- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.061
Beklenmedik bir borcum çıktı canım. Eşim de işten çıktı. Baya bi sıkıştık.A Alya_sura88 mrb uzun zamandır görüşemedik sorun nedir
Cnm cinsiyet belli oldu mu? Ankara’da nereye gidiyorsun doktora.
olmadı canım dahaCnm cinsiyet belli oldu mu? Ankara’da nereye gidiyorsun doktora.
Aslıhan ın videolarını izledim ben de . İşini seven biri ve genç 85 doğumlu sanırım. Tatlı bir kızolmadı canım daha
koruya gidiyorum çiğdem güler hocaya
ama haftaya Aslıhan hocayı deneyeceğim bi
Aslıhan ın videolarını izledim ben de . İşini seven biri ve genç 85 doğumlu sanırım. Tatlı bir kız
Altin candir pisi
Beş in hiçbir getirisi yok, iyiki çıkmışsın
Allah yardımcınız olsun inş kısa zamanda ödeme kolaylığı versinBeklenmedik bir borcum çıktı canım. Eşim de işten çıktı. Baya bi sıkıştık.
Evet cnm hatta bazı testleri hem devlet hem özel de yaptırdım çift dikiş misali içim rahat etmeliydi...aynı hastanedemi gittin farklı doktora canım
bende gidicem perşembeye randevu aldım
inşallah cinsiyeti söyler
Insallah esin guzel bir iş bulur..borcunuz cok mu plânlı bir şekilde odersinizBeklenmedik bir borcum çıktı canım. Eşim de işten çıktı. Baya bi sıkıştık.
ayy hadı darısı basına sekerımkız sen anlattıkça sanki kardeşimi görüyorum gibi
onunda wcye gidemediği zamanları biliyorum ya ondan
Sağol turtisim
Çok da iyi yapıyorsun, kış gelince her yönden tasarruf hem.Sağol turtisim
Aklıma geldikçe, zamanım oldukça yapıyorum canım, kışın herşey çok pahalı ne yaparsak kardır diyorum
Oh ellerine sağlık canım:)Selam kızlar
Bugün sabahtan patlıcan közkedim 3 kilo kadar. 4 poşet yaptım dondurucuta koydum. Patlıcanlar minikti az çıktı.devam edicem haftaya alırı artık liste yaptım neler lazım haftaya başlıcam nasipse
Akşam için nohutlu pilav yapıcam onuda haşladım bir çay bardağı ayırıp koyucam dondurucuya tarhanaya koyarım.p.tesi yoğurucam diye planladım.
Şu bese bir ısınamadım param değer kaybediyor hissi var altın iyi mutlu ediyor beni :)
Oğlumun işbank kumbarasından 161 tl çıkmış bayramda da 50 tl topladı altına çeviricem kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?