- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.901
Ekledim, bereketli olsun.Karameeli benim bu ayki birikimim 1 tam altın
Biz de bayramdan sonra sigarayı bırakıp ayrı birikim yapmayi deneyeceğim T tatluBereketli olsun cnm.
Özel birikim de iyi fikirmiş.
Ben şu an anca ev borcuna yatirim yapıyorum birde aylik birikim.
Kumbara mumbara hak getire.
Altin günümüz ekimde son.
Son 3 gram altın vereceğim.
Ilk alırsan takın haxir :)Biz de bayramdan sonra sigarayı bırakıp ayrı birikim yapmayi deneyeceğim T tatlu
Eşlerden biri icmiyorsa haksızlık onun da o parayı ayırması gerekiyor.
Bizim gün bu ay bitti turtis
Yenisine başlarsak ilk alıp kardeşimin düğün takisini alacağım ama şu an sayı bilezik parasını çıkartıyor. Bu durumda Yapmayabiliriz, ben de her ay gram alırım dedim.
Eşim ise geri donene kadar benim maaş krediler ve ev giderlerine ancak yeter gibi görünüyor zaten
Turtisim 340 dolar bana da ekler misin canim?Ekledim, bereketli olsun.
Yokmu birikimler kızlar?
İyi yolculuklar canımKüçük valizi açtım birkaç parça eşya koyalim dedim doldu bile
Eşim diyor bana birşeyler koyabildin mi bari
En çok sana eşya doldurdum sevgili kocacık
Bu gece yola çıkıyoruz bizde,bayramin 3. Günü döneceğiz muhtemelen.
Ben daha çanta hazirlamadimBende canta hazırladım işler daha bitmedi duş falan alacagim ama yoruldum...
Kizlar cok pis gaza geldim almalıyım altını mi ayrıca küçük güne başlamıştık bu ay ben de ordan da gelecek...
Tabi piyasalara baktim uçuyor nere gidiyorsa
Çok tatlısın ya katya bizdede yok.eşim alıştı düzene şimdi yapmayınca garipsiyor.Eski enerjime kavuşurum yakındaSen hamilesin yavaş yavaş yap canım.
Epeydir detaylı temizlik yapmiyordum, evde katya olmayınca mecburen yapıyorum, biraz da temizlik takıntısı var bende. Hatta birazdan epey fazla ama bulunduğum ortam temiz olmayınca rahat edemiyorum :)
Ütü en sevmediğim şey
Benim de birsuru utulenecek şey var, bir aydır biriktiriyorum.
Artik yarın mecburen yapacağım, valize koyacak kiyafetim kalmamış
Çok şükür herşeyi hallettim canım.Çok tatlısın ya katya bizdede yok.eşim alıştı düzene şimdi yapmayınca garipsiyor.Eski enerjime kavuşurum yakındavalizi hazırladın mı?çok sıkıldım bende tatil istiyorum artık kendimizi toparlayınca bikaç gün ayarlarız
Senin elinden kurtulamaz zaten bişey canım.Tamda dediğin gibi sanırım ben alıştırdım onu. Hareketlide normalde yapım eşim şaşırıyor şimdi ona kalsak hiç düzen olmazÇok şükür herşeyi hallettim canım.
Erkekler bizden daha çok düzeni seviyor ama istiyorlarki o düzeni hep kadın sağlasın :))
Evini al da bir an önce tatili de yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?