aynı hastanedemi gittin farklı doktora canım
bende gidicem perşembeye randevu aldım
inşallah cinsiyeti söyler
Evet cnm hatta bazı testleri hem devlet hem özel de yaptırdım çift dikiş misali içim rahat etmeliydi...

Bu ameliyattan sonra da öyle yaptim... sağlık onemli baska bir şey değil

Selam kızlar
Kahvemsi kış hazırlığında yine :)
Fasulye domates ile kavurdum, 2 yemeklik posetleyecegim.
Menemen yapıyorum iki buyuk kavanoz çıkar.
Fazlası olursa posetlerim.
4 yemeklik de domates attım buzluğa.
Yarın pazardan kabak ve yemekler için biber alırım ucuzsa epey doldurdum gibi görünüyor dondurucuya.

Merhaba kızlar
Aksilikler peşimi hiç bırakmıyor
Derin dondurucu bozuldu derecesini ayarlayamıyorum. Yarın servis gelecek

Bugün letgodan 90 Tlye iki adet ferforje kitap tutucu sattım.English home’dan almıştım.
Evdeki bir kalabalık daha eksildi ve paraya çevrildi bu açıdan çok mutluyum.
Çeyiz diye ne gereksiz şeyler almışım yaa.

Allah dan çok geç olmadan bazı şeylerin bilincine vardımda bundan sonraki alışverişlerimi ona göre yapıyorum

Kışlık hazırlıklara da hala istediğim şekilde başlayamadım.
Bu durumada biraz canım sıkkın.

Evde 3 kilo kadar kızılcık var. Müstakbel kayınpederim bahçeden toplamış verdi.
Bugün onu kaynatıp konserve yapayım bari

Selam kızlar
Bugün sabahtan patlıcan közkedim 3 kilo kadar. 4 poşet yaptım dondurucuta koydum. Patlıcanlar minikti az çıktı.devam edicem haftaya alırı artık liste yaptım neler lazım haftaya başlıcam nasipse
Akşam için nohutlu pilav yapıcam onuda haşladım bir çay bardağı ayırıp koyucam dondurucuya tarhanaya koyarım.p.tesi yoğurucam diye planladım.

Şu bese bir ısınamadım param değer kaybediyor hissi var altın iyi mutlu ediyor beni :)

Oğlumun işbank kumbarasından 161 tl çıkmış bayramda da 50 tl topladı altına çeviricem kısmetse

O
Oh ellerine sağlık canım:)
Öneri olmamakla birlikte zorunlu olmuştu ya 2 yıl önce ,hiç sıcak bakamadim. Ben altinciyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…