- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.221
Canımmmm minnoşun ile 1. Ayın kutlu olsun.ah canım sanamı bana mı 20 hazırandan berı ızındeyım neredeyse 2ay olacak nası gecti hıc anlamadım oglusum yarın bı aylık olacak ınsAllah senelik ıznımle bırlıkte 2.5 ay kaldı ıse donmeme kara kara nası dönecegımı dusunuyorum
ayy canım ya ne kadar ıncesın Rabbim sana da tez zamanda hayırlı zamanda nasıp etsınCanımmmm minnoşun ile 1. Ayın kutlu olsun.bir yaş partisi için hazırlıklara başlamalısın zaman çabuk geçiyor ☺
İnş cnm .Oyyy minnoş ya. Bakalım ben de tez vakitte güzel haber vermek istiyorumayy canım ya ne kadar ıncesın Rabbim sana da tez zamanda hayırlı zamanda nasıp etsın
bugun ası oldu teyzesi mızmızlığı üstünde
oyy kıyamam geçmiş olsun canımayy canım ya ne kadar ıncesın Rabbim sana da tez zamanda hayırlı zamanda nasıp etsın
bugun ası oldu teyzesi mızmızlığı üstünde
evet canım cok sukur ki annem bakıcak Allah ızın verırse içim rahat olacak ama gercekten sımdıden uzuluyorum ya keske rahat rahat ucretsız ızın alma fırsatım olsaydı benim ve butun yenı annelerin.
lohusalıgımdan hıc bıse anlamadım agrılarım mısafırler vs derken geldı gecti bugun ama ılk defa annelik psıkolojisini yasadım esım tırnagını keserken yanlıslıkla etını kestı bırazcık ay kucucuk yer bı kanadı bı kanadı oglusum az agladı emzırıyodum cunku bı yandan hareket etmesın diye, ben bi basladım aglamaya nası uzuldum parmagına,yüregım kalktı resmen anne olunca anlarsın dedıkleri bu olsa gerek
ınsAllah canım stres yapma gerısı olur Allahın ıznıyleİnş cnm .Oyyy minnoş ya. Bakalım ben de tez vakitte güzel haber vermek istiyorum
canımm senin de annelik yükleniyor artıkbende ağlıcaktım nerdeyse
canımm senin de annelik yükleniyor artıkilk 15gün kendi agrımdan hıc bıse anlamamısım agrılarım gecınce anca gözüm bebegi gördü
evlat için her sey yapılır dıyolar ya hakıkaten öyleymıs sabaha kadar uyutmasa da ertesi gün hıc bıseyı hatırlamıyosun
Sekeriiimmlcwaikiden elbise almıştım bayramdan önce 35 tl defoluymuş dün gittim geri verdim
2 tane kız bebek giysisi aldım yerine bi elbise bi tulum takımı
doktor kıza benzetmişti benimkini
eğer kızsa annemlere müjdeyi aldığım elbiseyle vericem
eğer değilse gidip değiştiricem erkek şeysi alıcam
ay perşembee günüSekeriiimm
Değiştir cnm değişimde sınır yok :))
Dr kontrolü ne zaman?
Terbiyesiz dr.ya ben arefe günü gittim doktoru arayıp belki gösterir diye 13 artılardaydık o zaman
doktor çocuklar acele etmeyin dedi cinsiyeti göremeyince
çünkü yüz üstü yatmış benimki hiç bişi belli değildi
bende biraz göbiş varyaa ama çok değil ya doktor abartıyor bence
göbiş olduğunu bilseydim gel demezdim
belki seninki geç bile gösterir dedi
sinir oldum bende
eee kızada sen benzettin bu ultrasonu göbeğe tutunca bebek net görünüyor sonuçta
cinsiyet hemen belli olmayabilir tamam
ama beni neden üzüyosunki boşuna yok geç belli olur göbişşşten bilmem ne diye
bende bu sefer aynı hastanede başka doktora gidicem
size söylemiştim ya hani
yaa o kadar meraklısı varki o doktorun anlatamam sanaTerbiyesiz dr.
Aklinca espri yapti belki ama yanlis zaman.
Senin gobus onu hiç ilgilendirmez.
Bencede değiştir dr unu canım.
Gebe psikolojisinden zerre anlamiyor bazisi.
Hiç düşünme değiştir şekerim.
Gebe psikolojisi ile haklisin tâbi cnm onu ilgilendirmez.yaa o kadar meraklısı varki o doktorun anlatamam sana
sence haklımıyım
bende bu gideceğim doktoru beğenmezsem tekrar ona dönücem
bide başka doktora gidicem diye kendimi suçluymuş gibi hissediyorum :)
arefe günüydü tamam 1e kadar çalışıyormuş ama uzamış mesaisi bizede 1 buçukta sıra gelmişti
stresli bıkmış vs olabilir ama ben anlayamamki onu
aynen canımGebe psikolojisi ile haklisin tâbi cnm onu ilgilendirmez.
Sen diğerine git bir bakalım, memnun kalacakmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?