- 20 Haziran 2012
- 5.042
- 4.361
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.021
Gözünüz aydın, içinizi ferah tutun. bende de kanama olmuştu bulaşık makinasını dahi boşaltmamıştım. kendini korumaya çalış olur mu. birde progesteronu ağızdan mı alacaksın? ben vajinadan kullanmıştım. bol bol uzanmaya çalış ayakta pek kalma. sağlıkla kavuşacaksın Allahın izniyle yavruna.Kızlar merhaba 2 gün izin aldık internetten aldığım altını 270den bozdurdum sabah en önemlisi bebeğimi gördük kalbide atıyor küçük bir kanama alanı varmış dikkat et önemli değil dedi progestron verdi kalp atışı dinletmedi küçük diye şükürler olsun rabbime hergün korkuyla uyuyup uyanmıştım.onun haricinde annemlerin komşusu vardı çok sevdiğim onların orda ev varmış haftasonu ona bakmaya gidicez inş ev işimizide hallederiz yakında
kızlar 1,5 yıldır burda birikim yapıyordum sizinle,245 gr altın biriktirmiştim bugün ise 271,80 i gördü ve karım 9,500 Tl nin üstüne çıkınca sattım.İnşallah düşünce yeniden alıcamAğustos ayi birikim listemiz;
1. K kahvemsi mutluluk =1 gram altın
2.karamelli_turta =2.500 tl
3.Alya86 =4.000 tl
4. @Kostebekpasta =1 tam altin
5.iyiniyetli =340$
6. @muhendiseylul =2.600 tl
7. @Sevgiyeyolculuk =50$
8.
9.
10.
kızlar 1,5 yıldır burda birikim yapıyordum sizinle,245 gr altın biriktirmiştim bugün ise 271,80 i gördü ve karım 9,500 Tl nin üstüne çıkınca sattım.İnşallah düşünce yeniden alıcam
Altin için düşmesini bekleyenler hep zarar etti, elime para geçtikçe aldım ben şimdiye kadar.Herkese günaydın. Yazamasam da sürekli okuyorum sizleri. Altın 269 liraya bozulabiliyor şu an. Sizce daha da yükselir mi? Bozdurup düşerse yeniden almak istiyorum ama cesaret edemiyorum.
Nerelerdesin cnmHerkese günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun
Yalniz değilsin:) bende çalıştım bugün.Günaydın kızlar, bugün işe gelmek ne çok zor geldi.. bakalım nasıl çalışacağım.
oğlum anneannesiyle beraber yazlıkda kaldı. ilk defa keyfi olarak onsuz kaldım. ev çok boştu.
Rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler sağlık sıhhat versin Amin..
bu arada gram 269 tl olmuş. alsam mı almasam mı. ayrıca 720 tl var çeyrek mi alsam yoksa yarım alabiliyor muyum yada hepsine gram mı alsam
Tabiki drunu degistirebilirsin cnm.kızlar aynı hastanede başka doktora kontrol olmak istiyorum ama sistemde görünürmüş başka doktora gittiğimiz
bende sanki bu gittiğim doktora ayıp olurmuş gibi düşünüyorum öyle bişey yaparsam
sizce napıyım
Çok sevindim cnm:)Kızlar merhaba 2 gün izin aldık internetten aldığım altını 270den bozdurdum sabah en önemlisi bebeğimi gördük kalbide atıyor küçük bir kanama alanı varmış dikkat et önemli değil dedi progestron verdi kalp atışı dinletmedi küçük diye şükürler olsun rabbime hergün korkuyla uyuyup uyanmıştım.onun haricinde annemlerin komşusu vardı çok sevdiğim onların orda ev varmış haftasonu ona bakmaya gidicez inş ev işimizide hallederiz yakında
Gezmeler gezmeler:)Biz gezmelere doyamadık, eşimle AVM ye geldik.
Tatil dönüşü dolap bomboş malum, yemeği burada yedik.
Eve giderken sağlam bir mutfak alışverişi yapılacak mecburen.
Eşime telefon alacağız, geçen hafta bozulmuştu artık arama bile yapmıyor.
Bakalım bugün kaça patlayacak.
Eve gidince yuvarla masa toplantısı var :)
Çok sevindim hayirli olsun.kızlar 1,5 yıldır burda birikim yapıyordum sizinle,245 gr altın biriktirmiştim bugün ise 271,80 i gördü ve karım 9,500 Tl nin üstüne çıkınca sattım.İnşallah düşünce yeniden alıcam
Teşekkür ederim banada vajinadan al dedi bir öncekini kaybetmiştik şükür rabbime verdiGözünüz aydın, içinizi ferah tutun. bende de kanama olmuştu bulaşık makinasını dahi boşaltmamıştım. kendini korumaya çalış olur mu. birde progesteronu ağızdan mı alacaksın? ben vajinadan kullanmıştım. bol bol uzanmaya çalış ayakta pek kalma. sağlıkla kavuşacaksın Allahın izniyle yavruna.
