- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.921
İyi tatiller canım.kendini strese sokma kimse için.iyi bayramlar bol bol protein algünaydın kızlar
arefeniz mübarek olsun
şimdiden herkese iyi bayramlar iyi tatiller
ben tatillerde pek aktif olamıyorum
fırsat bulursam gelirim inşallah
görüşürüz
Söylemesi ayip caniniz da isteyecek ama soylicem.İyi tatiller canım.kendini strese sokma kimse için.iyi bayramlar bol bol protein albu arada hemşire dediki 5-6aylık hamileydi kız yeşil mercimek bebeğe çok kilo aldırıyomuş
Gram altın gününden zarar edilmiyor,Kizlar birikimleriniz bereketli olsun ben de şimdilik tl olarak biraktim bayam sonrası insallah ceviririm.
iyiniyetli hadi cnm son gayret eşyalar da yerleşti mi tamamdir...
karamelli_turta cnm biz günü TL olarak yaptik bu yıl.
Şimdi 2 grup var 1 tanesi TL diğeri gram yapalim diyor bilemedim. Ekim de baslayacak
İyiki söyledin muzu duymuştum ama öbürlerini bilmiyodum artık bahaneyle daha çok yiyebilirimSöylemesi ayip caniniz da isteyecek ama soylicem.
Dondurma, karpuz,muz hamilelikte benim bebisime çok güzel kilo aldırmıştı.
Cnm dikkat et kendine.İyiki söyledin muzu duymuştum ama öbürlerini bilmiyodum artık bahaneyle daha çok yiyebilirimbugün çok kötü midem.Kahvaltıda sucuk kızartmıştı eşim 1 parca aldım keşke bu hatayı yapmasaydım soğuk soğuk terliyorum.Çok nane mollayım sanırım
Mesela euro 10 ay öncesinin seviyesine geri geldi. Ama altin fiyatı arttı...Gram altın gününden zarar edilmiyor,
Ama tl yi ilk aylarda alamazsan zarar oluyor bence.
Bende iyiyim sorma 2.yi bile büyüttüler ben düşünmüyorum şimdilik hatta oğlumu bu sene krese verip çalışmayı dusunuyorum kısmetse biraz değişiklik istiyorumMerhaba tostcuşükür iyiyim. Sen nasilsin? Yok canım benim kız büyüsün ondan sonra allah nasip ederse. Çoğu kişi 2. Yi yapmış. Sen yaptın mı?
Iyi tatiller canımGünaydın kızlar
Biz yola ciktik,
yolda olanlara iyi yolculuklar, temizlik yapanlara kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?