Çok sevindim cnm adiniza, hem yakin hem hesapli hemde memnuniyetli olmuş:)
Tabiki tercih edilebilir çook yakin size valla

Çok sevindim cnm adiniza, hem yakin hem hesapli hemde memnuniyetli olmuş:)
Tabiki tercih edilebilir çook yakin size valla
Sağol canım, bu tatile gerçekten ihtiyacimiz varmış ve çok şükür iyi oldu.
Ama böyle fırsat olmasi lazım yoksa buraya bir hafta gitsem 5 sene tatil yapmamam gerek :)))

Günaydın kızlar
Epeyidir uğrayamadım geçmiş bayramınız mübarek olsun

Bayram bitti. Evde tonla yapılacak iş var.
Bugünü temizlik günü ilan ettim.
Bu ay bütçede biraz şaştı.
Önce temizlik sonrada masaya oturup bir hesap kitap yapmam lazım

Bayram boyunca yediklerime hiç dikkat edemedim.
Ama neyseki kiloda almamışım.
Toplamda 5 kilo verdim.
Bugün itibariyle yürüyüşlerede tekrar başlayacağım.

Günaydın kızlar, bugün işe gelmek ne çok zor geldi.. bakalım nasıl çalışacağım.
oğlum anneannesiyle beraber yazlıkda kaldı. ilk defa keyfi olarak onsuz kaldım. ev çok boştu.
Rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler sağlık sıhhat versin Amin..
bu arada gram 269 tl olmuş. alsam mı almasam mı. ayrıca 720 tl var çeyrek mi alsam yoksa yarım alabiliyor muyum yada hepsine gram mı alsam

Gu naydın herkese
iyiniyetli iyiki birikimin vardi.Evet dolar düştü hep ..Güle güle otur insallah
Ne kadar maliyetli degil mi taşınmak vs...
Cok maliyetli bir de evin yoksa... Set üstü ocagim vardı ana burasının ankastre olması gerektiginden bir de ankastre ocak aldik. Simdi bir de ankastre firin almak gerekiyor. Kendi evim olsa alir koyarsin.
Borc harç içinde kalırdık çünkü dağa masraf bitmedi hep kenarda birikim olmalı kesinlikle.
İnşallah canim hayırlı gelir burasi.

doktor seçme hakkına sAhipsiniz. başka bir doktora randevu ile gitmeniz daha uygun olur.

Kızlar merhaba 2 gün izin aldık internetten aldığım altını 270den bozdurdum sabah en önemlisi bebeğimi gördük kalbide atıyor küçük bir kanama alanı varmış dikkat et önemli değil dedi progestron verdi kalp atışı dinletmedi küçük diye şükürler olsun rabbime hergün korkuyla uyuyup uyanmıştım.onun haricinde annemlerin komşusu vardı çok sevdiğim onların orda ev varmış haftasonu ona bakmaya gidicez inş ev işimizide hallederiz yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…