Çok teşekkür ederim ilkinde olumsuz bir tecrübemiz olmuştu çok korkarak gitmiştim çok şükür gördüm ya artık rahat ettim dediğin gibi 2 hafta dikkat etcem ilaçlarımı kullancam inş kontrolde geçmiş olur bu arada bende altınlarımı bozdurdum ev almak istiyoruz onuda bulursak çifte mutluluk olur.bireysel emekliliğimdende cayma talebinde bulundum ekstra paramız olsunGözünüz aydın, içinizi ferah tutun. bende de kanama olmuştu bulaşık makinasını dahi boşaltmamıştım. kendini korumaya çalış olur mu. birde progesteronu ağızdan mı alacaksın? ben vajinadan kullanmıştım. bol bol uzanmaya çalış ayakta pek kalma. sağlıkla kavuşacaksın Allahın izniyle yavruna.
Canım çok teşekkür ederim.birikimin hayırlı olsun çok güzel biriktirip kar elde etmişsin bende sizlerden feyz alıyorum küçüktü birikimim onuda bozdurdum artık bebiş içinde biriktircemÇok sevindim cnm:)
Progestan birçok kişiye veriyorlar sıkıntı yapma ama dikkat et tâbi. Benim midemi çok rahatsız edip çok da uyku yapinca vajinal başka bir ilaç vermişti.
Gezmeler gezmeler:)
Kisingezmeyi sende benim gibi sevmiyorsun zaten gez cnm. Ah elektronikler.
Çok sevindim hayirli olsun.
Ben bugün resmen okuduğumu görmüyorum hayırlı olsun birikiminizkızlar 1,5 yıldır burda birikim yapıyordum sizinle,245 gr altın biriktirmiştim bugün ise 271,80 i gördü ve karım 9,500 Tl nin üstüne çıkınca sattım.İnşallah düşünce yeniden alıcam
Doktor seçim özgürlüğünüz var benim arkadaşlarım iki doktora aynı zamanda gidiyorlar içine hangisi siniyorsa onunla devam edersin bencekızlar aynı hastanede başka doktora kontrol olmak istiyorum ama sistemde görünürmüş başka doktora gittiğimiz
bende sanki bu gittiğim doktora ayıp olurmuş gibi düşünüyorum öyle bişey yaparsam
sizce napıyım
Slm cnm biraz sorunlu sıkıntılı borçlu günler yaşıyoruz hesapta olmayan şeyler çıktı maalesef . Tadımız pek yok ama idare ediyoruz.Altin için düşmesini bekleyenler hep zarar etti, elime para geçtikçe aldım ben şimdiye kadar.
Olsa yine alirim.
Nerelerdesin cnm
Yalniz değilsin:) bende çalıştım bugün.
Bir gram, bir çeyrek alabilirsin üzerine ekleyip.
Tabiki drunu degistirebilirsin cnm.
10 gün falan beklemene gerek yok.
Hayırdır ne oldu canımSlm cnm biraz sorunlu sıkıntılı borçlu günler yaşıyoruz hesapta olmayan şeyler çıktı maalesef . Tadımız pek yok ama idare ediyoruz.
Hesapta olmayan şeyler oluyor cnm bazen çözülür mutlaka,hayırdır inşallah.Slm cnm biraz sorunlu sıkıntılı borçlu günler yaşıyoruz hesapta olmayan şeyler çıktı maalesef . Tadımız pek yok ama idare ediyoruz.
teşekkür ederim cnm.Ben de bireysel emeklilik için birikimi bankadan çekip gr alarak size katılmıştım sayenizde motive oldum biriktirdim yoksa 9 yıldır çalışıyordum bi kuruş kenara atamamıştım :)Ben bugün resmen okuduğumu görmüyorum hayırlı olsun birikiminiz
Güzel günlerde harcayın bereketi artsın inş kızlar sagolsunlar teşvik edici bende bu birkaç ayda biriktiğimi önceden yapsaydım ooo ama zararın neresinden dönersek karteşekkür ederim cnm.Ben de bireysel emeklilik için birikimi bankadan çekip gr alarak size katılmıştım sayenizde motive oldum biriktirdim yoksa 9 yıldır çalışıyordum bi kuruş kenara atamamıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?