- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.161
Çok güzelmiş ya koptum gülmekten bende eşime söylüycemEvet nazar da onemli birde kendini anlayabilmek beden dilini anlamak onemli
Bizde bir geyik var aldin artik iadesi yok garantisi yokancak bakim yaptirabilirsin diye birbiribirimiz kizdiriyoruz
Öyle ya akşam ilanı görünce sinirlendik 40000 tl az para değilki.Neyse buluruz inş güzel bir yerHadi hayırlısı olsun
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
İyi araştırın emlakçılara da hiç güven olmuyor
Ben hiç sevmiyorum makarnayı.Öğrenciyken ev arkadasım gününde sadece onu yapıyordu bazende tavuk suyu çorba artık görmek istemiyırum ikisinideKızlar selamlar arkadaşımı çağırdım eşim yok krep yapıcam öğleye birde kahve keyfii
2 posta çamaşır yıkadım evi toparladım tarhana sericeğim örtüyü yıkadım 3 4 su daha yıkarım.
Akşam ne yemek yapsam derdi evde birşey kalmadı pazara gidemedik geldiğimizden beri. Domates soslu makarna yapabilirim.yarın pazar var epey de alınacak var
Çok güzelmiş ya koptum gülmekten bende eşime söylüycem
Ben onun bişeyi olunca başlıyorum bileydim başlıktan keserdim diye kızıyor.doktor vitamin verdi ondan içiyor napcaz bilmiyorum ikimizde hamilelik psikolojisi içindeyizSöyle söyle
Hem öyle aldi artik iadesi yok napalim
Ben onun bişeyi olunca başlıyorum bileydim başlıktan keserdim diye kızıyor.doktor vitamin verdi ondan içiyor napcaz bilmiyorum ikimizde hamilelik psikolojisi içindeyiz
Ya işyerimin karşısında bir ev var eski bir yapı 450000den 560000tlye çıkarmış.Mütehitlerini araştırıyorum ama çevreye sormak aklıma gelmedi onuda yapalım.Devlet yardımcı olmaya calışsada insanların gözü aç resmen sonra evler satılmıyor deniyor.İnş buluruz bu oturduğumuz yerde eski binalar ama insanlar çok iyi.Bu süreçte yorulcaz galiba kendimi ilk evlenceğimiz zamanlarda gibi hissediyorum o tatlı telaş gene varAlya86 ev bakarken mutlaka binada başka oturan varsa konuşun, ya da çevredeki esnafa sorun. Yeni binalarda ilk yıllar sorunlar çıkabiliyor.
Muteahhitini iyice araştırın.
Benim oturduğum bölgede çok satılık ev var, ara ara fiyatlara bakıyordum ve iki haftadır talep fazla demek ki fiyatlar hep 50-60 bin artmış.
Hemen iki bina yanımda bir daire var önceki ay 310 bin TL idi sahibinden ilanında dün denk geldi 365 bin TL yapmışlar fiyatını.
Allah yardımcın olsun, bir an önce gönlüne göre bir yer bulursun umarım.
Çok komik bir hal aldı ilişkimiz çocuk rol model bulamıycak kendine
Yaa kiyamam yapmayin öyle
Hoşgeldiniz Allah kolaylık versin 5 erkek çocuk yaramazlar mıkızlar benim 5çocuk var eşim memur edirnede yaşıyoruz yaş 38 kirada oturuyoruz eşimin de benimde 2. evliliğimiz 2 paşa ondan 2benden 1de ortak 5 erkek evlat annesiyim
erkek çocuğun akillisi olurmu kuzumHoşgeldiniz Allah kolaylık versin 5 erkek çocuk yaramazlar mı
Saglıklı olsunlarda varsın dagınık olsunerkek çocuğun akillisi olurmu kuzumher daim çok yerler ve çok dağıtılar
Allah yardımcın olsun evde 6 erkek valla bilemedim :)erkek çocuğun akillisi olurmu kuzumher daim çok yerler ve çok dağıtılar
Oo maaşallah, ne güzel kalabalık ailesinizkızlar benim 5çocuk var eşim memur edirnede yaşıyoruz yaş 38 kirada oturuyoruz eşimin de benimde 2. evliliğimiz 2 paşa ondan 2benden 1de ortak 5 erkek evlat annesiyim
Maşallah cnm, allah bağışlasın :)kızlar benim 5çocuk var eşim memur edirnede yaşıyoruz yaş 38 kirada oturuyoruz eşimin de benimde 2. evliliğimiz 2 paşa ondan 2benden 1de ortak 5 erkek evlat annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?