- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.861
Ağustos sonu cnmNe zaman aciklaniyor sonucunuz hayirlisi olsun. Rabbkm sifa versin canim. Fatiha Suresi olumden baska her derda deva denir bol bol oku canim.
Çok sağol cnm senin bu yardimseverligin harika..Ne zaman aciklaniyor sonucunuz hayirlisi olsun. Rabbkm sifa versin canim. Fatiha Suresi olumden baska her derda deva denir bol bol oku canim.
Es durumundan istedim.Ağustos sonu cnm
Sen tayin istemedin mi
Ben de istemedin zannettim tayin dönemi aynı zaten ikimizinEs durumundan istedim.
Yok canim ben esime tabiiyim. Esimin dogu gorevi bitti ben de tayin istedim. Hayirlisi olsun ins. Ikimizinki deBen de istemedin zannettim tayin dönemi aynı zaten ikimizin
Cnm sen öğretmen degil miydin...Yok canim ben esime tabiiyim. Esimin dogu gorevi bitti ben de tayin istedim. Hayirlisi olsun ins. Ikimizinki de
Tebrik ediyorum.Enerji kıpırtısı yok resmen ütüm duruyor.Bugün arkadaşımın annesi gidicekti memlekete hadi dışarı çıkalım dedi gittik gene işler kaldı yarında anneme gidicem sanki biri gelip yapcak gibi işlerimiYoğun bir haftanın ardından gelen enerji patlamasıyla :))
Yatak odasının camlarını, balkonun ve küçük odanın camlarini sildim.
Balkonu yıkadım, iki posta çamaşır attım.
Kapıları ve petekleri cifledim.
Bütün halıları silkeledik eşimle.
Tatil dönüşü misafirlerim var :)
Bitki çayı koydum duştan sonra iyi gelir diyerek
Eee artık uyurum :)
Sen hamilesin yavaş yavaş yap canım.Tebrik ediyorum.Enerji kıpırtısı yok resmen ütüm duruyor.Bugün arkadaşımın annesi gidicekti memlekete hadi dışarı çıkalım dedi gittik gene işler kaldı yarında anneme gidicem sanki biri gelip yapcak gibi işlerimiFasulyelerimi pişirmeliyim patlıcanlarıda.Camları çıkıp silmeye korkuyorum şu an balkonlu odalarımızı yaparım cumartesi.sil süpür çok ayrıntıya inemiycem
Kahvemsim naptin sen maşallahYoğun bir haftanın ardından gelen enerji patlamasıyla :))
Yatak odasının camlarını, balkonun ve küçük odanın camlarini sildim.
Balkonu yıkadım, iki posta çamaşır attım.
Kapıları ve petekleri cifledim.
Bütün halıları silkeledik eşimle.
Tatil dönüşü misafirlerim var :)
Bitki çayı koydum duştan sonra iyi gelir diyerek
Eee artık uyurum :)
Gerçekten hızımi alamadım :)Kahvemsim naptin sen maşallah
Hızını alamamışsın ama iyi olmuş :)
Evde geçiyor hakkaten,Gerçekten hızımi alamadım :)
Gardrobu silmek için su hazirladim, eşim yok artık dur diyince saate baktım.
Evde vakit çabuk geciyor :))
Nolsun ya ablam..
Ablan anlayışsız biraz cnm,sizi de kıskanıyor gibi dediğine göre.Nolsun ya ablam..
Gercekten bu kadarmi çatışılır anlamiyorum
Akli mantigi nasil isliyor anlamiyorum
Canim ogretmenim esim polis ona tabiiyim benim dogu gorevim yok muafım. Ozur grubu es durumu esimin tayini ciktigi icin ben de es durumundan tayin istedim.Cnm sen öğretmen degil miydin...
Özür grubundan istemedin mi
Ben mi yanlış anliyorum
şimdi anlatsam uzun olurAblan anlayışsız biraz cnm,sizi de kıskanıyor gibi dediğine göre.
Takma, lafini söyle, hatalarını görsün.
Herkes her daim onu idare edemez bunu farketmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?