Kayısı suyu yaptınızmı bende tam 10 gün çektim doğumdan sonra ilaçlar ise yaramadı annem kayısı suyu yaptı köyü kıvamlı 1 saat içinde düzeldi herşey...

Valla herkes meraktan catladi cnm

Şükür iyisiniz ama sağlıkla büyüt bebisini

bebişimmmm hoşgeldinnnn çokkk merak ettik senii
iyi olmanıza çoook amaa çookk sevindim çok şükür
kardeşimde çok çekti canım her wcde bağıra bağıra ağlıyordu
zamanla geçecek inşallah sabret canım
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişini canım

kılo kılo kayısı yedım suyunu içtim zeytınyagı vs vs hepsını yaptık canım mudahale bıle yapıldı dısardan dusun onla bıle zar zor afedersın artık ıyılesene kadar ılaclı mudahale olacak
kronikuykucu şükürler olsun geldin, gözünüz aydin olsun canım benim.
Çok özledik seni, bebisi kokla benim için. :)
canım benımm Allah razı olsn cok tsk ederım Rabbim herkese evlatlarını bagıslasın

sızı merakta bıraktıgım için kusra bakmayın kızlar bu sıkıntıdan dolayı baya bunaldm bebıslede ılgılenıyorum devamlı , gıremedım

canımmmm tsk ederım kuzum Rabbim sana da hayırlı kolaylar nasıp etsın
valla sekerimm dogum sancılarımı unuttum yaa bunun agrısına her gece ben de aglıyorum ınan ınsAllah bu da gecer hayırlısıyla

Canim hosgeldin
Cok merak ettik seni
Bende kabizliktan cok cektim kayisi fln ise yaramazdi bana bir tek elma cayi yardim ediyor
Birde onu denesene belki rahatlarsin

valla sekerimm dogum sancılarımı unuttum yaa bunun agrısına her gece ben de aglıyorum ınan ınsAllah bu da gecer hayırlısıyla
Evet canım çok merak etmiştik iyi olmanıza çok sevindim. Güle güle büyütün genişinizi ikinizi de öpüyorum

Canim hosgeldin
Cok merak ettik seni
Bende kabizliktan cok cektim kayisi fln ise yaramazdi bana bir tek elma cayi yardim ediyor
Birde onu denesene belki rahatlarsin
canım benım cok tesekkur ederım
denerim canım onu da careler arıyorum normalde de oyleyım ama sımdı dıkıslı oldgmdan bıse de yapamıyorum ıyılesınce ayrı bi uzmana gıdıcem bakalım ınsAllah fayda eder
Evet canım çok merak etmiştik iyi olmanıza çok sevindim. Güle güle büyütün genişinizi ikinizi de öpüyorum
tesekkur ederım canım Allah razı olsun ben de sizi cok ozledım yaa

kardeşimde öyle diyodu ama şimdi iyi maşallah sende geçeceğini düşün moralini bozmamaya çalış elde değil biliyorum ama napıcan işte
bebişin kaç kilo doğdu canım yanında kim kalıyo

benimki bu model canım, indirimdeyken 850ye almıştım. Alt açma, dönence falan kullanışlı.Yatak odamda yer olunca bunu tercih ettim. Rengi, kumaşı güzel. joie de sevilen bir marka, mağazada bir bak.Ben önce mağazada bakıp sonra internetten indirimde aldım.

bende önce gidip mağazadan bakıcam canım
joienin o modeli hoşuma gitti videosunu falanda izledim
bide anne yanı olan çok hoş
seninkide çok güzel güle güle kullanın inşallah canım

kardeşimde öyle diyodu ama şimdi iyi maşallah sende geçeceğini düşün moralini bozmamaya çalış elde değil biliyorum ama napıcan işte
bebişin kaç kilo doğdu canım yanında kim kalıyo
3600 teyzesi masAllah kuzuma annem ve kardesım devamlı bızde kalıyolar canım kayınvalıdem ve gorumcemde her gun gıdıp gelıyolar sagolsunlar
gece uyandırmıyorum kendım bakıyorum gunduz bunalınca onlarda duruyor ben uyuyorum bıraz

canım seni çok merak ettik ya, iyi ki geldin:) kulüpten kızlar evini basacaktı az daha bak:))
küçük bey mutlulukla huzurla sağlıkla büyüsün inşallah annesi güle güle büyütün sevgiyle... kronikuykucu

şimdi tavsiyelere gelelim:) demli çay, kahve, nescafe asla içme. şeftali muz yeme. bunlar kabızlık yapıyor. elma da riskli. uzak dursan daha iyi.
bağırsak florasını güçlendir, eczanelerde takviyeler var, bebeklere de veriyorlar. onlardan kullanabilirsin. 3e 1 oranında kuru kayısı ile suyu güzelce kaynat ve blendırdan çek. günde 5 6 kez özellikle yemeklerden en az yarım saat önce ılık içersen faydası olacaktır. hurma ve içebildiğin sıcaklıkta su yine iyi gelir, sütün de artar. bir de eritilmiş tereyağı. haşlanmış sebze üzerine yogurt üzerine eritilmiş tereyağı ile tüketebilirsin. yada köz patlıcan üzerine. unlu gıdalardan da biraz uzak dur. inşallah acil şifalarla iyileşirsin. bak herkes yanında, stres yapma. bu da bağırsaklarını etkiler. tüm sevdiklerinin etrafında olmasının tadını çıkar

kızlar altın çok düştü bu arada ya... keşke elimizde TL olsa da hepsinden alsaydık:)

canım yaa Allah razı olsun gelin bebiş görmeye beklerim sizi merakta koydum istemeden kusra bakmayın
tavsıyelerini de ekran kaydı aldım cok tesekkur ederım canım dun annem dedi seftaliyı ya cok canım cekti diye yemıstm ama yemıyeyım daha o zaman.
cok tesekkurler

Canım merhaba ben de oda yapmamıştım, ahşap güzel bir yatak almıştım heveslenip, oda Yapmıyorum en azından yatağı güzel olsun diye cibinlikli falan ama keşke park yatak alsaydım daha kullanışlı diye derim hep. Park yatak alabilirsin bence, sonra büyüyünce oda yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…