günaydın kızlar , Benim Bes yeni başlandı kredi çektim ve dosya masrafını düşürmek için bes e üyeliğim açıldı . 4. ay ödemesi bugün olacak. Sizce yol yakınken geri mi döneyim.
Universitedeki hocam BESin kanunlarini yazan kisilerden biriydi ve kendj BESi yoktu

kendimi o kadar yorgun bitkin halsiz hissediyorumki eve gidip direk uyuyasım var
dün akşamda yoruldum markete gittik pazara gittik dön dolaş derken eve geldim dinlendim hep ama tatilin acısı şimdi çıkıyor heralde
çamaşırlar var yıkancak köyden mısır fasulye fındık getirdik onları ayırıp buzluğa atmam lazım tembelliğim üstümde benim ama

Selam kızlar, nerelerdesiniz
Bugün nasıl geçti anlamadım, evde olunca hep vakit çok çabuk geçiyor.
Yemek yaptım, dondurucuya atilacaklari hallettim, mutfağı temizledim.
Akşam üzeri biraz yürüyüş yapıp marketleri gezdim.
Stokluk birşeyler var mı diye baktım ama birşey bulamadım.
Kahvaltılık, soda, yogurt falan aldım.
Dolap bomboştu epey harcadım.
Elimde az nakit kaldı, umarım maaşa kadar yeter.

Bende Bes e ilk defa katıldım Oda kredi için 500 TL olan dosya masrafı 100 tl ye indi. Görüşsem nasıl cayabilirim acaba
Benimde var 7 yıldır ama altın alsam daha çok getirisi olur diye düşünüyorum.8 ayda 10000 değişmiş birikim miktarı benim aylık yatırdığım 300tl.çıkmak istediğinde kesinti çok.Hisse senetleri çok iyi kar getirebiliyomuş ama risk çok götüredebiliyor.Benimki altın döviz fonundaydı.Persembe cayma talebinde bulundum ne kadar kesilirse kesilsin alıp altına yatırcam her ay birikime o kadar miktar devam etmek istiyorum bakalım.7 yıl önce altın alsaydım şimdi çok daha iyi olurdu birikimim

Günaydın hanımlar nasılsınız
Birikimler umarım iyi gidiyordur...
Ben oğlumun ve kendi haecliklarimla 12 buçuk gramlık bilezik aldım. 3100 liraya.

Iki aydır toplam birikimimiz oğlumla 1100 lira gibi bişey..

Bende bankadaki altınların yarısını bozmuştum.
7 bin ordan 4 binde ptt den alacağım var..
Bunları karlı bir yatırım olarak değerlendirmek lazım

Bu sene dondueucumuz olmadığı için patlıcanlari kuruttum

Biraz kozlemelik yapicam.
Eşimden kızlık fasulye börülce kırmızı biber
Istedim umarım getirir...

dün eve gittim eşim evi süpürüyomuş bende biber patlıcan domatesli kızartma yaptım çay demledim öyle yedik
bugüne türlü yemeği yaptım hepsini ilk defa çiğden koydum çok güzel oldu
kalan taze fasulyeyi kavurup poşetledim 2 poşet 15 poşet oldu
mısır pişirdim onunda kalanını dolaba attım 4-5 poşet
annemin verdiği kabak kaldı kavurup onuda poşetlicem
fındığı ayıkladık iş yerindeki arkadaşıma bide komşuma ayırdım birazını
biraz daha biber atayım diyorum dolaba kızartmalık aslında patlıcanda atasım varda enerjimmm yok ya ah ahh

Yagmurlu bir gunden merhaba kizlar..
Nasilsiniz
Ben esimin yanina geldim
Evde kimse yok esim is yerinde annesi köyde dugunde bu hafta gelmeyecek..
Esime yemek birakicam utu yaparim
Hem iyiyim hem burugum onumuzde tatil kalmadi ama eylulde bir sey ayarlayabilirim
Merkeze inip altin almak istiyorum ama cook yagmur yagiyor
Bu ayki birikimin bir kismini manevi birikime aktardim.
Bayram ztn masrafli gecti, bir bebege gr + cocuklara ve annelere hediye derken hesaplayamadim bile
Bu arada hastaligim tamamen gecmek uzere diyet / karanfil suyu cok iyi geldi yorgunlugu kaldirabiliyorum ve halsizlik kaybolmak uzere
Haftaici dolmalik biber almak istiyorum
Kısın cok iyi oluyor
Birde taze fasulye kaldi
Kısa bomba gibi haziriz

Bu aralar karışık bir vitamin alıyorum halsizliğim geçti benim istersen bir bak içeriğine ımom latte benim çoğu vitamin değerim ve kan değerim düşüktü takviye oluyor

Bu aralar karışık bir vitamin alıyorum halsizliğim geçti benim istersen bir bak içeriğine ımom latte benim çoğu vitamin değerim ve kan değerim düşüktü takviye oluyor

B12 ve d3 gecen yil kritik seviyede dusuk iken yakalanmisti o yuzden takviye kullaniyordum
Fakat karacigerde buyume tespit edilince sadece magnezyum ve haftada 1 b12 1 d3 iciyorum.
Siskinlik inmeye basladi sanirim rahatsiz etmiyor.
Garip bir sekilde cogu degerim karaciger enzimleri demir ideal seviyelerde
Herseyden brz brz sorun vardi aylarca ugrastim ama dengeyi sagliyorum sanirim
Bebisin hayirli olsun seni cok iyi anliyorum aynisini yasadik hala icimiz pirpir kardesim simdi 6. Ayinda.
Allaha emanet olsun gunler cabucak geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…