- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.261
Kayısı suyu yaptınızmı bende tam 10 gün çektim doğumdan sonra ilaçlar ise yaramadı annem kayısı suyu yaptı köyü kıvamlı 1 saat içinde düzeldi herşey...cok tesekkur ederım kızlar guzel mesajlarınıza sızı merakta bıraktım 13gün oldu bugun bebıs ıyı ck sukur ben de daha ıyıyım ama baya bı rahatsızlıgım oldu kızlar ondan da pek rahatım yoktu acıkcası
cok afedersınız ben de wc sorunu var ve hala kendı kendıme ıhtıyacımı goremıyorum cok az bı dıkısım var ama yınede afedersınız zorlayamadgmdan günlerım zehır oldu agla agla her gun.ılacla devam edıyo surecım yoksa dogumum masAllah cok guzeldi ama bu mesele öldürdü beni hıc bıse ıse yaramadı
bebişimmmm hoşgeldinnnn çokkk merak ettik seniicok tesekkur ederım kızlar guzel mesajlarınıza sızı merakta bıraktım 13gün oldu bugun bebıs ıyı ck sukur ben de daha ıyıyım ama baya bı rahatsızlıgım oldu kızlar ondan da pek rahatım yoktu acıkcası
cok afedersınız ben de wc sorunu var ve hala kendı kendıme ıhtıyacımı goremıyorum cok az bı dıkısım var ama yınede afedersınız zorlayamadgmdan günlerım zehır oldu agla agla her gun.ılacla devam edıyo surecım yoksa dogumum masAllah cok guzeldi ama bu mesele öldürdü beni hıc bıse ıse yaramadı
kılo kılo kayısı yedım suyunu içtim zeytınyagı vs vs hepsını yaptık canım mudahale bıle yapıldı dısardan dusun onla bıle zar zor afedersın artık ıyılesene kadar ılaclı mudahale olacakKayısı suyu yaptınızmı bende tam 10 gün çektim doğumdan sonra ilaçlar ise yaramadı annem kayısı suyu yaptı köyü kıvamlı 1 saat içinde düzeldi herşey...
Valla herkes meraktan catladi cnm
Şükür iyisiniz ama sağlıkla büyüt bebisini
canım benımm Allah razı olsn cok tsk ederım Rabbim herkese evlatlarını bagıslasınkronikuykucu şükürler olsun geldin, gözünüz aydin olsun canım benim.
Çok özledik seni, bebisi kokla benim için. :)
canımmmm tsk ederım kuzum Rabbim sana da hayırlı kolaylar nasıp etsınbebişimmmm hoşgeldinnnn çokkk merak ettik senii
iyi olmanıza çoook amaa çookk sevindim çok şükür
kardeşimde çok çekti canım her wcde bağıra bağıra ağlıyordu
zamanla geçecek inşallah sabret canım
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişini canım
kılo kılo kayısı yedım suyunu içtim zeytınyagı vs vs hepsını yaptık canım mudahale bıle yapıldı dısardan dusun onla bıle zar zor afedersın artık ıyılesene kadar ılaclı mudahale olacak
canım benımm Allah razı olsn cok tsk ederım Rabbim herkese evlatlarını bagıslasın
sızı merakta bıraktıgım için kusra bakmayın kızlar bu sıkıntıdan dolayı baya bunaldm bebıslede ılgılenıyorum devamlı , gıremedım
Evet canım çok merak etmiştik iyi olmanıza çok sevindim. Güle güle büyütün genişinizi ikinizi de öpüyorumcanımmmm tsk ederım kuzum Rabbim sana da hayırlı kolaylar nasıp etsın
valla sekerimm dogum sancılarımı unuttum yaa bunun agrısına her gece ben de aglıyorum ınan ınsAllah bu da gecer hayırlısıyla
canım benım cok tesekkur ederımCanim hosgeldin
Cok merak ettik seni
Bende kabizliktan cok cektim kayisi fln ise yaramazdi bana bir tek elma cayi yardim ediyor
Birde onu denesene belki rahatlarsin
tesekkur ederım canım Allah razı olsun ben de sizi cok ozledım yaaEvet canım çok merak etmiştik iyi olmanıza çok sevindim. Güle güle büyütün genişinizi ikinizi de öpüyorum
kardeşimde öyle diyodu ama şimdi iyi maşallah sende geçeceğini düşün moralini bozmamaya çalış elde değil biliyorum ama napıcan iştecanımmmm tsk ederım kuzum Rabbim sana da hayırlı kolaylar nasıp etsın
valla sekerimm dogum sancılarımı unuttum yaa bunun agrısına her gece ben de aglıyorum ınan ınsAllah bu da gecer hayırlısıyla
Senin aldigin modeli gorebilirmiyim canim ya park yataklar biraz goruntu olarak hosuma gitmiyo kullanisli olmasi neye gore belirleniyo bilmiyorumki herkes kullanisli diyo benim arkadaslarimda var park yatak tercih ediyolar bide attigim model cok kucukmu sence joienin olan. Normal park yataklardan 24 cm falan kisa. Hem anne yani olabilmesi hemde park yatak olmasi hosuma gitti onda.
