Kızlar selamlar arkadaşımı çağırdım eşim yok krep yapıcam öğleye birde kahve keyfii

2 posta çamaşır yıkadım evi toparladım tarhana sericeğim örtüyü yıkadım 3 4 su daha yıkarım.

Akşam ne yemek yapsam derdi evde birşey kalmadı pazara gidemedik geldiğimizden beri. Domates soslu makarna yapabilirim.yarın pazar var epey de alınacak var

Ben hiç sevmiyorum makarnayı.Öğrenciyken ev arkadasım gününde sadece onu yapıyordu bazende tavuk suyu çorba artık görmek istemiyırum ikisinide

Ya işyerimin karşısında bir ev var eski bir yapı 450000den 560000tlye çıkarmış.Mütehitlerini araştırıyorum ama çevreye sormak aklıma gelmedi onuda yapalım.Devlet yardımcı olmaya calışsada insanların gözü aç resmen sonra evler satılmıyor deniyor.İnş buluruz bu oturduğumuz yerde eski binalar ama insanlar çok iyi.Bu süreçte yorulcaz galiba kendimi ilk evlenceğimiz zamanlarda gibi hissediyorum o tatlı telaş gene var

eşimin bir evi bir arabası varmış arabayı çocukların annesinin bilezikleri ile aldığı için bosanirken ona vermiş sonra çocuklar annesiz buyumedik diye anneye vermiş velayeti ama eski eş in bir ilişkisi varmış evlenince çocukları almak için evi satıp yarı parasını da kadına kaptırmış zaten tokı dairesi çok para değil kalanı ile evlenirken bana bilezik adı birkaç tane parası bitti evlendik edirneye yerleştik arabasiz olmadı bilezikleri satıp araba aldık şimdi kirada 4 çocuk okutuyoruz birde bebis var ikinci bahardan iki yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…