- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.081
Ben bese sicak bakamayanlardanim.günaydın kızlar , Benim Bes yeni başlandı kredi çektim ve dosya masrafını düşürmek için bes e üyeliğim açıldı . 4. ay ödemesi bugün olacak. Sizce yol yakınken geri mi döneyim.
Universitedeki hocam BESin kanunlarini yazan kisilerden biriydi ve kendj BESi yoktugünaydın kızlar , Benim Bes yeni başlandı kredi çektim ve dosya masrafını düşürmek için bes e üyeliğim açıldı . 4. ay ödemesi bugün olacak. Sizce yol yakınken geri mi döneyim.
Bende öyleyim valla kendimi güvende hissettiriyor bana.O
Oh ellerine sağlık canım:)
Öneri olmamakla birlikte zorunlu olmuştu ya 2 yıl önce ,hiç sıcak bakamadim. Ben altinciyim :))
Ben bese sicak bakamayanlardanim.
Siz bilirsiniz.
Universitedeki hocam BESin kanunlarini yazan kisilerden biriydi ve kendj BESi yoktu
Bilemiyorum banka ile görüşmek lazım.Bende Bes e ilk defa katıldım Oda kredi için 500 TL olan dosya masrafı 100 tl ye indi. Görüşsem nasıl cayabilirim acaba
Benimde var 7 yıldır ama altın alsam daha çok getirisi olur diye düşünüyorum.8 ayda 10000 değişmiş birikim miktarı benim aylık yatırdığım 300tl.çıkmak istediğinde kesinti çok.Hisse senetleri çok iyi kar getirebiliyomuş ama risk çok götüredebiliyor.Benimki altın döviz fonundaydı.Persembe cayma talebinde bulundum ne kadar kesilirse kesilsin alıp altına yatırcam her ay birikime o kadar miktar devam etmek istiyorum bakalım.7 yıl önce altın alsaydım şimdi çok daha iyi olurdu birikimimBende Bes e ilk defa katıldım Oda kredi için 500 TL olan dosya masrafı 100 tl ye indi. Görüşsem nasıl cayabilirim acaba
Bu aralar karışık bir vitamin alıyorum halsizliğim geçti benim istersen bir bak içeriğine ımom latte benim çoğu vitamin değerim ve kan değerim düşüktü takviye oluyorYagmurlu bir gunden merhaba kizlar..
Nasilsiniz
Ben esimin yanina geldim
Evde kimse yok esim is yerinde annesi köyde dugunde bu hafta gelmeyecek..
Esime yemek birakicam utu yaparim
Hem iyiyim hem burugum onumuzde tatil kalmadi ama eylulde bir sey ayarlayabilirim
Merkeze inip altin almak istiyorum ama cook yagmur yagiyor
Bu ayki birikimin bir kismini manevi birikime aktardim.
Bayram ztn masrafli gecti, bir bebege gr + cocuklara ve annelere hediye derken hesaplayamadim bile
Bu arada hastaligim tamamen gecmek uzere diyet / karanfil suyu cok iyi geldi yorgunlugu kaldirabiliyorum ve halsizlik kaybolmak uzere
Haftaici dolmalik biber almak istiyorum
Kısın cok iyi oluyor
Birde taze fasulye kaldi
Kısa bomba gibi haziriz
Bu aralar karışık bir vitamin alıyorum halsizliğim geçti benim istersen bir bak içeriğine ımom latte benim çoğu vitamin değerim ve kan değerim düşüktü takviye oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?