Artık vücudunu anlayıp dengelemek en iyisi.Saglık herseyin başı rabbim agız tadıyla saglıkla günlerimizi gecirtsin.bol bol oku kendine nazarda çok değiyor.benimde karaciğerde yağlanma var dedi doktor safra kesesindede birsey vardı hiç gitmedim özel hastaneler abartıyor sankiastım,gastrit vardı bende onlarla ilaçsız yaşamayı öğrendim.Anlattıkça iyi eşim almış diyorumbebiş çok korkutuyor teyzesi Rabbime hep duam minişimle ayırma bizi.Gerisi zaten çok güzel hamileliğin

Kızlar bugün ilk eve baktık.barterdanmış iş karşılığı firma vermiş.giderken emlakcı 330bin demişti neyse gittik 160 m2 4+1girişte misafir odası ve yatak odası küçük o öbür odayla kapatılır dolabı koyarız.merkezi bir yer metro otobüs geçiyor.çocuk hastanesi,avm yakın.Neyse fiyatı dordum 430bin dedi geldik eve düşünüyoruz eşim ilanları hemen bulur bunun yan tarafı aynı m2 390bine bulmuş bizi mi kandırıyolar diyor.çok sinirlendi

Bakmaya başlamışsınız cnm çok sevindim.
Ama,
330 olan fiyat 1 saatte 430 nasil çıkar?
Aklınızda Başka yerler kalmasin iyice gezin araştırın.

Bakmaya başlamışsınız cnm çok sevindim.
Ama,
330 olan fiyat 1 saatte 430 nasil çıkar?
Aklınızda Başka yerler kalmasin iyice gezin araştırın.
Sağol canım hep istiyordum biliyosunzaten.Ev sahipleri zaten çok arttırmış.Eşimle konuştular telefonda.Hadi fiyatı yanlış anladı bana diyoki barterdan daha ucuza alırız tapu masrafı olmaz 40000 pahalı.şükür eşim çok değişti bu aralar kendi diyo o kadar para vercez iyisi olsun.sen daha iyi yatırım yapıyosun falan dedi ve annesine artık para konusunu ayarlayın geçinin dedi kibar bir dille.bebişimiz hayırlı geldi

Geçmiş olsun ters bir hareket yapmış veya cereyanda kalmış olabilirsin.babannem bardak atıyor benim şıp die geçiyor

Evi satma peşinde adam, kanmayin çok araştırın.

Eşin adina çok sevindim, erkekler de değişiyor çok şükür :))
Ailesiyse böyle konuşması büyük bir adim, öğrenecekler de işte zaman geçiyor.

Bu ay benim eşimin de bir kredisi bitti bu da demek oluyor ki bütçeye +500 tl.

Klima fln çarpmış olabilir mi geçmiş olsun canım

Ya emlakçıda benim mükellefim ama benimde içime sinmedi çok araştırıp almak gerekiyor.ay çok sevindim 500tl iyi bir rakam darısı öbürüne inş.ara ödeme için mi ayırcaksınız o kısmı

Ya emlakçıda benim mükellefim ama benimde içime sinmedi çok araştırıp almak gerekiyor.ay çok sevindim 500tl iyi bir rakam darısı öbürüne inş.ara ödeme için mi ayırcaksınız o kısmı
En iyi kazik dostlardan gelir dikkat etmek gerek..

Aynen öyle düşünüyorum.
Ne kadar ara ödeme, o kadar az borç kalacak diye görüyorum:)
Gözüm dönmüş benim galiba:))
Eylul ayi benim de zam ayim bu arada.
Gelen zammi da ara ödeme kalemine eklerim diyorum.

Evet nazar da onemli birde kendini anlayabilmek beden dilini anlamak onemli
Bizde bir geyik var aldin artik iadesi yok garantisi yok ancak bakim yaptirabilirsin diye birbiribirimiz kizdiriyoruz

En güzelini düşünüyosun bankaya o kadar faiz ödemektense bir an önce bitirirsin inş.Bizde alırsak aynısını söyledim eşime ara ödeme,bebek için kısalım bikac ay zorlanırız ama alışıyor insan.zammında bereketli olsun.bizim vergi dilimi kesintileri başlıycak.Şükür taban maaş az uzmanlık kısmı çok yoksa dilime çoktan girerdik.İşyerinde mesai olcak ona katılırım az ama bir arkadaşa altın alcam bebişi doğuyor yakında hemde işlerimi hallederim.bu arada sitare napıyo hiç yazmıyor

süper canım bizim de subatta bıtiyor arac kredımız ınsAllah dört gözle beklıyorum

O kadar faiz ödemeyi istemiyorum cnm gerçekten.
Faize bulaşmak bile istemiyoruz ama maalesef.
Birşeyler sahibi olmak istiyorsak.
Inşallah hedeflerimiz gerçek olur, başarırız.
Insan alışıyor zaten ben her ay bütçe de yapıyordum çok şükür öğrendim yani para yönetmeyi.
Ne kadar zam alirim fikrim yok, anlaşma geç sağlansa bile farklari yatar.
Vergi dilimine giriyoruz maalesef..
_Sitare_
Ceteris paribus herşey yolunda mı? Son girişi 10 haziran.
Neredesiniz kızlar .

Benim hayatimda cektigim tek kredi bu ay bitti
370 tl odemesi idi o zmnlar yarim altin alabiliyordum. Simdi ceyrek bile olmuyor
3 senelik 10 bin ama bana nefes olmustu bogulmustum
Bin sukur halime simdi ne kdr iyi durumdayim

Geçmiş olsun ters bir hareket yapmış veya cereyanda kalmış olabilirsin.babannem bardak atıyor benim şıp die geçiyor
Klima fln çarpmış olabilir mi geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar yok öyle bir ağrı değil batma yanma 10 dk düzeliyor zonklayıp yine ağrıyor. Haftaya devam ederse dr giderim
İlaç içmeyi sevmem ama ağrı kesici içtim biraz iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…