- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.181
Bende sevmiyorum oğlum seviyor akşamdan köfte patates kalmıştı yanına da makarna yaparım sevdiği yiyecek olsun.Ben hiç sevmiyorum makarnayı.Öğrenciyken ev arkadasım gününde sadece onu yapıyordu bazende tavuk suyu çorba artık görmek istemiyırum ikisinide
Hangi şehirden ev bakıyorsunuz cnm inş hayırlısı ile kesenize uygunev bulursunuz bebek bereketiyle gelir derler bebeğin şansına uygun bir ev çıkacak benceYa işyerimin karşısında bir ev var eski bir yapı 450000den 560000tlye çıkarmış.Mütehitlerini araştırıyorum ama çevreye sormak aklıma gelmedi onuda yapalım.Devlet yardımcı olmaya calışsada insanların gözü aç resmen sonra evler satılmıyor deniyor.İnş buluruz bu oturduğumuz yerde eski binalar ama insanlar çok iyi.Bu süreçte yorulcaz galiba kendimi ilk evlenceğimiz zamanlarda gibi hissediyorum o tatlı telaş gene var
Allah bağışlasın ve daim etsin inş. Eşin iyi yetişiyordur masraflara. Burada çocukları olanlar anlatıyor masrafları falan . Sizin bayağı bir sistemli harcamanız oluyordur. Borçlarınız da yoksa geçinilir tabi. Allah yardımcınız olsun.kızlar benim 5çocuk var eşim memur edirnede yaşıyoruz yaş 38 kirada oturuyoruz eşimin de benimde 2. evliliğimiz 2 paşa ondan 2benden 1de ortak 5 erkek evlat annesiyim
amin canim duzenli harciyoruz evet yoksa toparlamak zorAllah bağışlasın ve daim etsin inş. Eşin iyi yetişiyordur masraflara. Burada çocukları olanlar anlatıyor masrafları falan . Sizin bayağı bir sistemli harcamanız oluyordur. Borçlarınız da yoksa geçinilir tabi. Allah yardımcınız olsun.
Bu mesajini atlamışım pardon.hosbuldum teşekkür ederim planlama yi nasıl yapiyorsunuz
Alya biraz azaltabildin ama sanırım harcamalari, daha dikkatli olduğunu seziyorum sanki cnmSlm kızlar
Harcamalı bir gündü. Önümüzdeki iki hafta az harcamalı olsun istiyorum.
Uyamasam da hedefim az harcama yapmak ve borçları ödemek .
Evet cnm doğru hissediyorsun. Uzun süredir dikkatliydim ama bugün 2 tane vintage saat gördüm bir tane almıştım ödedim tezgahta bir tane daha gördüm onu da aldım. Eşim bayağı bir sinirlendi ama ilk defa yaramaz çocuk gibi diretiyorum bu kadar çok istiyorum dedim. Hesabımda para var sana veririm dedim öyle ikna edip aldım.Alya biraz azaltabildin ama sanırım harcamalari, daha dikkatli olduğunu seziyorum sanki cnm
Söyle düşün aslinda sende olan birseyi tekrar almak istediğinde.Evet cnm doğru hissediyorsun. Uzun süredir dikkatliydim ama bugün 2 tane vintage saat gördüm bir tane almıştım ödedim tezgahta bir tane daha gördüm onu da aldım. Eşim bayağı bir sinirlendi ama ilk defa yaramaz çocuk gibi diretiyorum bu kadar çok istiyorum dedim. Hesabımda para var sana veririm dedim öyle ikna edip aldım.
Selâm canım,Selam kızlar
Kahvaltıdan sonra kuaför isini hallettim, marketten birkaç eksiği aldım. Param azalıyor tabi
Tatil kıyafetlerini valize koyup kaldırdım, biraz ortalık topladım.
Komsumla çay demleyip parka çıktık.
Açık hava iyi geldi.
Akşam için yemegin yanine pilav yapacağım.
10 gün ne çabuk geçti, yarın rutin hayata geri dönüyorum
İşlerimi toparlayayim birkaç gün daha yıllık izin kullanırım ay bitmeden.Selâm canım,
Sayılı gün ne çabuk geçiyor değil mi.
Marketlerde fiyatlar hep yükseliyor hep.
Beyaz peynir atiyor musun dondurucuya kahvemsimİşlerimi toparlayayim birkaç gün daha yıllık izin kullanırım ay bitmeden.
Market fiyatlarına artık yetişemiyorum
Peynir ve tereyagi, zeytin stoklamam lazım.
Pazar alışverişi yapmam gerek.
Hep almak gereken şeyler oluyor ama para gelen yer tek
Beyaz peynir börekler için atıyorum turtis,Beyaz peynir atiyor musun dondurucuya kahvemsim
Gelir tek kalem, gider 15 :)
Anladim cnm sağol.Beyaz peynir börekler için atıyorum turtis,
Kahvaltıya pek uygun olmuyor çünkü çıkarınca dağılıyor lor peynir gibi oluyor.
Son kullanma tarihi uzun olanlardan alıp dolabın soğuk kısmına koyuyorum beyaz peyniri
ah canım sanamı bana mı 20 hazırandan berı ızındeyım neredeyse 2ay olacak nası gecti hıc anlamadım oglusum yarın bı aylık olacak ınsAllah senelik ıznımle bırlıkte 2.5 ay kaldı ıse donmeme kara kara nası dönecegımı dusunuyorumSelam kızlar
Kahvaltıdan sonra kuaför isini hallettim, marketten birkaç eksiği aldım. Param azalıyor tabi
Tatil kıyafetlerini valize koyup kaldırdım, biraz ortalık topladım.
Komsumla çay demleyip parka çıktık.
Açık hava iyi geldi.
Akşam için yemegin yanine pilav yapacağım.
10 gün ne çabuk geçti, yarın rutin hayata geri dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?