Canım söyleme zaten. Bizde hiç birşey söylemiyoruz maaşımızı bile anneler dahil söylemiyoruz.kayınvalide duysa zaten kıyamet kopar 7 mahalle duyar akrabalar duysa iyi
Maaşımı zaten söylemem de şu ara ödeme beni çok heyecanlandirmisti o yüzden kardeşlerim ile paylaşmıştım

Canım küçük küçük parcalara ayırıp koyuyorum.

Başlangıç noktasini biliyorsun sen:)

Ay icerisinde, birikimleri yapar yapmaz :)

Defter sayesinde 150.000 tl borç ödedim 10 ay da :) bu aralar sıkıldım bıraktım ama geçen ay yine başladım

Yarın 100 dolar alacağım. Topic ile ilk birikimim :)

180 adet 162 tl var iyimi fiyatı bilmiyorum

İyi aksamlar hatunlar
Yeni yerimize alışmaya çalışiyoruz ailecek.
Bugün denize diye çıktık gezdik geri dönerken yol kenarında satış yapan köylülerden fasulye şeftali kavun domates aldim.
Cuma pazarından zeytin peynir meyve sebze almıştım. Pazarı çok beğendim. Köylü üreticilerimiz de yoğunlukla orda herşey mis gibi.
5 kg kadar barbunya ayıklayıp buzluga koydum. 3 kg da içli fasulye alıp ayıklayıp onları da buzluga cuma koydum.
Bugün yastık kılıflarının içlerini pamuklari çıkartıp kabarttik annemle yarin güneşlenecekler.

Selam kızlar, işten gelince uyumuşum
Oysa yürüyüşe gidecektim, uykuyu da aldım artık gece nasıl uyuyacaksam.
Aşçımiz izinli öğlen yemeğini dışarıda yedik, midem çok kotu oldu, biraz da ondan uyudum.
Evde yemeklik doğru düzgün birşey yok yarın pazar yapıp öğlen yemeklerini evden götüreceğim diğer günlerde.
Tereyeglarini bölüp dondurucuya attım, biraz ortalığı topladım.
Naneli rezene çayı koydum belki biraz rahatlatır

Dışarıda yemek dokunmuş cnmsana.
Evden götürürsün rahat edersin

Maşallah maşallah.
Püf noktalarını bizimle de paylaş:)

Herşeyden tasarruf yaptım extra kemer sıkma uyguladım :) elime hiç para bırakmadım herşeyi borca yatırdım ek iş yaptım ama tatile de çıktım acil olanlar bitince de 2 hafta da bir dışarı çıkmaya başladık. Bizi özellikle misafir bitiriyor çok gelir ve çok harcama yapıyoruz işte onları hep erteledik

Alya hadi hayırlısı cnm, ciddi arayışlar başladı:)
Gönlünüze göre olur inş.

Alya hadi hayırlısı cnm, ciddi arayışlar başladı:)
Gönlünüze göre olur inş.
Ciddi ciddi bakıyoruz şu faiz indirimide çok cazip geldi birde daha çok hamilelikte zaman geçmeden taşınalım planımızı bütçemizi ayarlayalım.Çocuk büyüyünce maaşlarımızda artar ilk zamanlarki gibi zorlamaz diyorum.Kira öder gibi çocugada bütçe ayırırız şimdilik rabbim hepimizin yolunu açsın inş çok mutluyum bu aralar

Çok iyi düşünüyorsunuz,
Faizler düştü şansınıza değerlendirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…