- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.041
Altin candir pisiteşekkür ederim cnm.Ben de bireysel emeklilik için birikimi bankadan çekip gr alarak size katılmıştım sayenizde motive oldum biriktirdim yoksa 9 yıldır çalışıyordum bi kuruş kenara atamamıştım :)
Benim de aklımda Krem temizleyici, sen memnun kaldıysan alayım Stoga. Çifin fiyatı malum çok pahalı.Kızlar a101 de abc krem temizleyici şu yeni çıkan, instada reklamlarini görüp merak ediyordum, 4,45 indirimli şu an fiyatı.
Bahar kokulusunu aldım hemen denedim lavaboları temizledim ben beğendim tavsiye ederim.
Ayrıca yine a101 de 10 tl üzerine 8li selpak üç katli tuvalet kağıdı 8lisi 9 tl:)
Gelip gidip parça parça indirim bildiriyorum size:))
Ben beğendim cnm, cifin fiyati onun 3 kati neredeyse şu an. Bir adet al dene çok beğenirsen stokla canım.Benim de aklımda Krem temizleyici, sen memnun kaldıysan alayım Stoga. Çifin fiyatı malum çok pahalı.
Epey yoğun bir program.Merhaba arkadaşlar
Yavaş yavaş tatil dönüşleri başlamış... :)
Biz de üç aile Bayram’ın ikinci günü çıktık yola, Fethiye, Çeşme Kuşadası üç gün kaldık, bugün Bilecik Pamukkale üzerinden Afyon a geçiyoruz... :)
Efes antik kenti, Şirince köyü, Pamukkale vs gezdik de gezdik... müze kartı aldık... ilk defa faytonla uzun sayılabilecek bir yolculuk yaptım, denize girdik, havuzda güneşlendik... sürekli gezdik ve yemek yedik..,. O su meşhur, bu su meşhur derken ipin ucu heptenkaçtı, dönünce sıkı diyet var... :)
Kaldığımız oteller de tam pansiyon, sezonda çok iyi olan otellerdi, çok memnun kaldık...
Bir kaç gün daha oyalanır, hafta sonu İstanbul’a döneriz inşallah...
Sadede gelirsek, topikle alakalı kısma yani, ne harcandı tam bilmiyorum ama şimdiden hatırı sayılır bir meblağ gitti... :)
Ne için çalışıyoruz ki zaten, harcamak için değil mi... :))
Benim BES'im hissede. 1 yıl olmadan +4000 TL kâr sağladı.Altin candir pisi
Beş in hiçbir getirisi yok, iyiki çıkmışsın
Benim de var altin da..Benim BES'im hissede. 1 yıl olmadan +4000 TL kâr sağladı.
tüm hesaplarım kızımın ilerideki eğitimi için. Allah hayırlı yerlere harcamayı nasip etsin.
Benim de var altin da..
Yoksa TL de durunca kârı olmaz...
Ben de eğitim icin planlıyorum..
Önemli olan kim nasil daha iyi biriktiriyorsa..
Bereketli olsun sizin de☺
aynı hastanedemi gittin farklı doktora canım
kız sen anlattıkça sanki kardeşimi görüyorum gibigunaydın kızlar
bayram epey yorucu gecti benım için
annem eve gecti bayram için bebısle tek kaldım evde arada kv ye gıt gel anneme gıt gel yaptm ama genel olarak yalnızdık epey yoruldm valla annem olmasa napardm dedım afedersınız wc ye bıle gidemediğim olduher sabah günesın dogunu karsılıyoruz oğlusumla o anlarda stresli oluyorum bı an evvel uyusada ben de uyusam dıyorum ama ah bıda gelmeyecek anlar.. Rabbim herkese nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?