- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.001
Çok sevindim cnm adiniza, hem yakin hem hesapli hemde memnuniyetli olmuş:)Şiddetle tavsiye ediyorum, bayıldım bayıldım.
Kötü, hatta idare eder diyebileceğim hiçbir yanı yok mukemmeldi.
Şimdiye kadar kaldığım en güzel otel.
Normal şartlarda bizim bütçeye göre fiyatı cokkk pahalıydi ama şansıma bizim sirketin çalıştığı tur firmasınin elinde birkaç odası kalmış, maliyetine verdiler.
Yine böyle denk gelirse başka yer bakmam giderim buraya. Ulaşımı da belediye otobüsüyle yaptık :)))
Sağol canım, bu tatile gerçekten ihtiyacimiz varmış ve çok şükür iyi oldu.Çok sevindim cnm adiniza, hem yakin hem hesapli hemde memnuniyetli olmuş:)
Tabiki tercih edilebilir çook yakin size valla
Hemen geliyorum canımiyiniyetli hadi kahveleri yapıyorum gel
maşallah.. bereketli olsun :)
Amin. Allah razı olsun.maşallah.. bereketli olsun :)
Cok maliyetli bir de evin yoksa... Set üstü ocagim vardı ana burasının ankastre olması gerektiginden bir de ankastre ocak aldik. Simdi bir de ankastre firin almak gerekiyor. Kendi evim olsa alir koyarsin.Gu naydın herkese
iyiniyetli iyiki birikimin vardi.Evet dolar düştü hep ..Güle güle otur insallah
Ne kadar maliyetli degil mi taşınmak vs...
doktor seçme hakkına sAhipsiniz. başka bir doktora randevu ile gitmeniz daha uygun olur.kızlar aynı hastanede başka doktora kontrol olmak istiyorum ama sistemde görünürmüş başka doktora gittiğimiz
bende sanki bu gittiğim doktora ayıp olurmuş gibi düşünüyorum öyle bişey yaparsam
sizce napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?