- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.881
Konuşma zaten, konustugun zaman da hatalarini vur yüzüne. Kimbilir neler yapti yine.şimdi anlatsam uzun olur
konuşmuyoruz bana kalsa konuşmıycam en az 1 yıl
kardeşimde heba oldu
zaten kıza hayat yeterince zor bide biz zorlaştırıyoruz
öfkemi bi türlü dindiremiyorum
Anladim cnm sonuçta tayin dönemimiz aynı özel bir durum yok onu anlatmaya calisiyorum. MEB de yilda 2 kez eş durumu vardir.Canim ogretmenim esim polis ona tabiiyim benim dogu gorevim yok muafım. Ozur grubu es durumu esimin tayini ciktigi icin ben de es durumundan tayin istedim.
Bayrama gidicez yarin annemlere ayni evde kalcaz nasil yapicam konusmadan becerememki hic hevesim kalmadi gitmeye inankiKonuşma zaten, konustugun zaman da hatalarini vur yüzüne. Kimbilir neler yapti yine.
Elalemin dediklerini takmiyoruz da, kendi canimizin dedikleri koyuyor vallahi
Yine seni doğalgaz in lideri mi göreceğiz cnmElektrik faturası 80,
Su 50 geldi.
Birkaç aydir bu civardalar hep.
Doğalgaz açılınca görün beni
Internet taahhüdü de bu ay bitiyor, yeni dönem 79 olacak muhtemelen,bize en uygun tarife.
Tartisilan konu o kadar gereksiz bir konuki o uzattigi icin oldu benim adima karar veriyosunuz yok bilmem ne diye triplere girdi yetti artik tripleriKonuşma zaten, konustugun zaman da hatalarini vur yüzüne. Kimbilir neler yapti yine.
Bak ne doğru söyledin turtiş oysa bizi en iyi anlaması gereken yanimizdakilerKonuşma zaten, konustugun zaman da hatalarini vur yüzüne. Kimbilir neler yapti yine.
Söylenmesi gerekeni net soyle bilsin...Dur7m duzelecegi benzemiyor ama bir nebze azalır belkiValla burda boyle konusurken bile uzuluyorum barisicagimizida biliyorum ama cok doldum kimseye dokemiyorum icimi
Yeni gün de sana merhaba diyor tatlum :)Günaydın herkese her şey gönlünüzce olsun kizlar...
Yine bir sürü ideallerle güne merhaba dedim
Bence tavrinizi belli etmelisiniz kardeş bile olsa.Tartisilan konu o kadar gereksiz bir konuki o uzattigi icin oldu benim adima karar veriyosunuz yok bilmem ne diye triplere girdi yetti artik tripleri
Öyle değil mi ama canım.Bak ne doğru söyledin turtiş oysa bizi en iyi anlaması gereken yanimizdakiler
Bereketli olsun cnm.Maaşlar yatmış ogleden sonra tüm odemeleri yapacagim...
Bir de esimin içtiği sigara parası kadar kendime özel birikim yapama kararı aldim
Insafli davranacağım 1 gram alacagim her ay kendime
TabikiYine seni doğalgaz in lideri mi göreceğiz cnm
Ben de akşam yapacagim valizi, eşim diyor ki absrtmadan doldur, ağır olmasın. 5 yıldızlı otele de nevresimleri koymazsin diye umuyorum, kaç yıllık karısını hiç tanimamis :))Küçük valizi açtım birkaç parça eşya koyalim dedim doldu bile
Eşim diyor bana birşeyler koyabildin mi bari
En çok sana eşya doldurdum sevgili kocacık
Bu gece yola çıkıyoruz bizde,bayramin 3. Günü döneceğiz muhtemelen.
Çalışan kadın olmak:)Evde haftaici uzun uzun kahvaltı yapmayı özlemişim. Hala sofra yerde :))
Son cayimi içip utuye başlasam çok sıcak olmadan iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?