- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.761
Ben ilk kez yaptım :)Sonra çıkarıp çözdürüp kullanıyoruz deüil mi buz tutuyordur içi sıkıp mı kulkanıxax
İnce doğruyorum.
Rende sevmedim
Kırmızı biber yağlı olansa tarif istiyorum canım 5 6 biberim var yapayım küçük kavanoz
Stokları yazıcam şimdi telim donuyor parça parça yazayım
Bende.o kadar biber yok ya ben az yapayım ölçüyü o zaman sağol canımBen ilk kez yaptım :)
YouTube dan baktım.
1 bardak zeytinyağı ile 2 bardak sirkeyi 1,5 yemek kaşığı tuz atıp kaynatıyoruz.
Kaynayınca içine 2 kg biberi doğrayıp atıyoruz.
20 dakika kaynatıp içine yarım demek maydanoz ve iki baş sarımsak ( iki diş degil, iki büyük top ) ekleyip 10 dakika daha kaynatiyoruz.
Tuzuna bakıp kavanoza suyuyla doldurup ters çeviriyorum.
Canım senin stokların da maşallahı var hiç mütevazı olma yani.Şu stok hayatımızı kurtardı her kış.
Maaş kesintileri ve doğalgaz maaşı bitiriyor.
Bunun yanında 2 şer kiloda badem ceviz siparişimiz var. Kışın kuruyemiş oğluma kadar alabiliyoruz. Elde avuçta kalmıyor yazın imkan varken yetecek kadar alıyoruz. Sizlerin eline su dökemem elbet ama yaza kadar çıkarır beni.
HoşgeldinKızlar merhaba ben yeni geldim bu stok nedir anlayamadım öyle listeler vakti para yetmez
Hee öyle mi ben anlayamamıştım şimdi idrak ettim süpersiniz vallaHoşgeldin
Bunlar tek seferde alınan şeyler değil ki, indirim takip ederek, maddi durumumuza göre alip kenara koyduklarimiz.
Benimkide bana kiziyorCanım kocacığım!!! Evde yemek yok gel seni dışarı çıkarayım diye tutturdu. Çok yorulmuşum bugün.
Allah'ım ya ben ne kadar tutsam bu adam o kadar harcıyor.
Neyse gideyim de parasi boşa gitmesin ben yiyeyim bari :))
Amin canım
Fiyatlar gerçekten çok pahalıymış cnm oradaPazara gidip döndüm, ama çok sıcak ve fiyatlar domates hariç çok pahalı.
Fasulye 6 TL
Salatalık 4 TL
Patlıcan 4 TL
Maydanoz 2 TL
Üzüm 7 TL
Dolmalık biber 5 TL
Pembe domates 6 TL
Saalta malzemesi 12 TL ödeyip geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?