şimdi anlatsam uzun olur
konuşmuyoruz bana kalsa konuşmıycam en az 1 yıl
kardeşimde heba oldu
zaten kıza hayat yeterince zor bide biz zorlaştırıyoruz
öfkemi bi türlü dindiremiyorum
Konuşma zaten, konustugun zaman da hatalarini vur yüzüne. Kimbilir neler yapti yine.
Elalemin dediklerini takmiyoruz da, kendi canimizin dedikleri koyuyor vallahi

Canim ogretmenim esim polis ona tabiiyim benim dogu gorevim yok muafım. Ozur grubu es durumu esimin tayini ciktigi icin ben de es durumundan tayin istedim.
Anladim cnm sonuçta tayin dönemimiz aynı özel bir durum yok onu anlatmaya calisiyorum. MEB de yilda 2 kez eş durumu vardir.

Her şey gönlünce olsun.
Benim umudum yok sınıf öğretmeni olunca durum belli...

Konuşma zaten, konustugun zaman da hatalarini vur yüzüne. Kimbilir neler yapti yine.
Bayrama gidicez yarin annemlere ayni evde kalcaz nasil yapicam konusmadan becerememki hic hevesim kalmadi gitmeye inanki
Annemde bana kiziyor bayramda konus ondan sonra kusersin diye :)
Dalga geciyor benle hic istemiyor tabi kusmemizi
Belki oda haklidir uzuluyodur ama biz konusarak anlasamiyoruz

Tartisilan konu o kadar gereksiz bir konuki o uzattigi icin oldu benim adima karar veriyosunuz yok bilmem ne diye triplere girdi yetti artik tripleri

Maaşlar yatmış ogleden sonra tüm odemeleri yapacagim...

Bir de esimin içtiği sigara parası kadar kendime özel birikim yapama kararı aldim

Insafli davranacağım 1 gram alacagim her ay kendime
Bereketli olsun cnm.
Özel birikim de iyi fikirmiş.

Ben şu an anca ev borcuna yatirim yapıyorum birde aylik birikim.
Kumbara mumbara hak getire.
Altin günümüz ekimde son.
Son 3 gram altın vereceğim.

Ben de akşam yapacagim valizi, eşim diyor ki absrtmadan doldur, ağır olmasın. 5 yıldızlı otele de nevresimleri koymazsin diye umuyorum, kaç yıllık karısını hiç tanimamis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…