- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.241
Sebep ne canım?Gune kavga ederk basliyoriz ya izinli olmasini hiç istemiyorum
Normal insanlar sabah uyanınca günaydın der bnmki yer değiştirdik sen8n yüzünden belim ağrıdı diye söylenmeye başladı ona kizdimSebep ne canım?
Ne yapmışsın da incinmis enişte beyNormal insanlar sabah uyanınca günaydın der bnmki yer değiştirdik sen8n yüzünden belim ağrıdı diye söylenmeye başladı ona kizdim
Cam tarafında o yatiyodu ben usutuyorum dedi b3nde sen bnm tarafımda yat o zaman soğuk vuruyosa dedim gece uyuyamamış sabah ilk lafı hep senin yüzünden uyuyamadım olduNe yapmışsın da incinmis enişte bey
Sarilsaydin ısıtırdım deseydinCam tarafında o yatiyodu ben usutuyorum dedi b3nde sen bnm tarafımda yat o zaman soğuk vuruyosa dedim gece uyuyamamış sabah ilk lafı hep senin yüzünden uyuyamadım oldu
Canı cehenneme boşver, keşke evlenmeseydim rahat battı banaSarilsaydin ısıtırdım deseydin
Pamuklu şeyler giydirdim ben mesela kadife elbise tulum bikac vardibgiydi yanincok alma derim en iyisi pamuklu yelek tulum o tarz şeyler giydirdimKizlar yaa kis bebegi icin kadife onerirmisiniz nasil kollamistiniz neler giydirmistiniz
Pamuklu şeyler giydirdim ben mesela kadife elbise tulum bikac vardibgiydi yanincok alma derim en iyisi pamuklu yelek tulum o tarz şeyler giydirdim
Şekerim ben kraftın park yataklarından birini aldım. Anne yanı değil ama tam yatağımın yanına koymayı planlıyorum. Başka bir yerde kalacağımızda da katlayıp götürürüm dedim. Odasını 2-3 yaşına gelince yaparız diye düşündüm. Anne yanı olanlar çok güzel ve kolaylık ama erken hareketlenen bebekler oluyor, sadece 4 ay kullandım diyeni duydum, o yüzden vazgeçtim. Az kullanılan 2. El temiz bir ürün de alınabilir. Yenileri park yatakdan da pahalı.beybisiler bana fikir verin kafam çok karışıkşimdiden bakıyorum fikir olsun diyee
ahşap olanı kardeşim kullanıyor çok güzel 629 tl şu an ama tabi taşınır değil 4 yaşa kadar falan kullanılırmış
gri olan park yatak yan tarafı resimdeki gibi aşağı katlanabiliyor ama normal park yataklara göre biraz küçük taşınabiliyor her yere 569 tl
diğeride anne yanı beşiği kullananlar çok memnun yorumları okudum buda taşınabiliyor annemlere falan giderken götürebilirim yani buna 0-6 ay demişler ama 11 aylık kullanan okudum 649 tl
ilerde oda yapıcam montesseri yataklardan yaptırıcam inşallah o zamana kadar ne kullanayım bilemedim
herkes park yatak çok kullanışlı diyo ama onlarıda görüntü olarak çok beğenmiyorum
Senin aldigin modeli gorebilirmiyim canim ya park yataklar biraz goruntu olarak hosuma gitmiyo kullanisli olmasi neye gore belirleniyo bilmiyorumki herkes kullanisli diyo benim arkadaslarimda var park yatak tercih ediyolar bide attigim model cok kucukmu sence joienin olan. Normal park yataklardan 24 cm falan kisa. Hem anne yani olabilmesi hemde park yatak olmasi hosuma gitti onda.Şekerim ben kraftın park yataklarından birini aldım. Anne yanı değil ama tam yatağımın yanına koymayı planlıyorum. Başka bir yerde kalacağımızda da katlayıp götürürüm dedim. Odasını 2-3 yaşına gelince yaparız diye düşündüm. Anne yanı olanlar çok güzel ve kolaylık ama erken hareketlenen bebekler oluyor, sadece 4 ay kullandım diyeni duydum, o yüzden vazgeçtim. Az kullanılan 2. El temiz bir ürün de alınabilir. Yenileri park yatakdan da pahalı.
0 6 ay icin sence sepet besik uygunmu turtiss ondan sonrada bisey almam gerekcek ama yanimda yatmasi icin0 6 aylik için herhangi bir modeli çok öneririm, rahat etmiştim bende hamak vardi hem yatip hem salliyordum kuzumu.
Bu veya benzeri sepet olabilir cnm0 6 ay icin sence sepet besik uygunmu turtiss ondan sonrada bisey almam gerekcek ama yanimda yatmasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?