Gözünüz aydın, içinizi ferah tutun. bende de kanama olmuştu bulaşık makinasını dahi boşaltmamıştım. kendini korumaya çalış olur mu. birde progesteronu ağızdan mı alacaksın? ben vajinadan kullanmıştım. bol bol uzanmaya çalış ayakta pek kalma. sağlıkla kavuşacaksın Allahın izniyle yavruna.

Biz gezmelere doyamadık, eşimle AVM ye geldik.
Tatil dönüşü dolap bomboş malum, yemeği burada yedik.
Eve giderken sağlam bir mutfak alışverişi yapılacak mecburen.
Eşime telefon alacağız, geçen hafta bozulmuştu artık arama bile yapmıyor.
Bakalım bugün kaça patlayacak.
Eve gidince yuvarla masa toplantısı var :)

kızlar 1,5 yıldır burda birikim yapıyordum sizinle,245 gr altın biriktirmiştim bugün ise 271,80 i gördü ve karım 9,500 Tl nin üstüne çıkınca sattım.İnşallah düşünce yeniden alıcam
tebrik ederim çok güzel ve kârlı bir birikim olmuş

Herkese günaydın. Yazamasam da sürekli okuyorum sizleri. Altın 269 liraya bozulabiliyor şu an. Sizce daha da yükselir mi? Bozdurup düşerse yeniden almak istiyorum ama cesaret edemiyorum.
Altin için düşmesini bekleyenler hep zarar etti, elime para geçtikçe aldım ben şimdiye kadar.
Olsa yine alirim.
Herkese günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun
Nerelerdesin cnm
Yalniz değilsin:) bende çalıştım bugün.
Bir gram, bir çeyrek alabilirsin üzerine ekleyip.
Tabiki drunu degistirebilirsin cnm.
10 gün falan beklemene gerek yok.

Çok sevindim cnm:)
Progestan birçok kişiye veriyorlar sıkıntı yapma ama dikkat et tâbi. Benim midemi çok rahatsız edip çok da uyku yapinca vajinal başka bir ilaç vermişti.
Gezmeler gezmeler:)
Kisingezmeyi sende benim gibi sevmiyorsun zaten gez cnm. Ah elektronikler.
kızlar 1,5 yıldır burda birikim yapıyordum sizinle,245 gr altın biriktirmiştim bugün ise 271,80 i gördü ve karım 9,500 Tl nin üstüne çıkınca sattım.İnşallah düşünce yeniden alıcam
Çok sevindim hayirli olsun.

Teşekkür ederim banada vajinadan al dedi bir öncekini kaybetmiştik şükür rabbime verdi
Çok teşekkür ederim ilkinde olumsuz bir tecrübemiz olmuştu çok korkarak gitmiştim çok şükür gördüm ya artık rahat ettim dediğin gibi 2 hafta dikkat etcem ilaçlarımı kullancam inş kontrolde geçmiş olur bu arada bende altınlarımı bozdurdum ev almak istiyoruz onuda bulursak çifte mutluluk olur.bireysel emekliliğimdende cayma talebinde bulundum ekstra paramız olsun

Canım çok teşekkür ederim.birikimin hayırlı olsun çok güzel biriktirip kar elde etmişsin bende sizlerden feyz alıyorum küçüktü birikimim onuda bozdurdum artık bebiş içinde biriktircem

Ben bugün resmen okuduğumu görmüyorum hayırlı olsun birikiminiz

Doktor seçim özgürlüğünüz var benim arkadaşlarım iki doktora aynı zamanda gidiyorlar içine hangisi siniyorsa onunla devam edersin bence

Slm cnm biraz sorunlu sıkıntılı borçlu günler yaşıyoruz hesapta olmayan şeyler çıktı maalesef . Tadımız pek yok ama idare ediyoruz.

Çok şükür evin yolunu bulduk.
Eşime telefon, dışarıda yemek, ufak market alışverişi ve yol paraları ile epey harcama yaptık, hafiften kalbim sıkıştı valla.
Marketlerde doğru düzgün hicbirsey yoktu. Günü kurtaracak biraz kahvaltılık, yeşillik falan aldık, yalnız fiyatlar yine uçmuş!
Yarın ya da cumartesi eksik ve yemek listesi yapıp ona göre alışveriş yaparim.
Gelecek misafirlerim de önümüzdeki haftaya ertelesek olur mu dedi.
Valla canıma minnet dedim içimden :))
Birkaç gün de ev keyfisi ve evde yapılacakları hallederim.
Daha yikanacaklar ve toplanacak çamaşırlar var ama hiiic birşey yapasim yok

Slm cnm biraz sorunlu sıkıntılı borçlu günler yaşıyoruz hesapta olmayan şeyler çıktı maalesef . Tadımız pek yok ama idare ediyoruz.
Hayırdır ne oldu canım
Yine de uğra arada hep birikim yapmıyoruz derdimizi de paylaşıyoruz burada biliyorsun

Ben bugün resmen okuduğumu görmüyorum hayırlı olsun birikiminiz
teşekkür ederim cnm.Ben de bireysel emeklilik için birikimi bankadan çekip gr alarak size katılmıştım sayenizde motive oldum biriktirdim yoksa 9 yıldır çalışıyordum bi kuruş kenara atamamıştım :)

teşekkür ederim cnm.Ben de bireysel emeklilik için birikimi bankadan çekip gr alarak size katılmıştım sayenizde motive oldum biriktirdim yoksa 9 yıldır çalışıyordum bi kuruş kenara atamamıştım :)
Güzel günlerde harcayın bereketi artsın inş kızlar sagolsunlar teşvik edici bende bu birkaç ayda biriktiğimi önceden yapsaydım ooo ama zararın neresinden dönersek kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…