Ben hiç sevmiyorum makarnayı.Öğrenciyken ev arkadasım gününde sadece onu yapıyordu bazende tavuk suyu çorba artık görmek istemiyırum ikisinide
Bende sevmiyorum oğlum seviyor akşamdan köfte patates kalmıştı yanına da makarna yaparım sevdiği yiyecek olsun.
Eşim olmayınca saldım biraz

Hangi şehirden ev bakıyorsunuz cnm inş hayırlısı ile kesenize uygunev bulursunuz bebek bereketiyle gelir derler bebeğin şansına uygun bir ev çıkacak bence

kızlar benim 5çocuk var eşim memur edirnede yaşıyoruz yaş 38 kirada oturuyoruz eşimin de benimde 2. evliliğimiz 2 paşa ondan 2benden 1de ortak 5 erkek evlat annesiyim
Allah bağışlasın ve daim etsin inş. Eşin iyi yetişiyordur masraflara. Burada çocukları olanlar anlatıyor masrafları falan . Sizin bayağı bir sistemli harcamanız oluyordur. Borçlarınız da yoksa geçinilir tabi. Allah yardımcınız olsun.

amin canim duzenli harciyoruz evet yoksa toparlamak zor

hosbuldum teşekkür ederim planlama yi nasıl yapiyorsunuz
Bu mesajini atlamışım pardon.
Ben her ay bütçemi yapıyorum gelir gider listesi hazırlıyorum.
Gelir;maas4.₺00
Gider;faturalar 300
Gıda 1.000
Kredi2.000
Gibi gibi...
Gider listem çok uzun oluyor benim.
En önemlisi gider listene birikim kalemi de ekle.
50 tl bile olsa.

Tasarruf etmeye dikkat ediyoruz elektrik vs den.
Haftalık yemek listesi yapıyorum, ona göre alışveriş yapiyorum.
Stok yapıyorum tuvalet kağıdı, şampuanlar , çamaşir deterjani vs. kışın malûm doğalgaz, okulihtiyaçlari vs oluyor.
Kışlık hazırlıyoruz konserve, doğranmış domates biber,salça vs.

Alya biraz azaltabildin ama sanırım harcamalari, daha dikkatli olduğunu seziyorum sanki cnm
Evet cnm doğru hissediyorsun. Uzun süredir dikkatliydim ama bugün 2 tane vintage saat gördüm bir tane almıştım ödedim tezgahta bir tane daha gördüm onu da aldım. Eşim bayağı bir sinirlendi ama ilk defa yaramaz çocuk gibi diretiyorum bu kadar çok istiyorum dedim. Hesabımda para var sana veririm dedim öyle ikna edip aldım.

Söyle düşün aslinda sende olan birseyi tekrar almak istediğinde.
Oyuncağı olmayan ama sahip olmayi hayal eden bir çocuk meselâ.
Onlari mutlu edince bizde mutlu oluruz emin ol.
Çocuklar bizden daha çok mutlu oluyorlar böyle durumlarda.

Selam kızlar
Kahvaltıdan sonra kuaför isini hallettim, marketten birkaç eksiği aldım. Param azalıyor tabi
Tatil kıyafetlerini valize koyup kaldırdım, biraz ortalık topladım.
Komsumla çay demleyip parka çıktık.
Açık hava iyi geldi.
Akşam için yemegin yanine pilav yapacağım.
10 gün ne çabuk geçti, yarın rutin hayata geri dönüyorum

Selâm canım,
Sayılı gün ne çabuk geçiyor değil mi.
Marketlerde fiyatlar hep yükseliyor hep.

Selâm canım,
Sayılı gün ne çabuk geçiyor değil mi.
Marketlerde fiyatlar hep yükseliyor hep.
İşlerimi toparlayayim birkaç gün daha yıllık izin kullanırım ay bitmeden.
Market fiyatlarına artık yetişemiyorum
Peynir ve tereyagi, zeytin stoklamam lazım.
Pazar alışverişi yapmam gerek.
Hep almak gereken şeyler oluyor ama para gelen yer tek

Beyaz peynir atiyor musun dondurucuya kahvemsim
Gelir tek kalem, gider 15 :)

Beyaz peynir atiyor musun dondurucuya kahvemsim
Gelir tek kalem, gider 15 :)
Beyaz peynir börekler için atıyorum turtis,
Kahvaltıya pek uygun olmuyor çünkü çıkarınca dağılıyor lor peynir gibi oluyor.
Son kullanma tarihi uzun olanlardan alıp dolabın soğuk kısmına koyuyorum beyaz peyniri

Anladim cnm sağol.
Evde varken tekrar almışız da :))

ah canım sanamı bana mı 20 hazırandan berı ızındeyım neredeyse 2ay olacak nası gecti hıc anlamadım oglusum yarın bı aylık olacak ınsAllah senelik ıznımle bırlıkte 2.5 ay kaldı ıse donmeme kara kara nası dönecegımı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…