Kolay gelsin neler yaptın bakalım feyz alalım.kuşburnu marmelatımda pişsin bugün benden bu kadar ütü yarına kaldı artık

Ben yine duramadim yarına yemek için, berleri temizledim, fasulyeyi ayikladim.
Şimdi de spor zamani.
Bisiklet çeviriyorum. Günü sporsuz kapatmak yazık o kadar yedim madem birazını yakayim
Eliptik bisikletin mi var

Kolay gelsin neler yaptın bakalım feyz alalım.kuşburnu marmelatımda pişsin bugün benden bu kadar ütü yarına kaldı artık
Sempatik kız neler yaptın.

Yeni kitabım geldi bugün
Hiç sevmedim bir günde okudum
Biran önce bitsin diye.
Deli kadın hikayeleri
Dün Aldığım 60 kilo domatesi ve 10 kilo fasulyeyi bugün konserve yaptım kızlar.
Benim konserve işi biraz uzun sürüyor.
Çünkü ben rondodan geçmiş şeyleri çok sevmiyorum
Bu yüzden 60 kilo domatesi önce tek tek soydum, sonrada tek tek doğradım.

Fasulyeyi asla kılçıklı yiyemem.
Kılçıksız fasulye deselerde yiyemem
Bu yüzden 10 kilo fasulyeninde tek tek kenarlarını salatalık soyacağı ile kesip o şekilde pişirdim

sempatik_kiz valla seni önce tanısam kesin kardeşimle tanistiridim :)
Maşallah hamaratligina on puan beş yildiz
Tren kaçtı desene

Kızlar 2 kavanoz kabak konservesi yapmıştım iki gün önce bugün baktım bozulmuş
Geçen senede yaptığım kabak konserveleri 1 hafta olmadan bozulmuştu.
Kızartma yapıyorum içinde kabak varsa bozuluyor

Bugün bunu anladımki kabaktan konserve olmuyor yada ben beceremiyorum

Yaa orası neresi daha bugün pazardaydım. Pazarcılar tanıdık.
2.5tl patlıcan ben 2den aldım
2.5 tl biber onu da 2den aldım
Üzüm 3buçuk
Soğan 2
Domates 1buçuk tl.
Ben de bayaa aldım kışlık. Patlıcan özellikle kızartıp közleedim. Biber domatesi doğrayıp attım dolaba

Ben yine duramadim yarına yemek için, biberleri temizledim, fasulyeyi ayikladim.
Şimdi de spor zamani.
Bisiklet çeviriyorum. Günü sporsuz kapatmak yazık o kadar yedim madem birazını yakayim
Maşallah ben bittim resmen bulaşıkları topladım eşime çay yaptırdım keyif yapamadan uyuyakalıcam sanırım

Çok faydalı bende de var çok severek yapıyorum ama malesef 25 dkyı geçemedim henüz
İki yıl önce zayiflarken günde 1 saat yapıyordum, bu ara hava güzel dışarı yürüyüşe cikiyorum, parkaki aletleri yapıyorum.
Bugün fazla kaçırdım dengelemek için 45 dakika yaptım.
Şu gibi oldum, kesinlikle haftada iki üç gün bile olsa yapmam şart

Bi kere de 45 dk mı? Harikasın

İstanbul'dayım, senin ora nereymis öyle fiyatlar çok ucuzmus.
Genelde şirketin oradaki pazara gidiyorum, bu pazar evime çok yakın ama fiyatlar normale göre 1_1,5 TL pahalı oluyor hep.
Biraz ortaseviye üstü kesime hitap ediyor bolge ve ufak pazar.
Evde yemeklik kalmayınca mecbur gittim.

Sen kendini yorma, baby de senin enerjini kullanıyor sonuçta
Enişte çalışsın sen dinlen :)
O sürekli aşeriyor kuşburnu çok güzel olmuş diyor 1 kase yedi annemle kayınvalidemede kavanoz ayırdım yarın veririz dedim olmaz diyosüpürge vs ona paslıyorum yemekten anlamıyor.bir arkadaşı evleniyomuş diyoki kız yemek yapmayı bile bilmiyomuş ne var dedim öğrenir öyle olur mu diyor.ben çok şanslıyım diyor hersey yapılıyor

Evet burası bayaa ucuz. Malatyadayım. Pazarda tanıdık da çok. Daima 50 kuruş 1 tl altı alıyoruz çok şükür. Hele bi de toplu alınca o 50 kuruşlar bile baya iyi geliyor bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…