Kizlar yaa kis bebegi icin kadife onerirmisiniz nasil kollamistiniz neler giydirmistiniz

Pamuklu şeyler giydirdim ben mesela kadife elbise tulum bikac vardibgiydi yanincok alma derim en iyisi pamuklu yelek tulum o tarz şeyler giydirdim

Simdi baktik yuzde 80 Pamukmus kardesim tam karakis ta dogum yapacak cok begenmis almis ztn kalin olarak yeter sanirim

Şekerim ben kraftın park yataklarından birini aldım. Anne yanı değil ama tam yatağımın yanına koymayı planlıyorum. Başka bir yerde kalacağımızda da katlayıp götürürüm dedim. Odasını 2-3 yaşına gelince yaparız diye düşündüm. Anne yanı olanlar çok güzel ve kolaylık ama erken hareketlenen bebekler oluyor, sadece 4 ay kullandım diyeni duydum, o yüzden vazgeçtim. Az kullanılan 2. El temiz bir ürün de alınabilir. Yenileri park yatakdan da pahalı.

Senin aldigin modeli gorebilirmiyim canim ya park yataklar biraz goruntu olarak hosuma gitmiyo kullanisli olmasi neye gore belirleniyo bilmiyorumki herkes kullanisli diyo benim arkadaslarimda var park yatak tercih ediyolar bide attigim model cok kucukmu sence joienin olan. Normal park yataklardan 24 cm falan kisa. Hem anne yani olabilmesi hemde park yatak olmasi hosuma gitti onda.
Bide arkadasim sepet besik vermek istiyo onada baska bi arkadasi vermis onumu alsam diyorum bi alsamda ne kadar kullancamki sepet besigi yine bisey almam gerekicek sonra.

merhaba güzel arkdaslarım bildirimlere hiç bakmadan direkt mesaj yazayım ddim bebıs aglarsa cıkabılırım her an siteden dıye
biz iyiyiz cok sükür 19temmuz 19:23te bebeğim dogdu cok sukur, normal dogum oldu sarılıgı yuzsekti biraz saatli emzirmeyle aştık cok sukur bugun 13gün oldu bıle şükürler olsun
sizleri cok ozledık teyzeleri
Rabbim hepınıze nasıp etsın

cok tesekkur ederım kızlar guzel mesajlarınıza sızı merakta bıraktım 13gün oldu bugun bebıs ıyı ck sukur ben de daha ıyıyım ama baya bı rahatsızlıgım oldu kızlar ondan da pek rahatım yoktu acıkcası
cok afedersınız ben de wc sorunu var ve hala kendı kendıme ıhtıyacımı goremıyorum cok az bı dıkısım var ama yınede afedersınız zorlayamadgmdan günlerım zehır oldu agla agla her gun.ılacla devam edıyo surecım yoksa dogumum masAllah cok guzeldi ama bu mesele öldürdü beni hıc bıse ıse yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…