0 6 ay icin sence sepet besik uygunmu turtiss ondan sonrada bisey almam gerekcek ama yanimda yatmasi icin
Canım sepet beşik ya da 0 6 aylık olanlardan alırsan tekrar masraf yapman gerekecek, sen masraf yapma park yatak al sonrA güzelce odasını yaparsın, geriden geliyorum belki karar vermişsindir bile

sekerim00 canım ben mesajları okuyamadm ama besık bakıyosun sanırım biz e bebekten aldık ahsap besık aynı zmanda aynı anne yanı oluyor, ıstersen sallanıyor, odadan odaya tasınabılıyor tekerleklı, biz gunduz odasına goturuyoruz gece bizim yatagın yanında mesela cok memnunuz 3kademeli oldugu için asagı da ındırebılıyosun yatak kısmını. yani sımdılık memnunuz dur bakım foto bulup atayım sana

Canı cehenneme boşver, keşke evlenmeseydim rahat battı bana
Deme öyle ya sitare sen evdesin ya bunaldın kursa falan mı yazılsan iş bulana kadar kafan rahatlar.bugün kan tahlili sonuçlarımı aldım beta hormonum haftama göre fazla.müdürümüz değişiyordu öğle yemeği dışardaydık.akşam eşimle pazara gittik tüm kokular güzel geliyor bir sürü meyve aldık.normalde yerinden kalkmayan eşim akşama sana meyve salatası yapıcam demeler sofrayı topladı normalde yapılması gereken işleri bile yapınca bile mutlu oluyorum doktordanda gün aldık rabbim inş saglıklıcakla kucagımıza aldırsın

Alyacim dra gittin mi?
Çok geciktirme ilk ziyareti.

Bu yaşına kadar gidet mi sanki tutunup kalkar çok şıkmış yalnız
ilerki zamanlardaki kullanımda yatak 3kademeli ya park yatak gıbı ınıyo canım yanı boyu yetene kadar tutunamaz.sımdılık cok kullanıslı geldı bıze hem yatakla sıfır oluyo ön kısım tahtası asansörlü iniyo asagı canım.bıde cocuk odasına ayrı yatak almadık tekerlekli dıye odadan odaya goturuyoruz

Alyacim dra gittin mi?
Çok geciktirme ilk ziyareti.
Kan tahlili verdim sadece beta 3697 çıktı doktora gitmedim erken gibi geliyor bugün 4+5 olduk 7.haftaya aldım belki kalp atışınıda görürüz.çok korkuyorum hala ilk doktorum çok iyiydi başkasından aldım psikolojimi atlatayım ona gidicem hayırlısı rabbimden bu sefer kimseye söylemedim annemle herseyimizi biliriz normalde

cok sukur cok guzelmıs anne olmak Rabbim her ısteyene nasıp etsın hayırlısıyla ama yatıp kalkıp annelerimizin kıymetını bılelım gercekten cok fedakarlık ıstıyor
Yaa ne güzel yakışıyor annelik tüm kadınlara,anne olmasa bile insanları,çocukları seven tum kadinlara. insan nasil bakarim nasil yeterim derken rabbim anneye güç veriyor..

Çok sevindim cnm.
Dr ilk kontrolleri geçe birakmak doğru değil demişti bana.
Dis gebelik olup olmadığına bakiyoruz ilk etapta demişti.
Ben sabirsizim testte pozitifleri görür görmez 4+0 da dr larda bulmuştum kendimi :))

cok sukur cok guzelmıs anne olmak Rabbim her ısteyene nasıp etsın hayırlısıyla ama yatıp kalkıp annelerimizin kıymetını bılelım gercekten cok fedakarlık ıstıyor
Maşallah bol bol bebişinede kendinede oku.Rabbimin nasıl güzel bir lütfu annelik o kadar fedakarlığa bir gülücük yeterli geliyır

Doğru dış gebelik olursa sıkıntı gördün mü kesesini o kadar küçükken beta 3000-5000lerdeyken karından kese görünüyor diye biliyorum.sen ne zaman gördün keseyi,kalp atışını

Doğru dış gebelik olursa sıkıntı gördün mü kesesini o kadar küçükken beta 3000-5000lerdeyken karından kese görünüyor diye biliyorum.sen ne zaman gördün keseyi,kalp atışını
Büyük oğlumda göremedik keseyi o gün
Kese henüz oluşmamış.
Ama kan degerimin iyi olduğunu söylemişti dr.
1 hafta sonra gel keseyi göreceğiz demişti ve görmüştük. Vaginal bakmıştı.
7 yil geçti üzerinden kucuk oglumun ama 6. Hafta civari olabilir kese gördüğümüz haftasi.
Kalp atisi 9 muydu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…