- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.241
Selâm hoşgeldiniz, tabiki katilabilirsiniz.Selamlar bende katılabilir miyim aranıza yer var mı acaba :)
Zaten niye söyleyesin ki,Kızlar,
Ben karar verdim ara ödeme yaptıkça eşim ve siz hariç kimseye söylemeyeceğim.
Kendi aileme bile.
Eylülde yeniden istiyorum bakalım kısmet.
Selâm hoşgeldiniz, tabiki katilabilirsiniz.
Kendinizi tanitir mısıniz:)
En iyisi öyle aslında bende yapamıyorum onu ama başladım artık söylememeyeKızlar,
Kendi aileme bile.
Bencede millet çok konuşuyor ne birikimden ne yapılanlardan çok bahsetmemek gerekKızlar,
Kendi aileme bile.
Bursadan bakıyoruz.Bebiş bereketiyle gelir ona inanıyorum hemen faizler düştü mesela dün sokak aralarında gezmeye başladık tesadüfen bir ev bulduk bu çok içimize sindi eşimin mütahit bir arkadaşı var onunlada gezicek belediyedende sordurcaz planlar başladı hemen olumlu olursa kredi için başvurcam fiyatı muhitine görede çok uygun.Şimdi beni ya satılırsa telaşı sardı kısmetten ötesi yalan gerçekten hergün ilanlara bakıyoruz hiç denk gelmemiştiHangi şehirden ev bakıyorsunuz cnm inş hayırlısı ile kesenize uygunev bulursunuz bebek bereketiyle gelir derler bebeğin şansına uygun bir ev çıkacak bence
bursanın neresinden bakıyorsun canımBursadan bakıyoruz.Bebiş bereketiyle gelir ona inanıyorum hemen faizler düştü mesela dün sokak aralarında gezmeye başladık tesadüfen bir ev bulduk bu çok içimize sindi eşimin mütahit bir arkadaşı var onunlada gezicek belediyedende sordurcaz planlar başladı hemen olumlu olursa kredi için başvurcam fiyatı muhitine görede çok uygun.Şimdi beni ya satılırsa telaşı sardı kısmetten ötesi yalan gerçekten hergün ilanlara bakıyoruz hiç denk gelmemişti
Biz ihsaniye tarafındayız işyerimde burda aslında millet mahallesi eşime çok yakın bana uzak o sana yakın olsun benim için farketmez diyor.Baktığımız yerlerde nilüfer bölgesi ve bursanın en pahalı evleribursanın neresinden bakıyorsun canım
millet mahallesinde oturdum ben çok seviyodum orayı baya gelişti şimdide
evet oralar baya pahalı olur canım malesefBiz ihsaniye tarafındayız işyerimde burda aslında millet mahallesi eşime çok yakın bana uzak o sana yakın olsun benim için farketmez diyor.Baktığımız yerlerde nilüfer bölgesi ve bursanın en pahalı evleridün ilanda bişey gördüm tapu masrafı komisyon yok fiyat 975000tl o kadar olsa ben veririm satıcıya para
Sen bursada değildin dimi artık.Biz yıldırımda oturduk annemlerle çok iyiydi komşuluk bakımından burası çok sessiz işyerim çok yakın öğlen evime geliyorum sadece evimiz biraz eski muhite çok alıştım biraz fazla öderiz bebek doğunca saatlik izinlerimi yolda harcamam onla daha çok vakit geçiririm diye düşünüyoruzevet oralar baya pahalı olur canım malesef
doğru diyosun canım yok ben bursada değilim artık ankaradayımSen bursada değildin dimi artık.Biz yıldırımda oturduk annemlerle çok iyiydi komşuluk bakımından burası çok sessiz işyerim çok yakın öğlen evime geliyorum sadece evimiz biraz eski muhite çok alıştım biraz fazla öderiz bebek doğunca saatlik izinlerimi yolda harcamam onla daha çok vakit geçiririm diye düşünüyoruz
Bizde öyle karar aldık hatta kayınvalidem biraz trip attı ona yakın bakmadık diye.Ev işlerinde de eşim becerikli değil uzakta olsak zor işimizdoğru diyosun canım yok ben bursada değilim artık ankaradayım
bayanın işine yakın olması daha iyi evin bencede
Canım söyleme zaten. Bizde hiç birşey söylemiyoruz maaşımızı bile anneler dahil söylemiyoruz.kayınvalide duysa zaten kıyamet kopar 7 mahalle duyar akrabalar duysa iyiKızlar,
Kendi aileme bile.
Aynen ya. Ben biraz yufka yürekliyim bazi konularda.Zaten niye söyleyesin ki,
kendi paran kendi tasarrufun
Uygun fiyattan almışsın kahvemsim.Şirkettin olduğu bölgede internet sıkıntısı var, sabahtan beridir verimli çalışamadık, işim çok ama iyi oldu bugünü daha rahat geçiriyorum :)
fırsattan istifade marketleri gezdim
Sütaş tereyağı 1 kg 42,95 TL idi yerel markette, son kullanma tarihi de uzun. 2 tane aldım.
Süzme peynir 500 gr 9,95 TL 1 paket aldım.
Bir kg açılmamış yağ var, fiyat aynı kalırsa belki yine alırım 2 kg, buzluğu iyice kontol edip ne var ne yok bakayım akşama.
Sağlık olsun canım benim halledersin sen.Eylül bütçemi de yaptım bu arada, nişan için elbise almam lazım, kuaför masrafı olacak. ekstra yine yüklü gider var.
Elbiseyi trendyoldan baktım fiyatları daha uygun, birkaç tane beğendiğimi sipariş vereyim, birini alır gerisini iade ederim diye düşünüyorum.
Eşim bu ay da işe geri dönmeyecek, primlerinden gelecek olan da pek kalmadı sanıyorum.
Bir iki ay daha sıkmak gerek
Başlangıç noktasini biliyorsun sen:)Tabi ki çalışıyorum evliyim 1 çocuk annesiyim çok fazla harcama yapıyorum burası bana iyi gelecek biraz para biriktirmek istiyorum hatta başladım da ama gereksiz harcamalarıda kısmak istiyorum.
Bir de 2 senedir gelir gider borçlar ödemeler defteri tutuyorum çantamda
Ay icerisinde, birikimleri yapar yapmaz :)Birikimlerimizi ne zamanlar yazıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?