- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.981
canım, oglumun akıllı güzel teyzesiAyyy maşallah kuzucuga, zamanın ne çabuk geçtiğinin en büyük kaniti bu bebiş benim için.
Dün gibi hatırlıyorum hamilelik haberini
Ne güzel....Istanbul un altını üstüne getirdim bu bayram yine
Çok gezdim dolaştım...artık gezmeye doydum eve her an dönebiliriz...
Sizler nasılsınız kizlar
Sağol kahvemsim inşaallah...Turtis geçmiş olsun canım, oglusuna da mutlu yıllar dilerim.
iyiniyetli yeni evinde huzurla, sağlıkla oturmanizi dilerim canım.
p_ritha ben sinbonun ucuz elektrikli cezvesini kullanıyorum misafir için memnunum daha pahalı birşey almadım çünkü ben bakır cezvede kısık ateşte yapılan kahve seviyorum, hatta bir tane yapayım hemen :))
Hoşgeldin canım kolay gelsinSelam kızlar
Az önce döndük evimize
Çok güzel bir tatil gecirdik, bekeldigimin üstünde kaliteli ve rahattı. Gerçekten dinlendik ve tazelendik.
Şimdi külkedisi olarak kaldığımız yerden devam, valizi bosaltip makinayı çalıştıralım
Hemen bakıyorum.Kizlar piyasaları gördünüz mü gram 274 su anda
Ne oldu bitti bilmem ama altin yükselmişKizlar piyasaları gördünüz mü gram 274 su anda
Gezme limitin dolmuş o zaman cnm.Istanbul un altını üstüne getirdim bu bayram yine
Çok gezdim dolaştım...artık gezmeye doydum eve her an dönebiliriz...
Sizler nasılsınız kizlar
Altın yükselmiş dolar az yükselmiş maalesef.Ne oldu bitti bilmem ama altin yükselmiş
Birikim birikimdir cnm öyle düşünme.Altın yükselmiş dolar az yükselmiş maalesef.
Aslında dolar bozdurmak istememistim ama mecbur kalacağım artik nasip bakalım
Sagol canım iyi ki biriktirmişim. Sadece 5 bin TL ev kirası depozito emlak ciya abonelik actirmaya harcadık. Mobilya için biriktirdikleri mizden tirtikladik. Taşınma vs bursury para gitti mobilyaların bir kısmını KK dan geçireceğiz. Bulaşık makinası ve set üstü ocak da almak zorunda kaldık.Birikim birikimdir cnm öyle düşünme.
Bak biriktirmeseydin borçla alacaktin.
Ayyyy para olsa hep tatil olur aslında :))Hoşgeldin canım evine.
Tatiller hiç bitmese
Canım sana çok yakındık aslında :)K kahvemsi mutluluk hoşgeldin sevindim tatilin guzel geçmesine...bizde tatil bakıyoruz sakıncası yoksa otel adı verebilir misin
Orayi instada takip ediyorum harika bir yer :)Canım sana çok yakındık aslında :)
Güral sapanca da kaldik
Selam kızlar çok özledim buraları telefonum hiç çekmiyor 5 dk girsem okuyamadan çıkıyorum.Iyi akşamlar kızlar
Geçmiş olsun canım annene, Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Türk kahvesi makinası kullanan var mı, tavsiyesi olan....
Hoş geldin canım, kolay gelsin, işlerini yoluna koy, daha sık bekliyoruzBen a 101 den 30 tl bir makina aldım çok memnunum.
Pahallı markalara baktım birçok kişi memnun kalmadığını söyledi cesaret edemedim.
Selam kızlar çok özledim buraları telefonum hiç çekmiyor 5 dk girsem okuyamadan çıkıyorum.
45 günlük tatilin sonuna geldim.
Bizim memleket soğudu yaz bitti dün akşam döndük acil kararla.
Bayramı eşimle stok hazırlayarak geçirdik diyebiliriz.
300 tl lik stok alışverişi yaptık.sıra kış hazırlığında.
Geldim çamaşır dolu birkaç sayfa okuyabildim kızlar şuan durum herkes de aynı sanırım.
Birikime kaldığımız yerden devam edicez kısmetse.
İnşallah canım sık gelicem artık.Hoş geldin canım, kolay gelsin, işlerini yoluna koy, daha sık bekliyoruz
Şiddetle tavsiye ediyorum, bayıldım bayıldım.Orayi instada takip ediyorum harika bir yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?