- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.961
Iyi akşamlar kızlarEvim güzel evim.
Bizim tatil bitti, memlekette güzel gezdik, çocuklarla döndük :)çok şükür kavuştuk.
Şimdi posta posta çamaşır yikama zamani.
Sabah 7de oradan ciktik,Öğlen 2 de eve vardık,
Bir saate anneme geçtik.
Büyük kuzumun da doğum günüsubugün, pastamizi kapip anane dede ziyareti yaptık, bize çifte bayram oldu:)
Anneciğimin de ufak bir ev kazasi olmuştu arefe günü ayağı alçıda. Ablam 3 gündür yaninda kalmış sağolsun, kurbanlar misafirler derken yorucu olmuş.
Bir hısım yemeklerini yaptık ablamla biraz önce döndük evlere.
Büyük harcamalar olmadi, ufak tefek tahmin ettiğim kadar. Eksik listesi yapmaliyim,hele kahvaltılik sıfır.
Sağol canım amin..Iyi akşamlar kızlar
Geçmiş olsun canım annene, Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Türk kahvesi makinası kullanan var mı, tavsiyesi olan....
Teşekkürler, kaaveyi nette çok beğendimSağol canım amin..
Hiç kıyamıyorum annecigime.
Kız kardeşim fakirin kaave modelini kullaniyor, ben onu çok beğeniyorum.
Benimki klasiklarden king marka şimdilik yetiyor.
Ama almışken iyisini al bence.
Sanırım çelik ama emin değilim.Teşekkürler, kaaveyi nette çok beğendim
Cezvesi çelik mi
Iyi birşey düşünüyorum evet, 5 tl lik elektrikli cezvem bile yok yani sadece ocak üstünde yapabiliyorum kahveyi
Iyi birşey hakettim bence
saglık olarak ıyı canım cok sukur ama gazı cok yaa kendı bunalıyo beni de bunaltıyo kerataAmin canım sagolyegenimiz nasıl
Çok şekerdir o simdi. Gazi oldukça ugrastiririr yorar ama sonra bebekliğini de ararsin maşallah yegenimizesaglık olarak ıyı canım cok sukur ama gazı cok yaa kendı bunalıyo beni de bunaltıyo keratagece boyu ayaktayız cok sukur varlıgına
Canim anne ne geçmiş olsun sana kolay gelsinEvim güzel evim.
Bizim tatil bitti, memlekette güzel gezdik, çocuklarla döndük :)çok şükür kavuştuk.
Bir saate anneme geçtik.
Büyük kuzumun da doğum günüsubugün, pastamizi kapip anane dede ziyareti yaptık, bize çifte bayram oldu:)
Anneciğimin de ufak bir ev kazasi olmuştu arefe günü ayağı alçıda. Ablam 3 gündür yaninda kalmış sağolsun, kurbanlar misafirler derken yorucu olmuş.
Büyük harcamalar olmadi, ufak tefek tahmin ettiğim kadar. Eksik listesi yapmaliyim,hele kahvaltılik sıfır.
Canim şanslısın gayet..Ben hakkini yiyemem yatagima kadar aciyor ozel temizletiyor o odada sigara iciliyor ne zmn gitsem tullerine kdr yikatiyor sevdigim gibi yastik yorgan aldi ama bayram gunu ucuz atlattik insallah tekrar olmaz
Ben soguk odada kalsam hem uzulur hem tepki gosterirdim
gecmıs olsun annecıgıne canımm oglusunda dogum gunu kutlu olsunEvim güzel evim.
Bir saate anneme geçtik.
tesekkur ederım canım benım ınsAllah bıraz buyuyunce gazı da azalır teyzesiÇok şekerdir o simdi. Gazi oldukça ugrastiririr yorar ama sonra bebekliğini de ararsin maşallah yegenimize
gecmıs olsun annecıgıne canımm oglusunda dogum gunu kutlu olsun
Karamelli turta geçmiş olsun anneciğine.Hoşgeldiniz
Ayyy maşallah kuzucuga, zamanın ne çabuk geçtiğinin en büyük kaniti bu bebiş benim için.tesekkur ederım canım benım ınsAllah bıraz buyuyunce gazı da azalır teyzesi
Hoşgeldin canım evine.Selam kızlar
Az önce döndük evimize
Çok güzel bir tatil gecirdik, bekeldigimin üstünde kaliteli ve rahattı. Gerçekten dinlendik ve tazelendik.
Şimdi külkedisi olarak kaldığımız yerden devam, valizi bosaltip makinayı çalıştıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?