- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.261
Maaşımı zaten söylemem de şu ara ödeme beni çok heyecanlandirmisti o yüzden kardeşlerim ile paylaşmıştımCanım söyleme zaten. Bizde hiç birşey söylemiyoruz maaşımızı bile anneler dahil söylemiyoruz.kayınvalide duysa zaten kıyamet kopar 7 mahalle duyar akrabalar duysa iyi
Canım küçük küçük parcalara ayırıp koyuyorum.Aynen ya. Ben biraz yufka yürekliyim bazi konularda.
Uygun fiyattan almışsın kahvemsim.
Tereyağı dondurucuya olduğu gibi mi koyuyorsun?
Sağlık olsun canım benim halledersin sen.
Başlangıç noktasini biliyorsun sen:)
Ay icerisinde, birikimleri yapar yapmaz :)
Başlangıç noktasini biliyorsun sen:)
Ay icerisinde, birikimleri yapar yapmaz :)
İçinde 270 adet var 220 TL
Ben hep platinum olanı alıyorum. Ama çok uçtu.
Platinum olanda 216 adeti 200 TLye buldum ve en uygun fiyatlısı yani.
Bir yanım alma diyor. Diğer yanımda almazsan yine bütün bardaklar mahvolacak birde bardak masrafına gireceksin diyor çok kararsız kaldım
Kız 150000tl mi ödediniz 10 ayda nasıl yaptınızDefter sayesinde 150.000 tl borç ödedim 10 ay da :) bu aralar sıkıldım bıraktım ama geçen ay yine başladım
Yarın 100 dolar alacağım. Topic ile ilk birikimim :)
Kız 150000tl mi ödediniz 10 ayda nasıl yaptınız
Maşallah o zaman senin birikim ruhun varmış zatenEvet extra çalıştım ve kuruş hesap kaçırmadım muhasebeci gibi detaylı çalışma yaptım :)
Borçlardan bunalmıştım bi güç girdim. Ufaklıktan beri para biriktirmeyi çok severim ama harcamayı da seviyorum :)Maşallah o zaman senin birikim ruhun varmış zaten
Maşallah maşallah.Defter sayesinde 150.000 tl borç ödedim 10 ay da :) bu aralar sıkıldım bıraktım ama geçen ay yine başladım
Yarın 100 dolar alacağım. Topic ile ilk birikimim :)
Dışarıda yemek dokunmuş cnmsana.Selam kızlar, işten gelince uyumuşum
Oysa yürüyüşe gidecektim, uykuyu da aldım artık gece nasıl uyuyacaksam.
Aşçımiz izinli öğlen yemeğini dışarıda yedik, midem çok kotu oldu, biraz da ondan uyudum.
Evde yemeklik doğru düzgün birşey yok yarın pazar yapıp öğlen yemeklerini evden götüreceğim diğer günlerde.
Tereyeglarini bölüp dondurucuya attım, biraz ortalığı topladım.
Naneli rezene çayı koydum belki biraz rahatlatır
Maşallah maşallah.
Püf noktalarını bizimle de paylaş:)
Alya hadi hayırlısı cnm, ciddi arayışlar başladı:)Bursadan bakıyoruz.Bebiş bereketiyle gelir ona inanıyorum hemen faizler düştü mesela dün sokak aralarında gezmeye başladık tesadüfen bir ev bulduk bu çok içimize sindi eşimin mütahit bir arkadaşı var onunlada gezicek belediyedende sordurcaz planlar başladı hemen olumlu olursa kredi için başvurcam fiyatı muhitine görede çok uygun.Şimdi beni ya satılırsa telaşı sardı kısmetten ötesi yalan gerçekten hergün ilanlara bakıyoruz hiç denk gelmemişti
Ciddi ciddi bakıyoruz şu faiz indirimide çok cazip geldi birde daha çok hamilelikte zaman geçmeden taşınalım planımızı bütçemizi ayarlayalım.Çocuk büyüyünce maaşlarımızda artar ilk zamanlarki gibi zorlamaz diyorum.Kira öder gibi çocugada bütçe ayırırız şimdilik rabbim hepimizin yolunu açsın inş çok mutluyum bu aralarAlya hadi hayırlısı cnm, ciddi arayışlar başladı:)
Gönlünüze göre olur inş.
Çok iyi düşünüyorsunuz,Ciddi ciddi bakıyoruz şu faiz indirimide çok cazip geldi birde daha çok hamilelikte zaman geçmeden taşınalım planımızı bütçemizi ayarlayalım.Çocuk büyüyünce maaşlarımızda artar ilk zamanlarki gibi zorlamaz diyorum.Kira öder gibi çocugada bütçe ayırırız şimdilik rabbim hepimizin yolunu açsın inş çok mutluyum bu aralar
Çok yüksek yaa180 adet 162 tl var iyimi fiyatı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?