günaydın kızlar

K kahvemsi mutluluk canım geçmiş olsun ben dışardan poğaça falan yiyince bile midem çok fena oluyor en iyisi evden götürmek

sempatik_kiz canım ben fairynin sarılı yeşilli olanını kullanıyorum dün fiyat araştırdım 100lüsü 70 tl burdaki marketlerde en uygunu. platinium bana çok kokuyor. şu an platinium kullanıyorum indirimde bulup almıştım baya oldu ama. ben memnunum diğerinden hiç sıkıntı yaşamadım bardaklarımda tabaklarımda falan.

karamelli_turta turtişim sende ben gibisin aynı. iyi bişey olduğunda heyecanla hemen paylaşasın geliyor en yakınlarınla. ama karşındaki hiç beklemediğin bi tepki verince şaşırıyosun üzülüyosun boşuna. en iyisi dediğin gibi kimseyle paylaşmamak

Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım
Ama inat ettim kaldığı yerden okudum hepinizi

kronikuykucu gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini
İşe dönmek de ilk zamanlar çok zor gelecek ama emin ellerde olduğunu bilmek seni rahatlatacaktır.
Bu sene oğlum anaokuluna başlayacak kreş geçmişi var ama insan yine de her aşamada tedirgin oluyor

Eylül ayından itibaren eşimle konuştuk bizde de sıkı yönetim devreye girecek
KK eşim iptal ettirdi benimde kasko ve 1 ay sonra bitecek uçak taksiti borcum var
Onları da ödeyip KK kullanmayacağız
Sadece büyük eşya vs lazım olur diye elimizde kalacak
Ayrıca ödediğimiz ihtiyaç kredisi borcumuz vardı onu da kapattık
Kredi ve kk ya vermediğimiz parayı birikime atmış olacağız.
Ev içinde almak istediğim ufak tefek eşyalar var onları da sıraya koyup nakit para ile alacağım

tesekkur ederım canım Allah razı olsun valla sımdıden geri dönüşü düşünmeye basladım

Hoşgeldin canım nerelerdesin uzun zaman oldu.
Krediyi kapatmaniz süper olmuş.
Eylülde sıkı yönetimler geliyor:)

Özel bankaların ev kredisi faiz oranlari bir türlü düşmüyor,
Akbankta bir nebze düşüş var 1,39
Kuveytturk 1,36 ya düşmüş bu sabah ama bu bankada asla yapılandırma yapilmiyormus.
Biraz bekleyeceğim, eylülde yine toplantı var bakalım neler çıkacak toplantıdan .

ay evet hepsi bi arada olandı canım bana onun kokusu hafif geliyor
platinium ağır geliyor ama iyi yıkıyor

aman bilmesinler bencede boşver
sonra en zenginleri sen olursun

nesi var kız poklu bezinden başka masrafı yolarım onu başıma masraf çıkarmasın

BEnde tam onun için gelen teklifleri inceliyordum :) denk geldi hangisinden yaptırıyorsun limitli mi ben acıbadem için teklif aldım limitsiz 4900 tl

ay ben kendime harcamıyorum 1000 tlyi pesss
aman canları sağolsun ya napalım yemeyiz içmeyiz beze çalışırız artıkın
Aynen öyle biz kendi ihtiyaçlarımızı erteliyoruz da onların ki olmuyor çocuk kıyafetleri bile çok pahalı ben hep büyük aldım mesela 3 aylıkken 3-6 ay aldım öyle uzun süre giydi kıyafetleri tam yaşında alsam her ay kıyafet almam gerek

ay evet hepsi bi arada olandı canım bana onun kokusu hafif geliyor
platinium ağır geliyor ama iyi yıkıyor

aman bilmesinler bencede boşver
sonra en zenginleri sen olursun
Hepsi bir arada yi hiç denenedim ama denemek istiyorum.

Hem zengin görüyorlar belki,
Hem herşeye rahat rahat yetisebildigimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…