Kizlar birikimleriniz bereketli olsun ben de şimdilik tl olarak biraktim bayam sonrası insallah ceviririm.

iyiniyetli hadi cnm son gayret eşyalar da yerleşti mi tamamdir...

karamelli_turta cnm biz günü TL olarak yaptik bu yıl.

Şimdi 2 grup var 1 tanesi TL diğeri gram yapalim diyor bilemedim. Ekim de baslayacak

günaydın kızlar
arefeniz mübarek olsun
şimdiden herkese iyi bayramlar iyi tatiller
ben tatillerde pek aktif olamıyorum
fırsat bulursam gelirim inşallah
görüşürüz
İyi tatiller canım.kendini strese sokma kimse için.iyi bayramlar bol bol protein albu arada hemşire dediki 5-6aylık hamileydi kız yeşil mercimek bebeğe çok kilo aldırıyomuş

İyi tatiller canım.kendini strese sokma kimse için.iyi bayramlar bol bol protein albu arada hemşire dediki 5-6aylık hamileydi kız yeşil mercimek bebeğe çok kilo aldırıyomuş
Söylemesi ayip caniniz da isteyecek ama soylicem.
Dondurma, karpuz,muz hamilelikte benim bebisime çok güzel kilo aldırmıştı.

Gram altın gününden zarar edilmiyor,
Ama tl yi ilk aylarda alamazsan zarar oluyor bence.

Söylemesi ayip caniniz da isteyecek ama soylicem.
Dondurma, karpuz,muz hamilelikte benim bebisime çok güzel kilo aldırmıştı.
İyiki söyledin muzu duymuştum ama öbürlerini bilmiyodum artık bahaneyle daha çok yiyebilirimbugün çok kötü midem.Kahvaltıda sucuk kızartmıştı eşim 1 parca aldım keşke bu hatayı yapmasaydım soğuk soğuk terliyorum.Çok nane mollayım sanırım

Her arife günü bana çocukluğunu hatırlatır...
Ertesi günün bayram heyecanı başlardı..

Harçlıklarını toplayacağım şekerleri gideceğimiz evde ne oyun oynayacağımızı hayal ederdim...

Hatta bir evde şeker degil çikolata ikramı varsa cok paraları var her gün çikolata yiyorlardir diye düşünürdüm..

Ah çocukluk ne zaman gecti gitti... Nasil da büyümek isterdik oysaki o zamanlar

Merhaba tostcu şükür iyiyim. Sen nasilsin? Yok canım benim kız büyüsün ondan sonra allah nasip ederse. Çoğu kişi 2. Yi yapmış. Sen yaptın mı?
Bende iyiyim sorma 2.yi bile büyüttüler ben düşünmüyorum şimdilik hatta oğlumu bu sene krese verip çalışmayı dusunuyorum kısmetse biraz değişiklik istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…