metro ters kaçıyor bana
migros yine avmlerde var
senin yağ stoklarındamı migros aro falan peki
Evet cnm.
1 adet komili. 4 adet aro, 7 adetde Migros marka var. Toplam 12 taneymiş.
Ben yarın hepsinin arkasını çekip atarım sana
Kızlar bilgisi olan varmı bambu bornoz takımı almak istiyorum onlar suyu güzel emiyormuş ve yumuşakmış kullanan var mı
Bornoz değil. Bambu havlu kullanıyorum ve çok memnunum
Dediğin gibi suyu çok güzel emiyor ve yumuşacık.
Yalnız bambu havlularda asla yumuşatıcı kullanılmaması gerekiyor.
Havlunun dokusunu bozuyor ve bu da havluyu gün geçtikçe sertleştiriyor.
Eğer yumuşatıcı kullanmadan yıkama talimatlarına uyarsan senelerce yumuşacık kalıyorlar

Canım sana da çok teşekkür ederim, ekran görüntüsü aldım. sekerim00 Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı
çok teşekkür ederim canımm amin :)
Ya annesinin meleği geliyor çok sevindim kız evlat anneye yoldaş oluyor içine doğuyordu zaten güle güle büyütün
inşallah canım ya çok sağol
gerçekten çok istediğim bişeydi
rabbime bin şükür olsun

çok sevinirim canımm

gunaydın kızlar
bu gece sabahcıydık yorgunluktan öldüm resmen ara ara 10ar dk uyuduk sadece 6,5ta anneme kv ye verdm cocugu 1.5saat uyumusum
süt parasını almamıstım pttden alıp geldık 300tl
kv ile gorumce dogumgunu hedıyesı sec demıslerdı secemedıydım gram parası verdıler ortak 270lira

Günaydın arkadaşlar..
Sayfanızı bugün keşfettim..
Çok güzel bi ortam var burda hemen takibe aldım..
Fikrinizi almak istiyorum 4500 lira kredi kartı borcum var kredi borcum da var ayda elime kalan tutar 1800 lira civarı bişey bu durumda kredi kartı borcumu bitirmeye çalışmakla mı uğraşmalıyım yoksa ufaktan ayda 1 gr altınla birikim yapmaya mı başlamalıyım..

Hoşgeldiniz.
Hemen bütçe hazırlayın böylece giderler net görünür.
Bence her ay bir gram altınini al, kalanla borcunu öde bu arada yeni borç da yapma.

Bazi geceler böyle oluyor cnm
Neyseki yardım ediyorlar.

Hoşgeldiniz.
Hemen bütçe hazırlayın böylece giderler net görünür.
Bence her ay bir gram altınini al, kalanla borcunu öde bu arada yeni borç da yapma.

Peki sizce yazın bitmesini bekliyim mi kışa doğru sanki düşüyo altın?
Bu ay artık geçti de önümüzdeki ay mesela ayırsam bi kenara gr altın parasını sonraki ay mı alsam tecrübeleriniz ne altının dönemleri hk ?

Yaz bitmesini bekleme bence.
Altinin düştüğünü hiç görmedim, hep kâr ettim ben ve diğer arkadaşlarim.
Ben para elime geçtiği gibi o ay ne alacaksam gidip alıyorum,
Zira altın durmuyor.

paran olduğunda üçüne beşine bakmadan altın alınmalı bence ytd
orta ve uzun vadede altın kazandırır

alınmış alınmıştır bence üçe bee bakma al at kenara nakit her zaman harcanıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…