Bereketli olsun cnm.
Özel birikim de iyi fikirmiş.

Ben şu an anca ev borcuna yatirim yapıyorum birde aylik birikim.
Kumbara mumbara hak getire.
Altin günümüz ekimde son.
Son 3 gram altın vereceğim.
Biz de bayramdan sonra sigarayı bırakıp ayrı birikim yapmayi deneyeceğim T tatlu
Eşlerden biri icmiyorsa haksızlık onun da o parayı ayırması gerekiyor.
Bizim gün bu ay bitti turtis
Yenisine başlarsak ilk alıp kardeşimin düğün takisini alacağım ama şu an sayı bilezik parasını çıkartıyor. Bu durumda Yapmayabiliriz, ben de her ay gram alırım dedim.
Eşim ise geri donene kadar benim maaş krediler ve ev giderlerine ancak yeter gibi görünüyor zaten

Ilk alırsan takın haxir :)

Sigara kullanmayana bencede haksızlık.
Bu durumda benim de her ay bir gram altın almam gerek kendime

Bizimki gram altın günüydü.
Isteyene o günkü kurdan parasini isteyene altin olarak verdik. Ilk alan 202 den parasini almisti, bugün gram 255 tl. Ne kadar zarar.
Altin gunune parasını almak saçma bana göre.
Iyiki altin olarak istemişim ben.

sizi cok ozledım kızlar ya fırsat bulup yazamıyorum taa 30sayfa oncesındeyım okuyorum arada
bebısım gazlı uyanık kaldıgı zamanlar bı an olsn bırakamıyorum aglıyo hep zaten uyurken dınlenıyorum sadece, varlıgına bin sukur bi gorseniz nası tatlı
bıraz toparlanalım sahalara dönecegım ınsAllah

Selâm kızlar
Bugün dolma patlıcanlı börek ve kek yaptık. Gece yeni evimize doğru yola çıkacağız. Az sonra eşim uçaktan inecek dolma ile tavuk yeriz hep birlikte.
Yarin sabah esyalarim geliyor bugünden yiyeceklerimizi yaptık ki afiyetle yarin yiyelim.
Sabahtan maasimi çektim ve birikimimi dolar dusuk oldugu icin dolar olarak yaptim.
Sonra ataya cevirecegim isime gelirse

İyi yolculuklar canım

Ben daha çanta hazirlamadim
Sabahtan beridir evle uğraşıyorum, imdaaaaat

Selam kızlar nihayet herseyi hallettim.
Valiz de tamam, sabah yine aklıma gelen birşey olursa ekleyecek yer de kaldı :))
Evi de pırıl pırıl yaptım. Bakım, maske, manikur işlerim de tamam.
Eee o zaman ben tatile hazırım.
Aaa bir dakika makinada bulaşıklar yıkanıyor :))
Sonra tamamim :)))

Çok tatlısın ya katya bizdede yok.eşim alıştı düzene şimdi yapmayınca garipsiyor.Eski enerjime kavuşurum yakındavalizi hazırladın mı?çok sıkıldım bende tatil istiyorum artık kendimizi toparlayınca bikaç gün ayarlarız

Çok şükür herşeyi hallettim canım.
Erkekler bizden daha çok düzeni seviyor ama istiyorlarki o düzeni hep kadın sağlasın :))
Evini al da bir an önce tatili de yaparsın

Gecen ay 22 dolar alcaktım onun yerine gram altın almıştım bu ay 32dolar aldım 20euro 4000tlde ayırdım tüm ödemeleri yaptım artık harçlığımıda eşim versin altın yüksek şu an nakite ihtiyacımız olcak bankada dursun eşimle gecen konuşmuştuk harçlığımı istiycem verirse 1 gram alıcam onunlada

Çok şükür herşeyi hallettim canım.
Erkekler bizden daha çok düzeni seviyor ama istiyorlarki o düzeni hep kadın sağlasın :))
Evini al da bir an önce tatili de yaparsın
Senin elinden kurtulamaz zaten bişey canım.Tamda dediğin gibi sanırım ben alıştırdım onu. Hareketlide normalde yapım eşim şaşırıyor şimdi ona kalsak hiç düzen olmazbende öyle düşündüm ev için vazgeçerim herseyden şükür ya hersey iyi bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…