka
Ben kursa gitmistim ilk sınavda verdim.K kahvemsi mutluluk staj sınavı dersleri gözümü çok korkuttu evde çalışarak gecermiyim sence
Annesinin üzerine hayır eşim odemisAraba kimin üzerinde?
Alirken tüm parayi onlar mi verdi?
Aslında üniversiteyi acikogretimddn okuyan biri olarak gözümün korkmaması lazımdı ama derslere bakınca korktum birazBen kursa gitmistim ilk sınavda verdim.
Disiplinli ve düzenli çalışırsan evde de olur
Evet canım meyve olarak yiyemiyorumAfiyet olsun komposto mu
Sağol canım:)karamelli_turta afiyetle yiyin canım, salça zmaani bende mi gelsem acaba :)
Eşin ödemiş de neden kv üzerine alinmiş kiiAnnesinin üzerine hayır eşim odemis
Ohh ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin.Yorgunluktan tükendim bittim.
Domates sos yaptım bugün, kırmızı biber 8 TL olmasına rağmen yaptım :)
12 kg domates, 2 kg kırmızı, 2 kg diğer biber çeşitleri karışık. Pişirdim, blendirdan geçirdim.
Sogusun gece kaldırırım buzluğa.
Soyup dogramayi eşim yaptı yoksa hepten perttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?