Bide arkadasim sepet besik vermek istiyo onada baska bi arkadasi vermis onumu alsam diyorum bi alsamda ne kadar kullancamki sepet besigi yine bisey almam gerekicek sonra.
bende önce gidip mağazadan bakıcam canımbenimki bu model canım, indirimdeyken 850ye almıştım. Alt açma, dönence falan kullanışlı.Yatak odamda yer olunca bunu tercih ettim. Rengi, kumaşı güzel. joie de sevilen bir marka, mağazada bir bak.Ben önce mağazada bakıp sonra internetten indirimde aldım.North Dönenceli Oyun Parkı (70x110 cm) Gri - Kraft Baby
North Dönenceli Oyun Parkı (70x110 cm) Gri bebek sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde içermez.www.kraftbaby.com
3600 teyzesi masAllah kuzumakardeşimde öyle diyodu ama şimdi iyi maşallah sende geçeceğini düşün moralini bozmamaya çalış elde değil biliyorum ama napıcan işte
bebişin kaç kilo doğdu canım yanında kim kalıyo
canımm benımm ck tsk ederım Allah razı olsun cok sukur bebıs ıyı ben de daha ıyı olacagım ınsAllahkronikuykucu hoşgeldin, valla ben de çok merak ettim, her gün girip girip bakıyordum bu kız nerde diye. İyi haberlerine sevindim.
canım benımm ck tesekkur ederım merakta bıraktım sızı ıstemeden
canım yaa Allah razı olsun gelin bebiş görmeye beklerim sizi merakta koydum istemeden kusra bakmayıncanım seni çok merak ettik ya, iyi ki geldin:) kulüpten kızlar evini basacaktı az daha bak:))
küçük bey mutlulukla huzurla sağlıkla büyüsün inşallah annesigüle güle büyütün sevgiyle... kronikuykucu
şimdi tavsiyelere gelelim:) demli çay, kahve, nescafe asla içme. şeftali muz yeme. bunlar kabızlık yapıyor. elma da riskli. uzak dursan daha iyi.
bağırsak florasını güçlendir, eczanelerde takviyeler var, bebeklere de veriyorlar. onlardan kullanabilirsin. 3e 1 oranında kuru kayısı ile suyu güzelce kaynat ve blendırdan çek. günde 5 6 kez özellikle yemeklerden en az yarım saat önce ılık içersen faydası olacaktır. hurma ve içebildiğin sıcaklıkta su yine iyi gelir, sütün de artar. bir de eritilmiş tereyağı. haşlanmış sebze üzerine yogurt üzerine eritilmiş tereyağı ile tüketebilirsin. yada köz patlıcan üzerine. unlu gıdalardan da biraz uzak dur. inşallah acil şifalarla iyileşirsin. bak herkes yanında, stres yapma. bu da bağırsaklarını etkiler. tüm sevdiklerinin etrafında olmasının tadını çıkar
kızlar altın çok düştü bu arada ya... keşke elimizde TL olsa da hepsinden alsaydık:)
Canım merhaba ben de oda yapmamıştım, ahşap güzel bir yatak almıştım heveslenip, oda Yapmıyorum en azından yatağı güzel olsun diye cibinlikli falan ama keşke park yatak alsaydım daha kullanışlı diye derim hep. Park yatak alabilirsin bence, sonra büyüyünce oda yaparsınbeybisiler bana fikir verin kafam çok karışıkşimdiden bakıyorum fikir olsun diyee
ahşap olanı kardeşim kullanıyor çok güzel 629 tl şu an ama tabi taşınır değil 4 yaşa kadar falan kullanılırmış
gri olan park yatak yan tarafı resimdeki gibi aşağı katlanabiliyor ama normal park yataklara göre biraz küçük taşınabiliyor her yere 569 tl
diğeride anne yanı beşiği kullananlar çok memnun yorumları okudum buda taşınabiliyor annemlere falan giderken götürebilirim yani buna 0-6 ay demişler ama 11 aylık kullanan okudum 649 tl
ilerde oda yapıcam montesseri yataklardan yaptırıcam inşallah o zamana kadar ne kullanayım bilemedim
herkes park yatak çok kullanışlı diyo ama onlarıda görüntü olarak çok beğenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?