- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.781
Kolay gelsin neler yaptın bakalım feyz alalım.kuşburnu marmelatımda pişsin bugün benden bu kadar ütü yarına kaldı artıkHayırlı geceler kızlar
Sabah 8 buçukta mutfağa girdim, hala çıkamadım
Yaklaşık 1.5 saatlik işim daha var.
Mola verdim bari neler konuşmuşsunuz bakayım dedim
Bütün kışlık hazırlığını tek güne sığdırınca pert oldum resmen
Fiyatlar gerçekten çok pahalıymış cnm orada
Eliptik bisikletin mi varBen yine duramadim yarına yemek için, berleri temizledim, fasulyeyi ayikladim.
Şimdi de spor zamani.
Bisiklet çeviriyorum. Günü sporsuz kapatmak yazık o kadar yedim madem birazını yakayim
EvetEliptik bisikletin mi var
Altın kızlar hamarat kızlarBen yine duramadim yarına yemek için, biberleri temizledim, fasulyeyi ayikladim.
Şimdi de spor zamani.
Bisiklet çeviriyorum. Günü sporsuz kapatmak yazık o kadar yedim madem birazını yakayim
Kolay gelsin neler yaptın bakalım feyz alalım.kuşburnu marmelatımda pişsin bugün benden bu kadar ütü yarına kaldı artık
Dün Aldığım 60 kilo domatesi ve 10 kilo fasulyeyi bugün konserve yaptım kızlar.Sempatik kız neler yaptın.
Yeni kitabım geldi bugün
Hiç sevmedim bir günde okudum
Biran önce bitsin diye.
Deli kadın hikayeleri
Tren kaçtı desenesempatik_kiz valla seni önce tanısam kesin kardeşimle tanistiridim :)
Maşallah hamaratligina on puan beş yildiz
Yaa orası neresi daha bugün pazardaydım. Pazarcılar tanıdık.Pazara gidip döndüm, ama çok sıcak ve fiyatlar domates hariç çok pahalı.
Fasulye 6 TL
Salatalık 4 TL
Patlıcan 4 TL
Maydanoz 2 TL
Üzüm 7 TL
Dolmalık biber 5 TL
Pembe domates 6 TL
Saalta malzemesi 12 TL ödeyip geldim.
Maşallah ben bittim resmen bulaşıkları topladım eşime çay yaptırdım keyif yapamadan uyuyakalıcam sanırımBen yine duramadim yarına yemek için, biberleri temizledim, fasulyeyi ayikladim.
Şimdi de spor zamani.
Çok faydalı bende de var çok severek yapıyorum ama malesef 25 dkyı geçemedim henüz
İki yıl önce zayiflarken günde 1 saat yapıyordum, bu ara hava güzel dışarı yürüyüşe cikiyorum, parkaki aletleri yapıyorum.Çok faydalı bende de var çok severek yapıyorum ama malesef 25 dkyı geçemedim henüz
Bi kere de 45 dk mı? Harikasınİki yıl önce zayiflarken günde 1 saat yapıyordum, bu ara hava güzel dışarı yürüyüşe cikiyorum, parkaki aletleri yapıyorum.
Bugün fazla kaçırdım dengelemek için 45 dakika yaptım.
Şu gibi oldum, kesinlikle haftada iki üç gün bile olsa yapmam şart
İstanbul'dayım, senin ora nereymis öyle fiyatlar çok ucuzmus.Yaa orası neresi daha bugün pazardaydım. Pazarcılar tanıdık.
2.5tl patlıcan ben 2den aldım
2.5 tl biber onu da 2den aldım
Üzüm 3buçuk
Soğan 2
Domates 1buçuk tl.
Ben de bayaa aldım kışlık. Patlıcan özellikle kızartıp közleedim. Biber domatesi doğrayıp attım dolaba
Sen kendini yorma, baby de senin enerjini kullanıyor sonuçtaMaşallah ben bittim resmen bulaşıkları topladım eşime çay yaptırdım keyif yapamadan uyuyakalıcam sanırım
Evet bir kerede 45 dakika, zaten vücut 45 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor.Bi kere de 45 dk mı? Harikasın
O sürekli aşeriyor kuşburnu çok güzel olmuş diyor 1 kase yedi annemle kayınvalidemede kavanoz ayırdım yarın veririz dedim olmaz diyoSen kendini yorma, baby de senin enerjini kullanıyor sonuçta
Enişte çalışsın sen dinlen :)
Evet burası bayaa ucuz. Malatyadayım. Pazarda tanıdık da çok. Daima 50 kuruş 1 tl altı alıyoruz çok şükür. Hele bi de toplu alınca o 50 kuruşlar bile baya iyi geliyor bize.İstanbul'dayım, senin ora nereymis öyle fiyatlar çok ucuzmus.
Genelde şirketin oradaki pazara gidiyorum, bu pazar evime çok yakın ama fiyatlar normale göre 1_1,5 TL pahalı oluyor hep.
Biraz ortaseviye üstü kesime hitap ediyor bolge ve ufak pazar.
Evde yemeklik kalmayınca mecbur gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?