Hadi hayırlısı olsun
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
İyi araştırın emlakçılara da hiç güven olmuyor

Bilemiyorum banka ile görüşmek lazım.
Çok teşekkür ederim kızlar, pazartesi görüşücem inşallah banka ile. Yatırım yapmak tabii ki istiyorum ama 10 sene sonra yatırımın hiç olmasını da istemem tabii ki.

Alya86 ev bakarken mutlaka binada başka oturan varsa konuşun, ya da çevredeki esnafa sorun. Yeni binalarda ilk yıllar sorunlar çıkabiliyor.
Muteahhitini iyice araştırın.
Benim oturduğum bölgede çok satılık ev var, ara ara fiyatlara bakıyordum ve iki haftadır talep fazla demek ki fiyatlar hep 50-60 bin artmış.
Hemen iki bina yanımda bir daire var önceki ay 310 bin TL idi sahibinden ilanında dün denk geldi 365 bin TL yapmışlar fiyatını.
Allah yardımcın olsun, bir an önce gönlüne göre bir yer bulursun umarım.

Sen nasilsin bebek nasil
Şükür canım iyiyim oğlumda iyi şükür sen nasılsın
Bu eş kayinaile durumu nedir.. bir sıkıntı yok değil mi..
B Bugunneselibirgun hoşgeldin, nasılsın? Bebiş nasil.
Eşinle durumlar biraz yoluna girdi mi cnm
[/QUOTE]
Hoş bulduk canım
Iyiyim şükür bebiste iyi
Eşimle durumlar ben görmezden geldiğm umursamadigim sürece daha normale yakın canım...

Ben bazı şeyleri unutarak hata yapıyorum ama yapacak bisey yok bu durumdayken
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Ayyy kekim çok bereketli oldu, üst komşuyla yedik, evine yolladım, karşı komşuya ayırdım, eşimle yedik. Hala yarisi duruyor.
O zaman gel bekliyorum
Oh ne güzel.
Gerçekten bereketli olmuş cnm.
Yeni evimiz komşularını merak ediyorum bende,nasil oluruz acaba

Oh ne güzel.
Gerçekten bereketli olmuş cnm.
Yeni evimiz komşularını merak ediyorum bende,nasil oluruz acaba
İyi insanlarla karsilasirsin umarım canım, ben özellikle karşı konsumdan çok memnunum ev sahibi onlar. Gençler bize göre.
Üstteki de iyi, kızla çok iyi anlaşıyoruz ve tam kafa dengim ama kiracı her an gidebilir.
Bir tane de bahçe katında var onlar da iyiler.
Burada tanıdık kimsem yok, komsularimin iyi olması büyük şans. En azından bir kahve içip iki laflayip kafa dağıtacak birileri sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…