- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.141
Hadi hayırlısı olsunKızlar bugün ilk eve baktık.barterdanmış iş karşılığı firma vermiş.giderken emlakcı 330bin demişti neyse gittik 160 m2 4+1girişte misafir odası ve yatak odası küçük o öbür odayla kapatılır dolabı koyarız.merkezi bir yer metro otobüs geçiyor.çocuk hastanesi,avm yakın.Neyse fiyatı dordum 430bin dedi geldik eve düşünüyoruz eşim ilanları hemen bulur bunun yan tarafı aynı m2 390bine bulmuş bizi mi kandırıyolar diyor.çok sinirlendi
Bilemiyorum banka ile görüşmek lazım.
Çok teşekkür ederim kızlar, pazartesi görüşücem inşallah banka ile. Yatırım yapmak tabii ki istiyorum ama 10 sene sonra yatırımın hiç olmasını da istemem tabii ki.Benimde var 7 yıldır ama altın alsam daha çok getirisi olur diye düşünüyorum.8 ayda 10000 değişmiş birikim miktarı benim aylık yatırdığım 300tl.çıkmak istediğinde kesinti çok.Hisse senetleri çok iyi kar getirebiliyomuş ama risk çok götüredebiliyor.Benimki altın döviz fonundaydı.Persembe cayma talebinde bulundum ne kadar kesilirse kesilsin alıp altına yatırcam her ay birikime o kadar miktar devam etmek istiyorum bakalım.7 yıl önce altın alsaydım şimdi çok daha iyi olurdu birikimim
Şükür canım iyiyim oğlumda iyi şükür sen nasılsınSen nasilsin bebek nasil
Turtisim sen bu yönetim planı ile eve taşınmadan borcu hissedilmeyecek seviyeye getirirsin
Afiyetle ye hicbirsey olmaz turtisimUyudum uyandım biraz dondurmanin kimseye zarari olmaz herhalde
Senin islak kekini tercih ederdim :))Afiyetle ye hicbirsey olmaz turtisim
Ayyy kekim çok bereketli oldu, üst komşuyla yedik, evine yolladım, karşı komşuya ayırdım, eşimle yedik. Hala yarisi duruyor.Senin islak kekini tercih ederdim :))
Oh ne güzel.Ayyy kekim çok bereketli oldu, üst komşuyla yedik, evine yolladım, karşı komşuya ayırdım, eşimle yedik. Hala yarisi duruyor.
O zaman gel bekliyorum
İyi insanlarla karsilasirsin umarım canım, ben özellikle karşı konsumdan çok memnunum ev sahibi onlar. Gençler bize göre.Oh ne güzel.
Gerçekten bereketli olmuş cnm.
Yeni evimiz komşularını merak ediyorum bende,nasil oluruz acaba
Hoşgeldiniz,selam arkadaşlar bu birikim işini benimde öğrenmem lazım
hosbuldum teşekkür ederim planlama yi nasıl yapiyorsunuzHoşgeldiniz,
Bütçe yapiyoruz, tasarruf ediyoruz, giderlere birde birikim kalemi ekliyoruz.
Hoşgeldin, tam yerindesin bence, altın kızlar çok becerikliler hem birikim hem diğer konularda.selam arkadaşlar bu birikim işini benimde öğrenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?